Corvin Lupu: o analiză a contextului internațional în care se desfășoară conflictul din Ucraina (partea 6)

15:49, 5 noiembrie 2022 | | 1313 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

 

Vă prezentăm cea de a șasea parte dintr-o serie de dezvăluiri de o excepțională valoare pentru înțelegerea adecvată a actualului conflict din Ucraina. Aceste informații au fost prezentate de profesorul Corvin Lupu, un foarte reputat istoric și analist politic ce dă dovadă de un mare curaj și probitate morală. Emisiunea a fost transmisă în direct în data de 15 octombrie 2022 de postul de televiziune România Civică TV și a fost moderată de dr. Calistrat Atudorei.

Vă recomandăm să consultați și prima parte, a doua parte, a treia parte, a patra parte și a cincea parte a acestei serii de articole.

Cadrul general al analizei

Asistăm la o tentativă de împingere a României în război. Divizia aeropurtată 101 ofensivă a SUA, cu efectiv de aproape 5000 de militari, a fost adusă în România.

La comanda Guvernului Mondial s-au aliniat împotriva Rusiei peste 40 de state plus organizații supra-naționale precum Uniunea Europeană și NATO. În sfera noastră de influență dominată de SUA avem deja un Guvern Mondial.

Este absolut cert că economia UE, în speciale ale Germaniei se va restrânge.

Cei care conduc în România și majoritatea statelor din spațiul euro-atlantic sunt de fapt slugi ale globaliștilor.

Are loc și o compromitere a liderilor suveraniști. Este metoda prin care globaliștii preiau discursul naționalist și îl îmbracă în sintagme ispititoare.

Astăzi România este condusă din afara țării. Cei care administrează la vedere sunt slugi ale unor interese străine, trans-naționale, pe linie masonică. În toate departamentele, inclusiv (mai ales) în serviciile secrete și în mai toate partidele. Partidele au devenit grupări infracționale. Puținii jurnaliști onești care au mai rămas le numesc „grupări de criminalitate organizată”.

La ce a condus promovarea acestui regim politic servil?

  1. La depopularea țării. Chiar dacă au venit mulți emigranți și care au diluat cultura românească.
  2. A scăzut dramatic calitatea învățământului. Învățământul a ajuns un fel de fabrică de diplome, inclusiv la universități. Profesorii permit elevilor să copieze ca să nu scadă „prestigiul” școlii.
  3. A scăzut aproape la zero nivelul de pregătire profesională.

Puteți urmări aici înregistrarea video a emisiunii:

(va urma)

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , , ,