Câteva remarci privind tentativa de asasinat asupra premierului Slovacoiei, Robert Fico

16:33, 17 mai 2024 | Europa | 449 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

Pentru cei initiati, ceea ce s-a petrecut în data de 15 mai 2024 cu premierul Slovaciei reprezintă punerea în aplicare a unei operațiuni de tip SPELLBINDER, operațiune menită să trezească asasini „adormiți” (numiți și „candidați manciurieni”).

Acești asasini pot fi activați la comandă prin primirea unui cuvânt sau a unei fraze cheie în timp ce se află într-o transă post-hipnotică. Dacă se va căuta în trecutul acestui om care a tras asupra lui Fico se vor gasi multe… mult mai multe.. decât că ar fi un propagandist intr-un partid progresist.

În realitate Fico a devenit indezirabil pentru Sistem după anunțul împotriva semnării tratatului OMS. Imediat a fost “trezită” o anumită cârtiță ce era agent în “adormire” al unui anumit serviciu secret. Nu spunem numele acelui serviciu pentru că știe toată lumea ce serviciu secret este legat de NORD STREAM…

Se știe că acești agenți sunt așa-numiții LUPI SOLITARI. După cum scria un ziar anume al Sistemului ieri: ” Suspectul, identificat de presa slovacă a fi Juraj Cintula, un scriitor în vârstă de 71 de ani, este un „lup solitar”. Iată că se spune exact pentru cunoscători cine este în spatele tentativei de asasinat.

Desigur, or să apară tot felul de povesti gen…”soția scriitorului de 71 de ani care a încercat să-l omoare pe Fico este refugiată din Ucraina și și-a incitat soțul să se răzbune pe politicianul pro-rus”…

De altfel Juraj Cintula probabil că se va „sinucide” curând…veți vedea.. pentru a nu se duce mai departe cu legăturile…

Si de asemenea este posibil (daca nu si-a luat masuri de prevedere f bune) ca Fico însuși sa fie asasinat in spital de “unii” medicii care sunt “puși să aibă grijă de el”… tot așa cum au fost asasinați JF Kenedy sau generalul Vasile Mile atunci când operațiunea nu a fost finalizata în prima fază.

Atenție la aceasta știre de ieri: Ministrul Afacerilor Interne al Slovaciei despre tentativa de asasinat împotriva lui Fico:

„Atacul a fost efectuat din motive politice, țara este aproape la un pas de război civil. S-a raportat că Slovacia va fi punctul de plecare al celui de-al treilea război mondial și că Rusia va fi direct implicată. Va fi interesant de văzut cum se desfășoară acest lucru”.

În orice caz, putem „felicita” gărzile de securitate ale premierului slovac care au acordat, cu succes, asistență la tentativa de asasinat asupra lui Robert Fico.

Să permiți unui pensionar de 70 de ani să tragă patru gloanțe în „obiectul tău de apărare” de la mică distanță, în timp ce îl aduci pe prim-ministru într-un loc și într-un moment convenabil pentru ucigaș, acest lucru necesită, ironic vorbind, un mare profesionalism și încredere a victimei.

Aceste „gărzi” vor fi cu siguranță premiate de CIA și MI6 cu ordine „pentru loialitate și bune servicii în colonii îndepărtate”.

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,