Corvin Lupu: o analiză a contextului internațional în care se desfășoară conflictul din Ucraina (partea 4)

10:55, 6 octombrie 2022 | | 843 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

sinteză de Calistrat Atudorei

Vă prezentăm cea de a patra parte dintr-o serie de dezvăluiri de o excepțională valoare pentru înțelegerea adecvată a actualului conflict din Ucraina. Aceste informații au fost prezentate de profesorul universitar doctor Corvin Lupu, care  a predat cursuri de Relații Internaționale și Strategii de securitate în mari universități ale României și chiar la renumita Universitate Columbia din Statele Unite. Emisiunea a fost difuzată în direct de postul de televiziune România Civică TV în data de 24 septembrie 2022 și a fost moderată de dr. Calistrat Atudorei.

Vă recomandăm să lecturați și Partea 1, Partea 2 și respectiv Partea 3 a seriei.

Câteva concluzii anterioare

Profesorul Corvin Lupu subliniază că nu putem înțelege cu adevărat ce se petrece pe scena internațională dacă analizăm doar din perspectiva paradigmei statelor naționale (comportamentul SUA, Rusiei, Germaniei, etc). De peste 200 de ani, incluzând revoluția bolșevică, cele două războaie mondiale, bipolaritatea din războiul rece și unipolaritatea Statelor Unite de până în februarie 2022, cel mai important actor la nivel mondial a fost Actorul Globalist.

Cine este Actorul Globalist? Are la bază evreimea de sorginte khazară, care a creat sistemul financiar-bancar de așa-zise „bănci naționale” dependente de o monedă fiat adică dolarul. Actorul Globalist a instrumentat capitalismul și comunismul, revoluțiile colorate, primăverile arabe și nenumăratele răsturnări de guverne. A creat și finanțat mișcările teroriste al-Qaeda, ISIS și Azov, a înscenat pLandemia Covid-19 și acum orchestrează ostilitățile din Ucraina.

În esență, conflictul din Ucraina reprezintă confruntarea naționalismului rus (aflat în defensivă!) cu evreimea khazară. Aceasta din urmă a pus stăpânire pe Ucraina și a transformat-o într-un cap de pod împotriva Rusiei. De ce? Pentru că Rusia, sub conducerea consiliului Siloviki, are de 22 de ani îndrăzneala de a urmări să devină suverană.

Un parcurs similar a avut loc în America în timpul mandatului lui Donald Trump, care a avut curajul de a declara război „iluminaților” și Deep State-ului.

Acești globaliști controlează mass-media din spațiul euro-atlantic, creează Narațiuni care nu au nicio legătură cu Adevărul (vezi 11 septembrie 2001), caută reducerea populației și exercită operațiuni psihologice la scară planetară prin care vizează hipnoza în masă / Mind Kontrol. Principala lor armă este manipularea, dez-informarea.

Cu toate acestea, multipolaritatea se ridică imparabil. Deja 6-7 miliarde de oameni sunt de partea ruso-chineză și se formează alianțe (politice, economice și militare) cum ar fi BRICS sau multe altele.

Lupta lui Trump cu „Iluminații”

Așadar Trump a arătat cu claritate (din funcția de președinte al SUA și președinte al Partidului Republican) de unde vine Răul: de la acești „Iluminați”, așa cum i-a numit el peiorativ. Ei sunt cei care controlează așa-numitul „Deep State”. Trump nu s-a limitat doar la a vorbi despre ei. A dat chiar câteva acte normative împotriva lor. Este un război pe viață și pe moarte cu ei.

Trump a vrut să preia puterea de la Iluminați. A vrut să implementeze un alt model financiar în SUA. El a arătat că nicio țară nu poate fi liberă dacă banca sa centrală nu este în mâna statului, a poporului și guvernului respectiv. Și vedem că în SUA Federal Reserve este 100% privată. Ea aparține bancherilor khazaro-evrei de pe Wall Street. Trump a avut în plan, ca prim obiectiv pentru al doilea mandat (pe care totuși nu a mai apucat să îl desfășoare), să treacă banca centrală a Americii, Federal Reserve, sub proprietatea statului american și sub controlul absolut al Casei Albe. Aceasta ar fi însemnat pierderea de către conclavul khazaro-evreiesc a controlului asupra Statelor Unite. În prezent informațiile esențiale despre activitatea Federal Reserve sunt ținute secrete. De exemplu nu se știe câți bani dă anual guvernul SUA către Federal Reserve și către statul chinez. Reamintim că peste 2000 de miliarde de dolari sunt împrumutați de către statul american de la China. SUA are de plătit anual dobânzi fabuloase: peste 35.000 de miliarde de dolari.

Trump a vrut să exporte modelul suveranist al SUA. De aceea a spus că viitorul aparține naționaliștilor, nu globaliștilor. Globaliștii vor să amestece totul într-o „ciorbă” mare în care amestecul se face prin intermediul imigranților, care să vină peste nucleele naționale cu alte rase de populații, cu alte religii și alte obiceiuri. Ca să nu mai vorbim de musulmanii care vin în Europa și nu se acomodează cu nicio cultură și nicio civilizație. Aceștia prin religia lor au obligația să își impună peste tot unde se duc, cu forța, propria religie.

Trump a vrut să implementeze un alt model financiar în SUA. Nu a apucat să facă aceasta pentru că alegerile au fost masiv fraudate și a Trump fost scos din joc. A fost îndepărtat prin înscenarea „pandemiei”, care a dat motiv să fie utilizată procedura extrem de vulnerabilă a votului prin corespondență. În felul acesta au putut „vota” chiar și morții! Au fost trimise milioane de scrisori cu voturi inventate, s-a operat în soft-urile computerelor și toate acestea au răsturnat rezultatul real al alegerilor.

În ianuarie 2022 Trump, fiind în continuare președinte al Partidului Republican, a declarat public că în Senatul american sunt „prea mulți evrei”! Iată deci că el a ridicat cu curaj o problemă fundamentală: sunt prea mulți decidenți evrei. Deci nu mai e doar Rusia împotriva oligarhilor evrei, și vedem că această inițiativă apare și în SUA. Sigur că propaganda media centrală evită aceste informații pentru că toată presa este deținută de evrei.

Trump a avut și proiectul opririi războaielor repurtate de conducerea iudeo-globalistă a SUA. Generalii din Pentagon au inclusiv afaceri personale în țările atacate. De exemplu în Afganistan au afaceri cu opiu (cu droguri). Atenție! Drogurile se difuzează apoi în toate țările. Trebuie spus că în România până în 1989 nu am avut droguri. Acum sunt extrem de răspândite și aceste afaceri ilicite sunt sprijinite chiar de serviciile secrete. În SUA generalii nu au agreat proiectul lui Trump de oprire a războaielor. Ei caută acum să îl determine pe Biden să continue linia agresivă, mai ales în Ucraina.

Faptul că Trump și Putin au luat poziție împotriva khazarilor este ca un bulgăre de zăpadă care a început să se rostogolească și să crească. Manipularea are și ea niște limite. Populația a început să înțeleagă că este dusă către o globalizare din care elitele se îmbogățesc și popoarele devin subjugate, că se urmărește de către această conducere globalistă renunțarea la tradiții, la familia normală (bărbat și femeie), caută să discrimineze pozitiv minoritățile sexuale LGBT. Totodată constatăm că cei care conduc tabăra globalistă, și anume evreii khazari, își apără cu strășnicie toate obiceiurile și tradițiile, dar și modul perfid de a acționa la nivel mondial, își întind pârghiile de control și influență ca o pânză de păianjen așezată deasupra tuturor țărilor. Lumea va vedea tot mai clar toate aceste lucruri.

Încă din 2016 Trump a mai făcut un lucru: i-a acuzat direct pe khazarii evrei de la fosta conducere a SUA că au instrumentat Primăverile Arabe, răsturnări de guverne, jefuirea a numeroase popoare și că au creat (prin Obama și Hillary Clinton) organizațiile teroriste al-Qaeda și ISIS. Trump a făcut aceste acuzații pe canalele de presă oficiale și de aceea nu a putut fi cenzurat.

Cu privire la minciunile vehiculate în SUA, este semnificativ să sesizăm că în iunie 2020 comandanții activi ai pompierilor din New York au declarat public că turnurile gemene și clădirea WTC7 nu au fost distruse de teroriștii musulmani, ci au fost distruse de autoritățile americane, prin demolare controlată.

Ipocrizia negării faptelor sub pretextul „teoriei conspirației”

În momentul în care toți acționarii Federal Reserve sunt evrei, este clar că guvernul SUA este controlat de evrei. Și totuși, dacă faci această observație care este realmente o constatare faptică, ești automat catalogat ca anti-semit și adept al Teoriei Conspirației. Aceasta modalitatea semi-oficială prin care se procedează. După aceea, odată numit „conspiraționist” ești pentru opinia publică asociat cu un domeniu fantasmagoric, de ca și cum nu ar avea sens să existe pe lume și conspirații reale de preluare a puterii. În domeniul științific dacă spui ceva de genul acesta ești scos din circuit. Cum să se mai afle adevărul când majoritatea istoricilor, cercetătorilor și analiștilor sunt înregimentați în sistemul globalist, sunt cumpărați și aserviți? La fel este și cu presa, care a devenit instrumentul Sistemului. S-a mers până acolo încât a fost stabilită prin contracte grase obligativitatea jurnaliștilor de a urma linia oficială.

Rațiunile geopolitice ale SUA

Adevăratul țel pentru care SUA au adus scuturile anti-rachetă în Polonia și România a fost acela de a bloca rachetele rusești. Dar nu puteau spune asta direct și au afirmat ca pretext că urmăresc să ofere protecție față de un eventual atac cu rachete efectuat de regimul terorist din Iran. Mai mult, globaliștii (care controlează în totalitate SUA și NATO) au urmărit să scindeze militar legătura dintre Rusia și Germania, așa cum au fost create premisele prin tratatul Ribbentrop-Molotov.

Este necesar să știm că economia Europei occidentale s-a dezvoltat foarte mult bazându-se pe multitudinea de materii prime (metale rare, cărbune coxificabil superior, gaz, petrol, etc.) cumpărate ieftin din Rusia. Acum această dezvoltare a Europei occidentale este folosită împotriva Rusiei. Văzând aceasta, conducerea naționalistă a Rusiei, Siloviki, a ajuns la concluzia că este necesar să stopeze furnizarea de materii prime către Occident. Principala preocupare a Departamentului rus de relații externe (economice și politice) după începerea conflictului cu Ucraina a fost redirecționarea resurselor, care acum merg către alte zone ale lumii. De exemplu către India și Pakistan. India este și membră a BRICS. În această organizație schimburile de materii prime sunt la prețuri foarte mici, astfel încât produsele eurasiatice să aibă întâietate față de cele provenite din sfera occidentală. Odată decuplată de resursele rusești care au ridicat-o, Europa nu mai poate produce ieftin și de aceea totul se va scumpi. Consecința imediată este că produsele europene vor deveni necompetitive pe piața mondială.

Noile realități din Ucraina

Ceea ce i-a deranjat la maximum în Ucraina pe globaliști este că au fost bombardate de către navele ruse din Marea Neagră proprietățile familiei Rotschild. În acel moment au fost mobilizate 40 de state împotriva Rusiei.

Globaliștii n-au recunoscut nici în 2008 că o treime din Georgia (două state, Abhazia și Oseția de Sud) s-au desprins și au devenit independente. Occidentul nu le-a recunoscut, dar asta nu a produs niciun efect, ele sunt acum independente de facto. Într-adevăr, Vestul nu va recunoaște nici acum referendumurile de alipire la Rusia.

Dl. Corvin Lupu afirmă că știe precis din surse directe că soldații ucraineni au comis orori asupra etnicilor ruși din estul Ucrainei. Pe ansamblu, acest război a întețit și ura dintre ucraineni și separatiștii ruși.

În Constituția din 2020 au fost făcute modificări importante. Se asumă acum că Federația Rusă este continuatoarea de drept a URSS și că guvernul rus este obligat ca în condițiile în care este atacată o parte a Federației Ruse, atunci reacția implică și arma nucleară. Întrebările care se vor ridica sunt: Ucrainenii vor mai lovi regiunile locuite de etnicii ruși, care au fost în Ucraina? Ce vor face cele 42 de state care sprijină Ucraina? Ce vor face NATO și mercenarii aduși acum în Ucraina?

La începutul războiului ni se spunea că este exclus că Rusia va lovi vreun petec al NATO pentru că Articolul 5 al tratatului NATO descurajează Rusia… Acum ni se spune că pericolul totuși există ca România și Polonia sau altele să fie lovite de Rusia. Se continuă cu minciuna că NATO ar fi defensivă… Dacă este așa, atunci ce a fost în Iugoslavia sau Afganistan?

Să ne amintim că în Iugoslavia, pe 24 martie 1999, primele bombe au fost lansate de NATO chiar asupra albanezilor! Media aservită globaliștilor a dat la TV că albanezii fug de frica sârbilor, care chipurile îi omoară. Dar în realitate fuseseră bombardați de NATO!

Este clar că ucrainenii și mercenarii ascultă de comenzile primite din Washington. Urmează acum să vedem cum se vor derula evenimentele după aceste referendumuri.

Iată și înregistrarea video a emisiunii:

(VA URMA)

Facebook Comments