Corvin Lupu: o analiză a contextului internațional în care se desfășoară conflictul din Ucraina (partea 3)

16:53, 2 octombrie 2022 | | 801 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

de Calistrat Atudorei

Vă prezentăm cea de a treia parte dintr-o serie de dezvăluiri de o excepțională valoare pentru înțelegerea adecvată a actualului conflict din Ucraina. Aceste informații au fost prezentate de profesorul universitar doctor Corvin Lupu, care  a predat cursuri de Relații Internaționale și Strategii de securitate în mari universități ale României și chiar la renumita Universitate Columbia din Statele Unite. Emisiunea a fost difuzată în direct de postul de televiziune România Civică TV în data de 17 septembrie 2022 și a fost moderată de dr. Calistrat Atudorei.

Vă recomandăm să lecturați și Partea 1, respectiv Partea 2 a seriei.

Retorica falsă a Rusiei agresive

Să observăm mai întâi că teza occidentală conform căreia Rusia ar manifesta de cel puțin 200 de ani un caracter agresiv și cotropitor față de alte state este o altă manipulare lipsită de orice substanțialitate. Această teză este folosită de ideologii euro-atlantiști pentru a explica motivul pentru care Rusia a lansat operațiunea militară în Ucraina. Teza este însă falsă în primul rând pentru că regimurile politice din Rusia ultimului secol nu au avut o continuitate politică și ideologică. Istoria Rusiei a fost foarte zbuciumată și eterogenă din punctul de vedere al conducerilor administrative. Astfel, putem identifica la modul general câteva regimuri politice net diferite între ele: regimul țarist, regimul politic comunist proletar internaționalist (cominternist), regimul stalinist naționalist, regimul brejnevist și regimul gorbaciovisto-elținist (care a acceptat globalizarea și implicit angrenarea Rusiei în mașinăria de stat infernală occidentală). Plus regimul Putin – Medvedev, care este suveranist și total diferit de precedentele.

Deci toate acestea NU sunt pe aceeași linie, nu au o „coloană vertebrală” comună. Sunt câteva Rusii diferite!! Propaganda zice că e o singură Rusie, aceeași de pe vremea țarilor, fără nuanțări. Dar nuanțările sunt foarte importante. Fără să cunoaștem toate acestea nu avem cum să înțelegem mentalitatea rușilor. Regimul naționalist de astăzi nu are nimic de-a face cu Uniunea Sovietică pe care au cunoscut-o românii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial sau în timpul ocupației sovietice a României de după război. Poporul român avea pe bună dreptate o părere proastă despre conducătorii ruși pe vremea URSS, dar realitatea este că printre aceia nu era niciun rus autentic. Toți erau de etnie evrei, ucraineni, georgieni și altele. Înșiși rușii o duceau foarte greu, erau decimați, și aceasta pentru că în perioada internaționalist-proletară a URSS etnia rusă era persecutată și trecută la periferia societății. Pe atunci puterea efectivă în cadrul URSS era deținută de minoritățile etnice. Prin politica lor, aceste minorități din Rusia au făcut un foarte mare rău majorității rusești. Toate gulagurile și pușcăriile din Rusia au fost pline de etnicii ruși și mai ales de elitele națiunii ruse. Există informații foarte documentate, cum ar fi studiile lui Anthony Sutton sau cercetările istoricului Juri Lina, care arată în detaliu că revoluția bolșevică a fost executată de aproape 10.000 de mercenari de origine evreiască ce au fost antrenați în SUA și finanțați de Wall Street. Iar când acei mercenari bolșevici au început „revoluția”/lovitura de stat au ucis zeci de milioane de ruși, în special clasa intelectuală (scriitori, avocați, jurnaliști, doctori, ingineri, preoți, actori), au asasinat tot ce avea mai reprezentativ și mai de valoare poporul rus.

Un mare număr de ucraineni (khazari) s-au aflat și în România socialistă, în aparatul de partid. S-au aflat și în aparatul de partid care a condus Basarabia și Bucovina de Nord. O opinie avizată a venit din partea lui Mircea Druc, prim-ministru patriot din Republica Moldova, care spunea că toate relele făcute la ei de URSS au fost făcute la cererea Ucrainei.

Deci toate aceste regimuri sunt plasate de propaganda occidentală actuală „într-o singură oală”, ceea ce este complet fals.

Este deosebit de important de înțeles că actualul regim aflat la conducere la Moscova elimină influența evreiască din Rusia. Prin aceasta s-a făcut ruptura totală de regimul khazaro-evreiesc globalist care conduce și guvernul american actual.

După începerea conflictului cu Ucraina și debarasarea conducerii Rusiei de oligarhii evrei a început un veritabil exod al acestor oligarhi și al altor oameni de afaceri khazaro-evrei către Israel, SUA, Marea Britanie și alte state convenabile pentru ei.

Este de remarcat (foarte important) că Fundația din Rusia care se ocupă de emigrarea evreilor din Rusia către Israel și SUA a fost interzisă recent de Moscova prin sentință judecătorească! De atunci fiecare cerere de emigrare a fiecărui evreu în parte se analizează de către o comisie pentru a se stabili dacă respectivul evreu khazar a furat ceva din Rusia și dacă are ceva de restituit. Acest lucru dovedește fără putință de tăgadă că Rusia se eliberează de sub controlul evreiesc. Așa a vrut Rusia să o facă și pe vremea țarilor și tocmai de aceea a fost atâta ură împotriva lor. Să menționăm aici că familia Romanov a fost asasinată în totalitate (ritualic) la ordinele unor evrei khazari.

De altfel, atunci când a început Primul Război Mondial, Statele Unite au refuzat cererile Marii Britanii și Franței de a se alătura în război. Americanii conduși și atunci de evrei au spus: „nu venim alături de voi în război pentru că nu vrem să fim aliați cu țarii ruși anti-semiți, care nu îi lasă pe evrei să jefuiască Rusia și să ajungă la conducerea ei!”. SUA au intrat în război abia după ce a fost destituit țarul și a fost arestat și executat. De remarcat și faptul că liderii evrei s-au dus la președintele american Wilson după ce fusese semnată declarația Balfour în Marea Britanie, cu lordul Rotschild. Conform acelei înțelegeri, a fost stabilit ca Marea Britanie să cedeze khazarilor colonia Palestina pentru a fi înființat statul khazaro-evreiesc Israel. Acesta a fost punctul de declic dincolo de care SUA conduse de evrei au acceptat să intre în Primul Război Mondial.

Jugul khazar asupra statelor lumii

Este necesar să subliniem că toate statele care au reușit să își elibereze economia și finanțele de sub controlul evreiesc s-au dezvoltat vertiginos. Un exemplu este economia Germaniei din deceniul patru al secolului trecut. În momentul în care s-au eliberat de sub controlul evreiesc exercitat asupra economiei și societății, Germania a explodat economic, a devenit cea mai mare putere a Europei. Italia, de asemenea, în deceniile trei și patru ale secolului trecut s-a dezvoltat enorm din punct de vedere social și economic. Nu facem aici referiri la politica nazistă sau fascistă, la războiul mondial sau agresiuni. Ne referim efectiv doar la dezvoltarea internă, socială și economică.

Parțial, același lucru s-a produs și în România, în ultimii ani ai regimului Dej și în perioada ceaușistă, când după ce gruparea naționalistă din Partidul Comunist a preluat puterea. Minoritățile de etnie khazară n-au fost răsturnate de tot de la putere, dar au fost parțial îndepărtate de la controlul puterii în stat. România a cunoscut atunci o dezvoltare extraordinară.

De asemenea, statele arabe, care și-au cucerit independența și au reușit să nu mai fie sub controlul evreiesc, au cunoscut o mare dezvoltare. Să ne gândim cum era Libia sub președinția lui Gaddafi sau cum era Irak sub Saddam Hussein. Din colonii jalnice, jefuite la sânge, aceste state au ajuns să fie foarte dezvoltate, cu un nivel de trai foarte ridicat. Mai ales în Libia fiecare cetățean libian primea câte 1.000 de dolari pe lună, ceea ce era foarte mult pentru nivelul de trai de acolo. Statul libian considera că e dreptul lor ca cetățeni să primească din profitul pe care statul îl făcea din exploatarea resurselor sale naturale, în principal petrol și gaze. Statul vindea resursele și oferea o parte din profitul obținut și cetățenilor. Din această cauză unii nu mai munceau deloc, trăiau din banii statului, ceea ce într-un fel era o problemă.

Mișcarea suveranistă a albilor americani

Revenind la Rusia, așa cum am văzut în articolele anterioare, oligarhii (în majoritate khazaro-evrei) au fost sistematic înlăturați de la putere în special după 24 februarie 2022. Constatăm că în paralel cu evoluția spre naționalism și suveranism a Federației Ruse s-a produs un fenomen asemănător în Statele Unite ale Americii mai ales prin gruparea suveranistă din Partidul Republican. Donald Trump, ca șef al Partidului Republican, a adoptat evoluții rapide și neașteptate către politica suveranistă, pe o latură adversară globalismului. Exact ca și în cazul lui Putin, și despre președintele Donald Trump s-a încercat să se acrediteze ideea falsă că ar fi omul evreimii internaționale de la vârf, pentru că unul dintre ginerii săi este evreu, Jared Kushner. S-a spus că ar fi un suveranist fals, infiltrat cu scopul de a împinge mișcarea suveranistă din SUA pe o linie moartă. După cum am văzut, aceleași idei false au fost propagate și despre Vladimir Putin. Oare de ce? Răspunsul este că scopul creării acestor imagini false este acela de a bloca mișcările naționaliste din jurul celor două personalități mondiale, din cele două sfere opuse de influență, și descurajarea opiniei publice de la bazele societății. Oamenii au nevoie de lideri de care să își lege speranțele, acțiunile, viziunile de viitor. Mișcarea naționalistă are tocmai de aceea infiltrată în ea și o componentă de derută. Observăm că în toate țările există mișcări suveraniste puternice (deși în România, din cauza piedicilor puse de servicii, mai puțin). În unele țări suveraniștii au ajuns chiar la putere și de pe această poziție promovează politicile naționaliste ca atare. Dar să reținem că această mișcare are infiltrate și componente de derută, de neîncredere în forțele proprii, de dificultăți în a-și stabili o linie de acțiune, ș.a.m.d. Ei bine, tocmai de aceea, ca să fie menținută această derută din rândurile mișcării naționaliste, au fost lansate idei despre liderii realmente suveraniști cum că de fapt ei ar fi falși suveraniști, infiltrați și controlați de globaliști, precum Rotschild, evreimea khazară de pe Wall Street, etc.

Desigur că la fel cu Putin, Trump și-a clădit ascensiunea economică și apoi cariera politică într-o lume globalistă. El s-a ridicat cu ajutorul pârghiilor globaliste. Partidul Republican a fost la rândul său de orientare globalistă, au susținut globalismul. Un exemplu este George W. Bush, care a fost un foarte mare promotor al planurilor globaliste. Globalismul este creație pur evreiască și a fost orchestrat de evrei.

Repetăm că nu avem nimic cu etnia evreiască, dar constatăm că cei care conduc globalismul și care au o puternică orientare colonială, sunt șefii bancherimii de pe Wall Street. Toți, fără excepție, sunt khazaro-evrei: și Rothschild, și Rockefeller, și Warburg, si toți ceilalți. Da, există și evrei împotriva globalismului. Nu sunt toți o apă și un pământ, așa cum nici rușii nu sunt toți aceeași etnie. Mai observăm că evreii propagă globalismul ca ideologie pentru alte popoare. În schimb, în interiorul etniei lor, duc o politică naționalistă deosebit de intensivă și au o foarte mare atenție în a-și conserva toate tradițiile sociale si culturale. Propria etnie nu vor să și-o globalizeze. Vor să îi globalizeze pe toți ceilalți.

Deci, Trump a fost realmente parte a sistemului globalist. Cei care i-au urmărit cariera au dreptate în felul lor că a fost globalist. Într-adevăr, așa s-a ridicat, cu susținerea evreilor. Globalismul a promovat politicile progresiste și de exacerbare a discriminării pozitive a minorităților de toate felurile (rasiale, etnice, religioase, sexuale, etc) în paralel cu creșterea nemăsurată a structurilor politico-informative khazaro-evreiești, a preluării într-o măsură tot mai mare a puterii bancare și economice de către khazaro-evrei. Când Trump a ajuns la vârf, în Partidul Republican s-a creat un pol de putere care reprezintă în mare măsură interesele albilor americani. Este vorba de urmașii coloniștilor care au construit statul american cu lopata si târnăcopul. Ei sunt principalii plătitori de taxe și impozite din țară și principalii producători ai bunurilor din SUA. Acest grup de albi a evoluat către suveranism și către politici alternative față de cele promovate de guvernele aservite khazaro-evreimii, în frunte cu familiile Rotschild, Rockefeller și celelalte.

În fruntea acestui curent suveranist din Partidul Republican s-a ridicat Donald Trump. Împotriva sa, guvernele iudeo-globaliste au accelerat imigrația a zeci de milioane de oameni de alte rase și religii. Negri, galbeni, hispanici, adunătură din toată lumea, cu scopul foarte clar de a dilua populația albă a SUA. Știm că albii din SUA sunt proveniți majoritar din europeni alb creștini, și ei constituie nucleul care stă la baza Partidului Republican. Această linie politică nu a fost creată de Donald Trump. Ea s-a născut ca urmare a experiențelor americane, nu a fost importată din Rusia, Europa, China sau din altă parte. Suveranismul republicanilor a fost un produs autohton.

Sigur, apar întrebări. De ce a mutat Trump capitala Israelului de la Tel Aviv la Ierusalim? Nu a făcut el oare jocurile evreimii khazare? Răspuns: da, a beneficiat de un sprijin evreiesc. Din sondajele de opinie de după alegeri, s-a constatat că 22% dintre evreii creștini au votat cu Trump. El nu a vrut un conflict cu toți evreii, ci doar cu Iluminații khazaro-evrei de pe Wall Street și aliații lor. De aceea a vrut să aibă relații bune cu Israelul. A vrut să mențină o relație bună cu evreii creștini. Le-a dat această „bomboană” cu Ierusalimul, care însă nu a produs efectele dorite pentru că Israelul a vrut mult mai mult. Israelul nu s-a opus politicilor lui Trump împotriva iluminaților din America, în schimb a vrut neapărat niște războaie. În primul rând împotriva Iranului. Netanyahu l-a presat foarte mult pe Obama să atace Iranul. Globaliștii au ridicat sancțiunile Iranului pentru a-l atrage în circuitul economic și politic global tocmai pentru a permite penetrarea țării și pentru a distruge Iranul din interior. Dar Trump s-a opus ridicării sancțiunilor, obligând astfel Iranul să rămână în cooperare cu Rusia pentru a-și putea asigura securitatea națională.

Împotriva Iranului totul a fost pregătit, s-au făcut și jocurile la Pentagon, pe sub președintele Trump, de pregătire a atacului. Dar în ultimul moment, avertizat de niște generali, Trump a contramandat ordinul de atac și a oprit distrugerea Iranului. Atacul în urma căruia a fost ucis generalul Qassem Suleimani a fost cel mai probabil ordonat de sistemul informativ-militar (Deep State), dar cel puțin nu a fost atacat Iranul. Iată că pe ansamblu Trump nu le-a făcut jocul.

Israelul a încercat și singur, fără Trump. Au avut o tentativă de agresiune împotriva Iranului, dar președintele Putin l-a invitat la Moscova pe primul ministru de atunci al Israelului, Netanyahu, și i-a pus în vedere că dacă atacă Iranul, Rusia va da cele mai moderne arme (de exemplu sistemul S-400), de care Israelul nu se poate apăra. Și Israelul a renunțat.

Acum Iranul intră în alianța BRICS împreună cu Turcia, care este membră NATO. Lucrurile sunt deja foarte avansate. Mai este nevoie doar să se ajungă la un tratat între Turcia și Iran, cerut de președintele Putin. China a lăsat la latitudinea Rusiei decizia de a fi primite în BRICS Turcia și Iranul și din această cauză s-a deplasat Putin la Teheran și s-a întâlnit cu ayatolahul Iranului și cu președintele Erdogan, subiect asupra căruia presa euro-atlantică a dezinformat. Turcia este acum în relații foarte bune cu Iranul. Alianța BRICS este foarte avantajoasă pentru aceste două țări deoarece le conferă piețe. Să ținem cont că în UE piața e supraaglomerată.

Controlul Americii prin mafia financiar-bancară

Deci în SUA situația s-a degradat mereu în ultimele decenii. Casa Albă a ajuns tot mai mult la mâna băncilor hkazaro-evreiești, la care s-a îndatorat enorm. Pe măsură ce datoria SUA a crescut, aservirea guvernelor americane față de structurile supra-naționale evreiești a devenit tot mai mare. De remarcat că președintele american Barack Obama (cu tată negru din Africa, cu mamă evreică și cu numele de Barak, care este tipic evreiesc) a fost educat în spirit evreiesc, a fost omul evreimii și de tânăr a fost propulsat spre sferele puterii. A fost primul om de culoare, mulatru, care la Harvard a fost redactor șef al studenților de la drept, deși albii erau majoritari. În timpul mandatului prezidențial al lui Obama datoria guvernului american a crescut cu 9.335.000 de miliarde de dolari (!!). Aceste datorii nu s-au făcut pentru că ar fi vrut guvernul. S-au stabilit dobânzi imense pentru ca guvernul american să plătească evreimii. Astăzi poporul american este o slugă a evreimii mondiale, care conduce lumea. Se plătesc niște sume astronomice, care s-a hotărât să fie secrete, așa cum nici la noi în țară nu ni se spune câtă dobândă plătim anual pentru datoria noastră externă, care este foarte mare față de posibilitățile României. Deci aceste dobânzi au fost adoptate de America pentru a îmbogăți stăpânii guvernanților de la Washington.

Banca centrală a Americii (Federal Reserve Bak – FED), care este percepută ca fiind banca națională a SUA, este de fapt un consorțiu de bănci private conduse de evrei. Aceste bănci tipăresc dolari care însă din anul 1971 nu mai au acoperire în active fizice, bunuri si servicii. Dolarii au devenit abstracțiuni bancare, monedă fiat. În ultimii doi ani elita bancară a tipărit 40% din masa monetară aflată în circulație pe plan mondial. De remarcat și că FED împrumută efectiv banii necesari guvernului american, cu dobândă. Datoria SUA a ajuns din această cauză cea mai mare din lume și a devenit practic imposibil să mai poată fi vreodată plătită. Globaliștii de fapt nici nu vor să le restituie nimeni banii pentru că și așa nu au ce face cu ei. Pentru globaliști banii sunt buni numai dacă produc alți bani. Banii care stau și fac mucegai în trezoreria unei bănci nu sunt utili din punctul lor de vedere. Câștigul lor vine din camătă, din împrumut cu dobândă. Tocmai de aceea toate țările BRICS urmăresc de-dolarizarea, au eliminat dolarul din cadrul tranzacțiilor dintre ele. În prezent dolarul a devenit o armă economică, un instrument al hegemoniei economice și politice americano-khazaro-evreiești. Este un lucru extrem de relevant dacă ne gândim că afacerile din BRICS se desfășoară la nivelul a 6-7 miliarde de locuitori.

Așadar sunt decenii întregi de când interesele vechilor americani albi, urmașii coloniștilor europeni, au fost subminate de interesele khazaro-evreiști globaliste din SUA. Conducerile neo-liberale de esență evreiască ale SUA, din ultimele patru mandate înainte de Trump (Bush senior, Clinton, Bush jr. și Obama) au vândut rezervele de aur american către China. Și astfel au crescut datoria publică la cote amețitoare. S-au împrumutat apoi cu mii de miliarde de dolari din China. Statul american plătește acum și Chinei dobânzi foarte mari, pe bani împrumutați.

A existat și un moment de conflict între bancherii evrei și guvernul american. A fost atunci când SUA a vândut în China, printre altele, 200 de tone de aur cu care guvernul american garantase împrumuturile de la FMI. A fost total ilegal. Faptul s-a petrecut în timpul directoratului FMI a lui Strauss Kahn. El a fost în acel context brusc arestat pentru o așa-zisă aventură amoroasă nepermisă cu o cameristă de culoare… Ei bine, acest Kahn de fapt primise informația că guvernul american a vândut aurul care trebuia să fie al celor de la FMI în contul datoriei Chinei… El a făcut un control la depozitul respectiv și a constatat că, într-adevăr, încăperile erau goale și aurul nu mai era acolo. În această situație Kahn a raportat neregula, dar a fost în scurt timp arestat în urma înscenării că ar fi violat-o pe camerista de culoare. Iată cum sunt compromiși cei care stau în calea „stăpânilor” lumii.

Acești globaliști au desfășurat politici economico-financiare prin care au urmărit profitul imediat al marilor bănci evreiești și au permis ca marile companii americane, coloana vertebrală a Statelor Unite ale Americii, să fie transformate în companii multinaționale. Deci companiile pur americane pe care se sprijinea economia SUA, au fost listate pe burse, au devenit companii multinaționale, cu pachete majoritare prin Hong Kong, Japonia, Singapore, Europa și alte locuri, astfel încât puterea economică a Statelor Unite s-a diluat în oceanul economico-financiar al lumii. Acest fapt a crescut controlul marii finanțe evreiești asupra Statelor Unite. Deci guvernele americane au rămas fără anumite pârghii strategice esențiale.

Eforturile lui Trump de a re-naționaliza America

În administrația de la Washington și în întregul sistem de apărare, în Poliție și în structurile de informații, în toate funcțiile importante, au penetrat tot mai mulți evrei khazari, afro-americani, hispanici și alte minorități de toate felurile, în dauna vechilor americani, care se tot împuținau. Zeci de milioane de venetici (imigranți) aduși de „visul american” și de dorința de trai bun fără muncă, au primit acces în Statele Unite. După ce primeau accesul (caietul de cetățenie americană se dă mai greu), acești oameni au primit și drept de vot odată ce au devenit rezidenți fără cetățenie.

Din punct de vedere academic și ideologic am asistat la o apologie a acestor concepte de globalizare, guvernanță mondială și drepturile imigranților. Vedem aplicarea acestor tendințe și în Europa, de exemplu cu Planul Kalergi de amestecare a populațiilor. S-a pornit de la aceste multinaționale, care s-au ramificat în toată lumea și s-a acreditat concepția că dacă survine globalizarea este timpul ca statele să își cedeze suveranitatea și devenim așa, ca o mare națiune globală. Dar de fapt în spatele acestei globalizări se ascundeau interesele acestei „elite” care dorea instaurarea unui Guvern Mondial.

În timp ce nivelul de trai al lucrătorilor americani a scăzut continuu, practic, aceștia care lucrau efectiv, plătitorii de taxe și impozite, făceau să trăiască și milioanele de venetici (imigranți). Este semnificativ că în ceva mai mult de 30 de ani populația Statelor Unite s-a mărit, fără să survină o creștere demografică naturală, cu peste 80 de milioane de oameni care erau de fapt imigranți veniți ilegal. Este util să știm că marea imigrație ilicită, traficul de droguri și de armament se face de fapt prin tuneluri subterane. Zidul de la granița cu Mexicul, construit de Trump, a fost prevăzut cu sisteme de scanare și cu dispozitive care obturează aceste tuneluri. Dar respectivele sisteme au fost dezactivate de noua administrație care a venit după Trump. În plus, imigranților li s-a dat drept de vot. Acum în America 80 de milioane de imigranți trăiesc neînregistrați, pe spatele albilor autohtoni, fără să plătească taxe și impozite. Tocmai de aceea Trump a vrut re-naționalizarea Americii.

Trebuie precizat că suveraniștii care l-au propulsat pe Trump au înțeles că este necesar să producă o mutație fundamentală de doctrină și de politică națională, să se repoziționeze față de restul lumii și să readucă SUA la poziția de întâietate mondială. Pentru că în prezent SUA nu mai are puterea de a impune regulile mondiale.

SUA a pierdut total influența pe Africa. Acum Africa este controlată de China și Rusia. Noile prețuri mondiale vor fi făcute de BRICS, care strânge tot mai mulți membri. Foarte important de știut este că BRICS folosește Banca de Investiții pe care a inițiat-o Ceaușescu. Este o bancă ce percepe dobânzi simbolice și ajută țările în curs de dezvoltare. Sunt foarte multe lucruri pe care nu le știm. Lumea nu mai depinde de Occident. Cea mai mare parte a lumii, 6-7 miliarde, nu mai vor să audă de Occident. De aceea euro-atlantiștii vor să ne jefuiască pe noi, românii, pentru că nu mai au de unde să jefuiască. Nu mai au ca bază de resurse Africa. În schimb, China este foarte corectă cu Africa în relațiile sale economice.

Un rol important în politica de reașezare a SUA ca putere suveranistă l-a jucat o grupare naționalistă din Pentagon. În calitate de președinte, Trump a calificat toate războaiele SUA în Orientul Apropiat ca „mari greșeli”. De remarcat că discursul lui Trump are foarte mare priză la popor. Pentru că Trump este om de afaceri, are un punct de vedere pragmatic, vorbește simplu și la obiect. Așadar globaliștii doreau multe alte războaie: împotriva Iranului, Coreeii de Nord, a Venezuelei, etc.

Dar Trump a dovedit că terorismul internațional este în realitate nesemnificativ, fiind doar un pretext al globaliștilor. El i-a acuzat pe Hillary și Obama că îi va aresta pentru că, printre alte rele, au creat ISIS.

Trump a stins și perspectivele de război cu Coreea de Nord, s-a împăcat cu Kim Jong Un. De fapt atenția globaliștilor pentru Coreea de Nord vizează Rusia, China și Japonia. În Japonia încă mai există puternice resentimente față de americani, care le-au bombardat țara cu arma atomică în 1945. Iar această stare de spirit există în continuare în majoritatea populației din Japonia.

Un alt mare merit al lui Trump este că a devoalat existența acestei structuri subterane și globaliste, Deep State, care de fapt conduce din umbră America.

Trump și Putin sunt suveraniști și patrioți, adversari ai globaliștilor. Cei doi au căutat să colaboreze între ei. Este cunoscut că în iulie 2018, la întâlnirea lor de la Helsinki, Trump și Putin au discutat doar ei doi, timp de două ore, fără translatori. Este clar că au discutat și despre marea temă a conflictului dintre naționaliști și globaliști.

Actualul conflict dintre suveranism și globalism este mult mai adânc decât cel dintre comuniști și capitaliști. Comunismul și capitalismul erau create de aceeași tabără, era un conflict mimat. Bolșevismul a fost o creație a evreimii din Vest. Bipolaritatea a fost concepută pentru a se justifica prin amenințarea celorlalți, în sfera comunistă se făcea apel la ideea că vin capitaliștii, în cealaltă că vin comuniștii. În schimb, conflictul dintre suveranism și globalism este unul real. Suveraniștii nu sunt creația globaliștilor. Suveraniștii de astăzi, din toată lumea, nu sunt creația Wall Street, nu au fost doriți de Rotschild.

După alegerile prezidențiale din 2016, noua administrație de la Casa Albă, o parte din conducerea Pentagonului și o parte a serviciilor secrete din SUA au declanșat eliberarea țării de sub stăpânirea „Iluminaților”. Trump îi ironiza mereu și îi arăta cu degetul în toate cuvântările sale. Nimeni nu mai făcuse așa ceva. Trump a spus că „Globalismul este o gogoriță băgată pe gâtul popoarelor”, creată de khazarii evrei, adică o strategie de control, înavuțire a elitelor și de jefuire a popoarelor. El a spus că toate finanțele mondiale și presa sunt controlate de globaliști, mai exact de khazarii evrei.

Din această perspectivă lupta lui Trump apare realmente ca EROICĂ. Și John Fitzgerald Kennedy sau Abraham Lincoln au luptat cu acest Rău, dar ei nu au putut susține lupta și au fost asasinați.

Vom vedea în analizele viitoare că pentru a eradica acest rău Trump a elaborat și un Program de strategii împotriva Iluminaților.

Un alt element notabil este că Trump a recunoscut în timpul președinției sale că scutul anti-rachetă american nu mai poate face față rachetelor rusești, care nu pot fi oprite.

Unii îl acuză pe Trump că s-a raliat la genocidul vaccinării anti-Covid. Să nu uităm că pLandemia a fost creată având unul dintre obiectivele sale principale tocmai acela de-al da jos de la putere pe Trump. Trump nu avea cum să se opună politicilor publice ale OMS și ONU. El a fost cumplit de mult și de perfid sabotat din interiorul propriei administrații. Ar fi vrut să exporte suveranismul în ONU, la nivelul OMS sau în Europa (chiar a încercat cu Steve Banon). Dar nu a mai avut timp și mijloace. Este necesar să înțelegem că ar fi fost o greșeală uriașă ca Trump să se opună vaccinării, deși aceasta a dus la genocid. Ca să facă asta în mod eficient ar fi avut nevoie de sprijin. Dar suveraniștii nu erau atunci suficient de puternici. Dacă Trump s-ar fi opus vaccinării, ar fi fost acuzat pentru toate decesele care au survenit în urma aplicării protocoalelor criminale.

Trebuie să înțelegem bine că Rockeffeller, Rotschild sau Soroș nu sunt decât interfața iluminaților. Cei care decid cu adevărat nu sunt cunoscuți public. Și Comisia Trilaterală sau Forumul Economic Mondial de la Davos sunt, de asemenea, doar interfețe ale Sistemului Globalist. Soroș, Rockefeller și alții ca ei (Davos, Comisia Trilaterală) sunt așadar doar actori/interfețe, factori executivi ai globaliștilor. Adevărații decidenți nu ies la vedere. Aceste interfețe pretind că sunt patroni ai multinaționalelor.

Repetăm că strategia oficială este de a cataloga toate aceste informații ca nefiind altceva decât „teoria conspirației” și că în realitate nu ar exista societăți secrete sau așa-numitul „Deep State”. Acesta este motivul pentru care aceste subiecte nu sunt abordate nici în sfera academică, nici în cercetare, nici în lucrările științifice. Se susține că respectivele structuri nu există. Dar fără să spui aceste lucruri nu se poate fundamenta niciun fel de coerență în înțelegerea relațiilor internaționale.

Iată și înregistrarea emisiunii:

(VA URMA)

 

 

Facebook Comments