Corvin Lupu despre conflictul din Ucraina

Sinteza unor informații esențiale prezentate în 10 emisiuni

03:16, 6 august 2023 | | 2208 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

Dată fiind deosebita relevanță a elementelor istorice, politice și strategice pe care domnul prof. univ. dr. Corvin Lupu le-a prezentat în seria celor 10 emisiuni în care a analizat semnificațiile conflictului actual din Ucraina, consider este binevenită o „hartă” a subiectelor abordate. Veți găsi în lista de mai jos ideile principale și minutul la care au fost menționate pentru fiecare dintre cele 10 părți. Îi mulțumesc prietenului meu Petru C., care a efectuat din proprie inițiativă această remarcabilă sinteză.

***

1. Corvin Lupu: Conflictul din Ucraina din perspectiva contextului internațional actual

6:45 – Originea situației declanșării războiului din Ucraina este la sfârșitul WWII

10:40 – Înțelegerile secrete privind împărțirea zonelor de influență, poartă sigla „Pentru Eternitate”!

22:00 – Bolșevismul din Rusia a fost creat de bancherii evrei din Statele Unite

26:00 – Pearl Harbour, participarea conducerii US (spărseseră codul secret japonez)

34:50 – Americanii l-au ajutat pe Ho Și Min, comunist în Vietnam, împotriva francezilor

40:20 – În 2014 Putin i-a declarat pe Gorbaciov și Elțîn trădători

45:00 – A ieșit la iveală că pentru reunificarea Germaniei H. Kohl a plătit 500 de miliarde mărci aur

47:00 – În Ucraina sunt 140 de miliardari în timp ce în toată UE sunt doar 50!

51:00 – pregătirea lui Putin pentru viitoarea conducere a Rusiei, de către FSB

53:00 – Putin nu a fost niciodată omul globaliștilor

58:00 – Renaționalizarea Rusiei din mâinile oligarhilor

1:00:00 – Conflictul din Ucraina este un conflict între naționaliștii ruși și puterea evreiască de la Washington. După începerea războiului din Ucraina, primele bombardamente rusești au vizat proprietățile familiei Rotschild (ex. Uzina de Avioane Antonov, perla fam. Rotschild)

1:05:40 – Sferei de influență americane i se refuză o informație fundamentală: Evreii dețin puterea în sfera noastră de influență și dacă se exclude acest adevăr din imaginea evenimentelor internaționale, nu se poate înțelege nimic!

1:07:30 – Războiul cu Ucraina i-a adus Federației ruse eliberarea de sub puterea oligarhilor și implicit de sub controlul indirect american

1:08:30 – Kazarii… 80% la sută din conducerea Ucrainei este kazară

1:12:00 – BRICS, petrodolar, €

1:23:40 – Acest război se datorează SUA, prin încălcarea înțelegerilor de după WWII, privind menținerea păcii.

2. Corvin Lupu: Conflictul din Ucraina din perspectiva contextului internațional actual

5:40 – Familia Rotschild deține toate activele statului Ucrainian, date în schimbul datoriei externe făcute de conducerea Ucrainei

27:00 – Covid în Rusia. Răspândirea în lume din China

29:40 – Siloviki – Conducerea colectivă (etnică și ortodoxă) a Rusiei: Dmitri Medvedev, Nikolai Patrushev, Serghei Narîșkin, Yury Borisov, Serghei Șoigu, Dmitri Rogozin, Vitali Gherasimov, Aleksandr Bortnikov, Vyacheslav Volodin, Mihail Vladimirovici Mișustin, Serghei Lavrov, Patriarhul Kiril etc.

36:40 – Democrația este o poveste folosită ca să fie ținute în ascultare popoarele.

52:30 – Rusia luptă cu armament vechi, tancuri și obuze complet depășite, vor să tergiverseze și să facă experiență

1:03:00 – Roman Abramovici cumințit

1:12:00 – Rusia se de­‑globalizează.

1:21:45 – Și China se de‑globalizează.

1:25:00 – „Covid 0” și celelalte măsuri draconice au fost luate ca să sperie și să „fugărească” străinii

1:28:40 – Putin: – Operațiunea specială din Ucraina, este doar o etapă dintr-un proces mult mai amplu! Războiul va mai dura și nu se oprește la Ucraina.

3. Corvin Lupu: Conflictul din Ucraina din perspectiva contextului internațional actual

15:00 – Minoritățile dețineau puterea în URSS

18:18 – Fundația care se ocupă de emigrarea evreilor din Rusia a fost interzisă prin sentință judecătorească. Fiecare cerere de emigrare a unui evreu se analizează de către o comisie pentru a se vedea dacă respectivul a furat ceva și dacă are ceva de restituit. Aceasta dovedește că Rusia se eliberează de sub controlul evreiesc, ca și pe vremea Țarului și din acest motiv Țarul era atât de urât. Toate statele care au reușit să-și elibereze economia de sub controlul evreiesc s-au dezvoltat vertiginos: un exemplu este Germania în deceniul a 4-lea al secolului trecut.

25:00 – Morți suspecte printre oligarhii ruși, exemple

1:52:10 – George Soros în România după revoluție, întâlniri cu Andrei Pleșu, Mircea Dinescu și alți agenți ai securități dovediți, au făcut Fundația Soros, noua poliție culturală a noului sistem

4. Corvin Lupu: Conflictul din Ucraina din perspectiva contextului internațional actual

20:30 – JF Kennedy a dat ordinul 1110 prin care a trecut autoritatea de emitere a banilor către Trezoreria SU, la scurtă vreme Kennedy a fost asasinat

21:44 – Corvin Lupu: Când am lucrat în Statele Unite, la Universitatea Columbia

22:35 – Dragnea în România, voia să facă aproximativ aceleași lucruri ca și Tramp. Greșeli făcute de amândoi

46:40 – Am avut 500 de voluntari angrenați în acest conflict (războiul din Ucraina), din care 98 erau prizonieri la ruși, la data interviului. Îi așteaptă minele de uraniu din Kamceatka.

1:28:20 – Nato în Iugoslavia. Motivele intervenției s-au dovedit a fi minciuni. Chiar primul bombardament a fost făcut asupra albanezilor, pe care chipurile Nato îi apăra, iar știrile la TV apăreau că fug albanezii că sunt bombardați de sârbi. După foarte mulți ani, la tribunalul internațional de la Haga s-a dovedit nevinovăția sârbilor.

  1. Corvin Lupu: Conflictul din Ucraina din perspectiva contextului internațional actual

Cele 4 explozii asupra conductelor Nord Stream 1 și 2.

34:40- Papa este omul ocultei internaționale

40:10 – Discursul lui Serghei Lavrov la ONU, după ce a refuzat să-l primească pe ministrul de externe al Ucrainei. Occidentul este parte din conflict!

1:13:30 – Corvin Lupu dat în judecată ca antisemit

1:17:00 – Despre reformele lui Donald Tramp (intenția de naționalizare a Rezervei Federale) ți situația din America. Politica lui Tramp este rezultatul unei echipe de naționaliști. Politica lui Tramp vede o Europă a națiunilor.

~1:30:00 – SRI-ul a fost singura instituție cu acțiuni anti-globaliste

6. Corvin Lupu: Conflictul din Ucraina din perspectiva contextului internațional actual

2:15 – Dl. Corvin Lupu a predat peste 20 de ani la Academia din Sibiu, pentru programele de formare a ofițerilor (masterat acreditat european), a predat și în învățământul civil, în România și în SUA.

8:45 – În SUA, în perioada lui Trump, corporațiilor care au produs în străinătate li s-au cerut să plătească taxe cu 20% mai mari, iar celor care și-au repatriat producția li s-au dat 20% subvenții, astfel s-au creat foarte multe locuri de muncă

54:50 – Cartea Confruntări româno-evreiești (2016), editura Elion (al cărui director este un fost ofițer SRI)

1:08:30 – Astăzi România este stăpânită din exteriorul țării, nicio decizie importantă nu s-a mai luat în România de cel puțin două decenii, s-au luat în străinătate și s-au transmis conducătorilor noștri, care nu sunt decât niște slugi, docile și trădătoare. Partidele sunt grupări de interese, infracționale, grupări de criminalitate organizată.

1:15:45 – Distrugerea învățământului sub masca reformării lui (Adevărul și CanCan)

7. Corvin Lupu: Conflictul din Ucraina din perspectiva contextului internațional actual

10:20 – Naționaliștii care au condus România în anii 1940 (Antonescu și Legionarii)

16:40 – Încă din 2003, Putin a rugat conducerea României de atunci, să nu aderăm la Nato, pentru că ne va livra tot armamentul de care avem nevoie să ne asigurăm securitatea națională, având în vedere că atât Ungaria cât și Bulgaria și Iugoslavia, urmăreau în 1989 dezmembrarea României, având în vedere înțelegerea dintre Germania și Ungaria de a sprijini Ungaria în recuperarea Transilvaniei. Ne-a promis că ne va restitui Tezaurul și teritoriile românești din Ucraina vor reveni României după dezmembrarea Ucrainei.

23:35 – În 1989 în România s-au născut 600.000 de copii, în 1990 s-au născut 400.000 iar în 2021 s-au născut 180.000 de copii.

27:00 – Draga mea, pe care din cei 17 copii ar fi vrut să nu-l fac?

33:00 – Distrugerea în cvasi-totalitate a economiei românești și înlocuirea acesteia cu una internațională. Firmele internaționale îți exportă ilegal profiturile. PIB-ul este o minciună.

40:00 – În 2013 chinezii ne-au oferit fonduri pentru infrastructură. Finanțăm ferme pentru porci și vă cumpărăm toată producția. Azi noi importăm 80% din carne folosită. Ponta a fost silit să refuze.

Vindem grâu ieftin vara și cumpărăm aluat (1.800 de tiruri pe zi), paste etc.

~52:00 – Conflictul dintre mineri și forțele armate și de securitate (1999, Costești, Emil Constantinescu)

1:00:00 – În iunie 1990, „teroriștii” de la revoluție au fost îmbrăcați în haine de mineri și au făcut ordine printre intelectuali. „Teroriștii” au plecat abia în octombrie 1990.

1:03:00 – În plină pandemie și restricții severe la cererea Germaniei au venit autocare din Moldova la Sibiu de unde s-au îmbarcat în avioane pentru a culege sparanghel, totul sub protecția lui Ioannis.

1:10:00 – Programul naționalist a lui Dragnea

1:11:40 – Isărescu, ofițer activ de securitate încă din 1969, a renunțat la aurul românesc. A înstrăinat 61 de tone de aur, sub pretextul garanției pentru împrumuturi. Dragnea a încercat să aducă înapoi 11 tone de la englezi și nu a reușit. Probabil va fi încarcerat din nou. Ministrul de finanțe Darius Vâlcov, a renunțat la contractul cu FMI, motiv pentru care a fost arestat (și acuzat de mită), iar prim-ministrului Ponta i s-a înscenat incendiul de la „Colectiv”. Vâlcov și Dragnea au fost dezertori din sistemul ticăloșit.

Vezi procesul lui Vâlcov: procurorii nu au corpurile delicte (tablourile și lingourile de aur)!

1:33:00 – Macron: „Nato este în moarte cerebrală”

8. Corvin Lupu: Conflictul din Ucraina din perspectiva contextului internațional actual

Situația din America

38:30 – Proiectul de țară din 2016., singurul proiect de țară favorabil României. Grindeanu ofițer de securitate

52:40 – Infectarea porcilor (gripa porcină) și a păsărilor (gripa aviară) se face cu intenție, pentru eliminarea noastră de pe piață. În Balta Brăilei a fost infectată o crescătorie de porci cu drona, pe care au găsit-o și au analizat-o. Au sesizat autoritățile române și acestea le-au confiscat drona.

!:00:00 – Proiectul d-lui Călin Georgescu: apă, hrană, energie.

1:20:50 – Motivul pentru care Ceaușescu a hotărât lichidarea datoriilor la FMI a fost faptul că americanii au hotărât dublarea unilaterală a dobânzilor.

1:23:23 – Cine sunt stăpânii lui Johannis? Cine îi dă ordine? — Sunt mai mulți. Pe linie de securitate națională și militar, le primește de la americani. Pe linie economică le primește de la germani, de la francezi și de la Comisia Europeană. — Și masoneria ce rol are? Toți cei care-i dau ordine sunt în masonerie.

Forumul German din Sibiu este, prin sentință judecătorească, direct continuatorul grupului etnic nazist german. Cu toate astea nimeni nu s-a sesiza: Institutul Elie Wiesel, Federația Comunităților Evreiești, nimeni. Mai mult a fost decorat de aceștia în Sinagoga din Sibiu, în prezența întregii „mafii” din Sibiu.

1:25:50 – Primul ministru chinez a vizitat România în 2013 (când era prim-ministru Ponta) și ne-a propus, cale ferată cu trenuri de mare viteză, de la Curtici până în portul Constanța, să repună Oltchimul în funcțiune la întreaga capacitate (la care nu a funcționat niciodată) cu bani chinezi și să cumpere China toată producția acestui combinat. Ne-a propus să facem câte crescătorii de porci vrem, cu bani de la ei și ne vor cumpăra toată producția care excede nevoile României. Ne-a propus să dezvoltăm portul Constanța la o capacitate care să permită Chinei să aducă toate produsele pe care China le vinde în UE, ca să plătească României toate taxele de intrare pe piața UE.

Imediat după aceasta Ponta a fost chemat la Bruxelles și i s-a dat lista în 13 puncte, care ne-a interzis orice colaborare cu China. De asemenea și Băsescu a fost împotrivă.

9. Corvin Lupu: Conflictul din Ucraina din perspectiva contextului internațional actual

Situația economiei românești și posibilitățile de reindustrializare a României. Relația cu UE.

22:30 – Domeniul militar. Acum aproximativ 20 de ani: desființarea armatei române cu un efectiv de cca. 450.000 de luptători (și 5.000.000 de rezerviști în evidență) la 50-60.000 pe care-i avem acum.

În industria militară românească lucrau 275.000 de oameni și produceau valoric cât produceau cei 5.000.000 de oameni din agricultura românească.

~37:00 – Contextul în care bolșevicii au conceput planul „Nistru” (Dniestr)

39:50 – La 11 octombrie 2011, a fost publicată în Monitorul Oficial, Legea privind parteneriatul militar strategic al României cu Statele Unite. Acest parteneriat a externalizat comanda Armatei Române!

Suveranitatea am pierdut-o demult. Generalii americani sunt în Ministerul Apărării.

41:20 – În 22 decembrie 1989, după asasinarea generalului Milea la ora 8 și 33 de minute, la ora 9 (au făcut o jumătate de oră pe drum), generalii Mihailov și Boceaev (atașatul militar sovietic, contraamiralul Mihailov, locțiitorul reprezentantului comandantului-șef al CFAU la București, generalul-maior G. N. Boceaev), au venit în sediul Ministerului Apărării Naționale și au preluat comanda. Ei au hotărât ca ministrul apărării să fie Militaru.

Așa se întâmplă și astăzi, în Ministerul Apărării Naționale sunt generali americani care iau hotărâri.

Ceaușescu în 17 decembrie a vrut să plece („Plec și vă las cu Iliescu”). De la ușă lau oprit Gogu Rădulescu (4 inși) și s0a întors și i-a întrebat, „Atunci vreți să luptăm?”. I-au răspuns că da, unii fiind sinceri alții (cum a fost Gogu Rădulescu) din falsitate, pentru că le-ar fi dat planurile peste cap, lucrurile ar fi evoluat spre o altă finalitate decât cea dorită de ei. În 17 Gogu Rădulescu îl oprea pe Ceaușescu să părăsească puterea iar în 21 noaptea, împreună cu generalul Iulian Vlad, încercau să-l convingă pe Milea să fie de acord să-l aresteze pe Ceaușescu.

45:50 – Revenind la Legea parteneriatului cu Statele Unite, această lege este ilegală, pentru că externalizarea comenzii armatei române încalcă Constituția României, care prevede că România este „un stat suveran și independent”. Curtea Constituțională este politizată, practic nu mai există.

51:45 – În 1969, au aterizat pe aeroportul din Praga, trupe speciale spenznatz, au mers la unitatea militară Anti-KGB (înființată și cu ajutorul României), i-au împușcat în cap pe toți ofițerii găsiți și au făcut film și fotografii cu ofițerii morți și fișetele deschise, pe care le-au prezentat ca pe un trofeu lui Brejnev.

De aceea în 1989, șeful UM110 (Anti-KGB) Victor Niculicioiu, a ascuns documentele, microfilmele le-a ascuns în tavanul dublu, iar ofițerii au fost trimiși în casele conspirative. A fost căutat să fie ucis.

Ceaușescu a depășit linia roșie, în sensul că ajunsese la un nivel foarte ridicat de anti-sovietism. În 1957, fiind într-un avion la Moscova, a trecut printr-un atentat din care a scăpat cu o rană la gât, iar ministrul de externe Grigore Preoteasa.

1:00:30 –  Invazia României a fost programată pentru data de 22 noiembrie 1968, dar Ceaușescu a fost informat de MI-ul Britanic. Rușii văzând că România este pregătită pentru acest atac, au renunțat.

Ceaușescu știa și de Dej că a fost iradiat, împotriva lui Dej au fost mai multe atentate.

1:06:00 – În 1974, România a încheiat un acord militar secret cu Statele Unite (informație care apare în cărțile lui Larry Watts, colonel CIA). România dădea americanilor armament primit de la sovietici (pentru a-l copia).

Securitatea nu a rupt toate relațiile cu Uniunea Sovietică după venirea lui Ceaușescu la Putere.

1:09:50 – Papa Ioan-Paul al 2-lea a fost asasinat de călugării iezuiți care controlează lumea din spatele tronului papal. Tot ei l-au obligat și pe Papa Ratzinger să se retragă.

Pe polonezi i-a învățat Papa Ioan-Paul al 2-lea ce să facă, i-a avertizat că după plecarea sovieticilor din țară vor veni „vulturii” din occident. În Polonia retrocedările au durat doar un an și s-au făcut doar în limita a 30.000 de mărci germane.

Pe vremea lui Dej, în CAER s-a luat hotărârea ca România să fie doar producătoare de produse agricole, iar bunurile industriale să le ia de la Cehoslovacia și RDG. Dej s-a opus și acest plan a căzut. A plătit cu viața pentru îndrăzneala lui. În timpul lui s-au făcut mulți pași spre libertate națională.

În cazul unui atac asupra României, celebrul art.5, prevede că Nato trebuie să se întrunească și să hotărască cu unanimitate de voturi dacă ajută sau nu România. Într-o asemenea situație, Ungaria se va opune categoric, cel puțin Ungaria.

10. Corvin Lupu: Conflictul din Ucraina din perspectiva contextului internațional actual

12:40 – Persoane fictive pe listele electorale în România. Alegeri fraudate. Serviciile secrete „fac” alegerile ca să iasă conducerea necesară menținerii colonialismului. Ei spun: „Noi avem ca misiune să apărăm regimul!”

18:30 – A câștigat Geoană, Năstase… și serviciile au inversat rezultatele.20:30 – La „Colectiv” a fost un atentat, care trebuia să tulbure apele, pentru că Ponta la invitat în țară pe ministrul de externe al Chinei, iar ministrul de finanțe a renunțat la acordul cu FMI. A fost înregistrată o convorbire telefonică între doi ofițeri din servicii, unul care a fost liber în ziua atentatului și unul care a fost de serviciu (au folosit gaz și oxigen din tub, ca să producă incendiul). Johannis: „A trebuit să moară oameni ca să plece prim-ministrul Ponta din funcție!”

24:00 – Prin Cioloș a intrat în țară Filiera Franceză, nemulțumită că Germania, prin Johannis a adunat toată „smântâna” (soția lui Cioloș este fiica unui mare șef din serviciile franceze)

52:15 – Au fost scoși din ANAF, 847 de ofițeri SRI (Troncotă: —Da, dar doar din București. În țară sunt tot acolo!). Nu știau să facă controale financiare, doar primeau ordine: —Pe ăla îl scapi, pe ălălalt îl înfunzi. Asta era poliția politică represivă făcută prin intermediul ANAF.

54:30 – Ciolacu este omul trimis de securitate la Buzău să conducă demonstrația în 22 decembrie.

1:02:08 – Germania, are o datorie față de România, din timpul celui de al doilea război mondial de 20 de miliarde de euro. Datoria a fost descoperită de domnul Radu Holban, în arhivele Băncii Centrale a Germaniei, în perioada în care își făcea studiile de doctorat. Consulul German s-a dus la Universitatea de Vest, unde preda dl. Radu Holban, și promițându-i o sumă mare de bani, i-a cerut rectorului să-l dea afară și dl. Radu Holban a fost dat afară.

1:15:00 – „Justițiarul”, Albin Marinescu.

1:27:00 – Renault a vândut la turci. A vândut și Enel.

1:40:20 – Regimul globalist din România a dat faliment.

***

Pentru a accesa înregistrările celor 10 emisiuni urmați aceste link-uri: prima parte, a doua parte, a treia parte, a patra parte, a cincea parte, a șasea parte, a șaptea parte a opta parte, a noua parte și a zecea parte.

 

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , , , , , , ,