Sacha Stone: „România este inima umanității”

00:41, 2 aprilie 2022 | | 1400 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

de Marvin Atudorei

După o a doua vizită în țara noastră, încheiată acum câteva zile, renumitul Sacha Stone este decis să sprijine refacerea imaginii României la valoarea pe care urmașii direcți ai vechii Dacii o merită.

Demersul lui Stone ar putea să îi surprindă chiar și pe foarte mulți dintre români, mai ales pe cei care nu sunt mai deloc conștienți nici de nivelul înalt de civilizație pe care l-au atins strămoșii noștri, nici de uriașul potențial pe care națiunea română încă îl are. Este paradoxal că am ajuns să ni se spună adevărul despre noi înșine de către o mare personalitate din afara țării. Dar constatăm că cei mai mulți dintre concetățenii noștri nu își mai cunosc istoria neamului și, mai mult, se complac într-o depresie națională cronică.

De altfel, nu este prima dată când realizările dacilor sau ale geților sunt lăudate de mari personalități ale lumii. Numeroși istorici străini celebri s-au înclinat cu respect în fața trecutului neamului nostru și au făcut afirmații care ne onorează. Să îi amintim în acest sens pe Homer, Pitagora, Platon, Cavasius, Clement Alexandrinul, Carol Lundius, Marija Gimbutas, Alfred Hofmann, Miceal Ledwith, Daniel Ruzzo, Harald Haarman, Marco Merlini, dar mai sunt și mulți alții… Legendarul Homer afirma că „Dintre toate popoarele geţii sunt cei mai înţelepţi”, iar Pitagora spunea „Călătoreşte la geţi nu ca să le dai legi, ci să tragi învăţăminte de la ei”. Mai aproape de zilele noastre, celebrul istoric rus A. Kifisim evidenția că „Strămoşii rumânilor au exercitat o influenţă puternică asupra întregii lumi antice, respectiv asupra vechii Elade, a vechiului Egipt, a Sumerului şi chiar asupra Chinei”. Este de remarcat că tăblițele de la Tărtăria, de exemplu, atestă că scrierea geților era cu cel puțin 1000 de ani anterioară celei din Sumer. Iar Miceal Ledwith, consilier al Papei Ioan Paul al II-lea, afirma în deplină cunoștință de cauză, pe baza documentelor din Biblioteca Vaticanului, că nu limba română se trage din latină, ci latina provine din limba străveche pe care o vorbeau dacii. Iată o înregistrare video cu explicațiile date de Miceal Ledwith:

Cu toate acestea, versiunea oficială a istoriei afirmă că „dacii și-au uitat limba” după ce romanii au intrat într-o mică porțiune a Daciei și au rămas doar 165 de ani. Este o afirmație absurdă, pe care toate dinamicile istoriei universale o contrazic. Stone a remarcat foarte multe alte anomalii referitoare la modul în care este consemnată în prezent istoria noastră. El subliniază că restabilirea adevărului istoric nu este doar o problemă internă a României, ci implică reconsiderarea întregii istorii antice a Europei sau poate chiar a lumii. Pe măsură ce descoperă istoria reală a poporului nostru, Sacha Stone devine tot mai entuziasmat. El este foarte hotărât să spună adevărul lumii întregi, dincolo de dogmele și mistificările menținute cu îndârjire de diferite grupuri obscure.

În ceea ce privește viitorul națiunii române, Stone este de asemenea extrem de încântat. Cu siguranță el nu ar fi venit până aici a doua oară dacă nu ar fi fost foarte motivat. Mai mult, el intenționează ca pe parcursul acestui an să vină la noi pentru a treia oară, pentru a impulsiona proiectele pe care le-a început deja în România și care vor aduce beneficii majore întregii lumi. Sacha Stone spune fără rezerve că a întâlnit mai multe genii în țara noastră și că aceste persoane minunate au enorm de mult de oferit. În schimb, autoritățile din România nu numai că nu îi pun deloc în valoare pe acești inovatori și nu îi ajută cu absolut nimic, dar chiar urmăresc să le blocheze orice proiect sau contribuție care ar putea ridica poporul român din lipsuri, neputință și ignoranță. Stone spune că a întâlnit români care au făcut invenții uimitoare, care pot produce energie gratuită sau care pot vindeca foarte multe boli, unele chiar declarate incurabile de către medicina clasică. În special această direcție a vindecării bolilor, dacă este susținută de utilizarea unor aparate de înaltă tehnologie, poate crea adevărate miracole la scară mare. Acesta este de altfel unul dintre principalele proiecte pe care Stone a început să le dezvolte pornind de la invențiile din România. Redacția geopolitika.ro a publicat deja până acum mai multe articole care descriu în mod concret dispozitivele aflate în pregătire (vezi aici, aici sau aici).

Un alt proiect pe care Sacha Stone îl sprijină în țara noastră este înființarea unor comunități în care oamenii să trăiască în afara constrângerilor abuzive exercitate de sistemul social. Nu este vorba doar despre faptul că suntem, ca popor, sistematic sabotați economic, financiar și politic, dar este greu să nu constatăm că mediul social a devenit extrem de pervertit și nociv. Mai ales în marile orașe, viața este supusă constant agresiunii undelor electromagnetice, stressului și poluării de toate tipurile. În aceste condiții soluția imperios necesară pentru fiecare om care vrea să rămână sănătos fizic, emoțional și mental este reîntoarcerea la natură. Prin generalizare, o astfel de orientare ar putea fi și soluția prin care umanitatea ar accede la un nou model de civilizație și la o treaptă superioară de evoluție. Pe această linie Stone a dezvoltat deja la nivel mondial un proiect numit New Earth Project (Proiectul Noului Pământ), ce are de pe acum milioane de membri. Proiectul va fi implementat și în România sub coordonarea lui Bruno Mihăilescu și va avea numele de Orașul Ecologic al Luminii (Eco Light City). Ideea orașelor luminii nu este o simplă ficțiune imaginativă, ci a fost preluată de Bruno Mihăilescu pe baza viziunilor celebrei clarvăzătoare Baba Vanga. Aceasta afirma acum câteva zeci de ani că în viitor vor exista orașe protejate de orice amenințare venită din exterior prin intermediul unor cupole generate de tehnologii avansate create de oameni foarte evoluați spiritual.

Astfel de comunități umane vor fi multiplicate la nivel național și internațional, vor fi deconectate de la reglementările guvernamentale și vor fi bazate pe tehnologii avansate. Va exista o formă de organizare autosustenabilă și perfect naturală (organică). Membrii comunităților vor fi în deplină unitate cu natura și cu legile sale profunde și vor urmări să își trăiască viețile pe baza principiilor științei spiritualizate. Într-adevăr, un asemenea proiect poate să pară utopic. Mai ales pentru că, așa cum știm foarte bine, Sistemul globalist, care a cuprins ca o caracatiță lumea, nu este dispus să permită o alternativă. Tehnologii avansate au mai fost oferite de către diverși inventatori din diferite țări, dar toate au fost cu îndârjire blocate de către agenții stabilimentului. Și totuși, Sacha Stone și milioanele de simpatizanți care îi împărtășesc ideile, consideră că în prezent nivelul de trezire a conștiinței colective a atins un grad suficient de ridicat pentru ca astfel de informații și realizări tehnologice să nu mai poată fi suprimate. Un factor esențial în această direcție este cel al alegerii personale. În momentul când foarte multe persoane vor crede că este posibil să rupem lanțurile sclaviei, abia atunci vom începe să ne eliberăm la nivel colectiv.

În cadrul celei de-a doua sa vizite în România, Sacha Stone a oferit în data de 25 martie 2022 un amplu interviu Gabrielei Calițescu, realizatoare de emisiuni la postul de televiziune Nașul TV. Înainte să vă prezentăm sintetic câteva detalii din interviu, credem că este totuși necesar să mai aducem unele precizări despre activitatea generală și personalitatea lui Sacha Stone. Oricine dorește să evalueze afirmațiile sale se întreabă, bineînțeles, în ce măsură poate avea încredere în el și care ar fi realizările care îl recomandă.

Precizăm în acest sens că Sacha Stone este privit de milioane de oameni din întreaga lume ca un fel de erou al zilelor noastre. A înființat numeroase instituții și mișcări sociale pentru a promova adevărata dreptate și pentru a demasca crimele înfăptuite de psihopații care conduc din umbră lumea. El nu ezită să îi numească public pe aceștia din urmă ca fiind sataniști întrucât au executat acțiuni de genocid și utilizează sistematic practici oculte de magie neagră. Printre instituțiile înființate de Stone se numără Humanitas (o organizație care lucrează pentru a elimina acțiunile cu impact distructiv asupra mediului), Tribunalul Internațional pentru Justiție Naturală (ITNJ, care lucrează sub jurisdicția ONU din 2015), Comisia Judiciară de Anchetă privind traficul de ființe umane, Summit-ul Mondial pentru Suveranitatea Sănătății, proiectul New Earth (despre care am amintit și mai sus) sau Simpozionul Lazarus Initiative, în care sunt cooptați savanți de marcă și personalități excepționale din lumea întreagă, ce activează în diverse domenii ale cunoașterii și cercetării. Sacha Stone a fost de asemenea directorul general al departamentului de tehnologii regenerabile din cadrul ONU. Nu în ultimul rând, este un realizator de filme și regizor excepțional. Unul dintre cele mai cunoscute filme documentare produse de el, care a trezit zeci de milioane de oameni din ignoranță și letargie, este Apocalipsa 5G, un Eveniment de Extincție.

Stone s-a întâlnit pentru a construi proiecte cu nenumărați președinți de state, prim-miniștri, regi, prinți, sultani, lideri religioși, directori de companii, savanți eminenți sau profesioniști de excepție din toate domeniile. Deși nu urmărește să epateze cu realizările sale, este cazul să se știe că Sacha Stone a reușit faptul cu totul remarcabil ca, după aproape 1000 de ani de dezbinare, să reunească pe o direcție comună toți sultanii și regii Asiei. Și nu oricum: aceștia au venit chiar la reședința din Bali a lui Sacha Stone, la centrul spiritual Akasha Retreat. În semn de apreciere a meritelor sale, lui Stone i-a fost conferit atunci în mod onorific titlul de „Prinț al Asiei”. Experiența lui este uriașă, dar poate și mai impresionante sunt intențiile și acțiunile pe care le realizează cu mult curaj și dăruire pentru ridicarea umanității pe un nivel superior de conștiință. În opinia noastră vizita sa în România ar merita mai multă atenție din partea mediilor de informare a opiniei publice, măcar a celor care înțeleg să reprezinte o alternativă față de linia coruptă a mass-media.

Cum vede Sacha Stone poziția României în contextul internațional actual?

În cadrul interviului de la Nașul TV, Stone a făcut multe referiri la țara noastră. Ca imagine generală, este de remarcat în primul rând opinia sa că istoria lumii urmează o anumită ciclicitate. Din acest punct de vedere, atunci când înțelegem că pe meleagurile ce cuprindeau lanțul carpatic s-a format cândva leagănul civilizației, nu mai apare atât de surprinzător că tot de aici va porni în curând și restaurarea și eliberarea lumii. Bineînțeles, toate aceste afirmații vor stârni zâmbetul condescendent al multora. Dar poate că dacă aceștia vor studia cu mai multă atenție istoria străveche și vor evalua fără prejudecăți ceea ce se mai dezvăluie din culisele prezentului, s-ar putea să înțeleagă că Stone nu este deloc un naiv. Dimpotrivă, este un om care are un foarte dezvoltat simț al realității și un deosebit spirit practic. Prin faptul că viziunea lui asupra lumii are la bază profunde principii de natură spirituală, care îi conferă o perspectivă mult mai complexă asupra vieții, cu atât mai mult el poate sesiza cu mult discernământ și agenda malefică ce este derulată cu o diabolică îndârjire de către cei care se cred stăpânii lumii.

Sacha Stone admite că în urmă cu câțiva ani, fiind la rândul său supus manipulărilor mediatizate, a avut o concepție total eronată despre trecutul și prezentul României. Între timp a aflat din surse de încredere că istoria străveche a țării noastre a fost falsificată. Și, spune el, același lucru este valabil și pentru istoria recentă a României. Stone se referă de exemplu la versiunea propagată cu privire la fostul președinte Nicolae Ceaușescu. Se afirmă că acesta ar fi fost un dictator megaloman și că în decembrie 1989 ar fi fost nevoit să fugă de la balconul Parlamentului pentru că poporul nu l-ar mai fi suportat. Este o mare manipulare să reducem întreaga situație la această explicație, spune Stone. Pentru că în realitate Ceaușescu a făcut un lucru extraordinar pentru țară, despre care cei care au preluat ulterior conducerea nu au mai spus nicio vorbă: a plătit integral (chiar în avans) datoria externă pe care o avea România în anii 1980 și a adus astfel suveranitatea deplină a statului. Nicio țară din lume nu a mai fost vreodată capabilă să își plătească datoriile la FMI și Banca Mondială. Este clar că acest lucru i-a deranjat teribil pe cei care trag sforile scenei mondiale din spatele cortinei. Tocmai de aceea au înscenat „Revoluția” din 1989 și au forțat asasinarea bestială în ziua de Crăciun a soților Ceaușescu. Lumea uită că pe vremea lui Ceaușescu existau mii de mari întreprinderi, România producea aproape orice și era printre liderii mondiali pe toate domeniile. Toată lumea avea serviciu, iar averea țării creștea vertiginos. Este adevărat că plata datoriilor s-a făcut cu un mare sacrificiu din partea populației, dar acela a reprezentat de fapt pasul indispensabil pentru ieșirea de sub jugul globalist. Din păcate ieșirea României din sclavie a fost curmată brusc, iar astăzi până și înțelegerea acestor simple adevăruri este obstrucționată și distorsionată.

Toate aceste manipulări grosolane sunt întreținute cu rea intenție tocmai pentru a ascunde adevăratul fond al României (România profundă), cu ale sale filoane impresionante de istorie multimilenară, de cultură seminală și înaltă spiritualitate. Aici a fost leagănul civilizației europene sau poate chiar al civilizației care s-a format în întreaga Eurasie. Aici a apărut seminția regilor buni, a nobilimii regale, care s-a răspândit în întreaga omenire și care a fost apoi uzurpată de nobilimea neagră și coruptă care a apărut ulterior în alte zone ale lumii. Așadar, dacă vom restaura istoria străveche a României, spune Stone, impactul va fi uriaș și se va resimți la scara întregii istorii a omenirii, pe baza unor adevăruri de necontestat.

Sacha Stone mărturisește că motivul cel mai important pentru care a venit în România este legat totuși de viitor. Este vorba despre activitatea unor inventatori care dezvoltă tehnologii medicale revoluționare. A întâlnit deja numeroși medici și tehnicieni care pot vindeca în principiu orice boală sau tulburare. Pot produce reversia cancerului, chiar și din fazele avansate, pot vindeca diabetul, artrita sau Alzheimer. Dar acestor savanți și medici statul român nu le permite să își promoveze terapiile și aparatele. A devenit evident că tot acest sistem ticălos și viciat nu mai poate fi refăcut, el trebuie cumva ocolit în întregime. Și acest lucru este posibil! „Luptăm împreună, umăr la umăr, împotriva forțelor întunecate”, ne asigură Sacha Stone.

Pentru a înțelege mai bine natura Sistemului este foarte util să decriptăm ceea ce se produce acum pe scena geopolitică. În opinia lui Stone, ordinea internațională este pe punctul să ia un nou parcurs, mult mai favorabil. Observăm mai ales în această perioadă că sub conducerea lui Vladimir Putin, Federația Rusă a început să iasă de sub controlul Imperiului globalist. Rusia nu mai acceptă încercuirea insidioasă a NATO, a ieșit din acordul cu FMI și caută să își sprijine economia pe valoarea concretă a aurului, nu pe dolarii fiat transformați de „elitele” lumii în instrument de control și represiune a statelor. Pentru că urmărește independența Rusiei, Putin este acum mai mult ca niciodată demonizat de toate țările din Vest. Planul Ocultei globaliste este, cel mai probabil, acela de a provoca și orchestra o revoluție în interiorul Rusiei, care să conducă la răsturnarea de regim.

Ceea ce vedem în Ucraina este un produs al aceluiași șablon globalist, care se bazează pe o manipulare psiho-politică de proporții, prin care oamenii din toată lumea sunt determinați să se poziționeze de partea regimului marionetă de la Kiev și să se orienteze împotriva Federației Ruse, caracterizată propagandistic de Vest ca „dușmanul omenirii”. Ca o dovadă că criza din Ucraina este mult supralicitată și prezentată în mod fals ca un genocid executat de Rusia, putem observa că pentru aceste acuzații nu există probe. Într-o țară cu 27 de milioane de utilizatori de telefoane mobile inteligente (smart-phone-uri), ar fi trebuit să abunde filmările de la fața locului cu „abuzurile rușilor”. Unde sunt aceste filmări? Vedem în schimb tot felul de falsuri, filmări din cu totul alte zone ale lumii și din alte perioade care ne sunt prezentate în mass-media ca fiind din Ucraina zilelor noastre. De ce ne sunt livrate sistematic toate aceste înscenări penibile? Ceea ce are loc în Ucraina nu este un „război” în adevăratul sens al cuvântului și cu siguranță nu unul împotriva populației civile. Este de fapt o operațiune militară al cărei scop este distrugerea de către ruși a obiectivelor strategice (baze neo-naziste, bio-laboratoare, baze subterane, etc) ale regimului aflat la conducere în Ucraina. Tot acest spectacol grotesc este plătit cu dolarii printați ai Americii. Până când umanitatea nu se va trezi din această manipulare ce poate fi asociată cu un fel de hipnoză colectivă, oamenii vor continua să rămână în condiția de sclavi. În orice caz, faptul că păpușarii din umbră recurg în ultima vreme la scenarii de manipulare de-a dreptul grosolane și că propaganda lor conține frecvent erori absolut stupide arată că au început să dea rateuri și că planurile Noii Ordini Mondiale se prăbușesc. Pe ansamblu, Stone spune că vede doar lucruri pozitive la orizont.

Este necesar să înțelegem cine conduce cu adevărat lumea

Sacha Stone subliniază că umanitatea este guvernată nu de cei pe care îi vedem pe scena politică, ci de societățile secrete, care la rândul lor controlează pârghiile puterii prin intermediul bancherilor și ideologiilor religioase. Oamenii sunt ținuți captivi prin bani și idolatrie. A fi spiritual înseamnă să ai o relație directă cu Dumnezeu. Cei care pretind că îți explică și intermediază legătura cu Divinitatea (Sursa) își extrag de obicei și beneficiul controlului (în special conceptual) al credinciosului. Idolatria este adorarea unor reprezentări false. Mulți oameni respectă cu strictețe tot felul de dogme, dar ei nu mai percep Cuvântul Viu care vine de la Dumnezeu. Această confuzie creează mari erori deoarece oamenii se încred în interpreți, în intermediari. O situație similară este și cu instituțiile bancare și prelungirile acestora în societate. Prin înregistrarea fiecărui nou-născut într-un sistem de taxe și impozite se creează bazele sclaviei care va decurge în viața adulților. Sistemul actual, cu toate instituțiile sale, susține că îți face viața mai ușoară. În realitate toți acești „intermediari” care se pretind a fi indispensabili (bănci, guverne, mass-media, companiile alimentare și farmaceutice, etc) ne înregimentează într-o veritabilă sclavie modernă.

Stone spune că există trei centre ale puterii invizibile prin care se exercită controlul: Washington D. C., Londra (City of London) și Vaticanul. Acestea sunt cele trei componente ale Deep-State-ului, ale puterii exercitată de cei care se cred „iluminați”. Toate sunt un fel de „stat în stat”, autonome față de reglementările țărilor respective. Aceste trei centre formează baza piramidei oculte, reprezentată simbolic prin ochiul malefic al supravegherii tuturor oamenilor de pe planetă. Washington este centrul principal de control militar, la nivel mondial. City-ul din Londra este centrul financiar al lumii. Iar Vaticanul este centrul la nivel global al ordinelor și lojelor oculte, ritualice. Sacha Stone are informații concludente care arată că toată această structură de control mondial este sprijinită pe practici ritualice malefice (babiloniene), realmente satanice, care urmăresc să mențină umanitatea blocată în neputință, ignoranță și frică.

O observație esențială pusă în evidență de Bruno Mihăilescu în dialogul de la Nașul TV este aceea că realitatea socială este generată (manifestată) în funcție de modul în care este programată să lucreze (prin modalități subconștiente) mintea colectivă. Dacă opinia publică este asaltată de știri care creează o anumită narațiune (oricât ar fi ea de falsă), atunci acea „poveste” se materializează tot mai mult în realitate. Aceasta este o expresie a legilor cuantice. În plus, completează Sacha Stone, este necesar să știm că în prezent Pământul traversează o zonă cosmică ce amplifică foarte mult energia gândurilor și implicit puterea acestora de a produce materializări, bune sau rele. Pământul a intrat în această bandă cosmică (Centura Fotonică) din anul 1997, eveniment ce fusese prezis încă de pe vremea mayașilor. Maeștri ai calculării ciclurilor cosmice, mayașii au anunțat încă din antichitate că în anul 2012 „va începe sfârșitul timpului”. Stone spune că acest sfârșit propriu-zis s-a produs la finele anului 2020 și că din acel moment umanitatea a intrat într-un nou „tărâm cuantic”. În această nouă etapă timpul decurge mult mai accelerat și aceasta este explicația pentru care întregul edificiu globalist satanic a început să se năruie cu mare repeziciune. Previziuni convergente vin și din partea lui Nostradamus sau a clarvăzătoarei Baba Vanga. În acest context energetic extrem de special noi, oamenii, efectiv ne modelăm viitorul prin gândurile noastre. Dacă rămânem în paradigma vechii societăți, atunci viitorul va tinde să fie setat pe acea direcție. Dar dacă alegem să credem cu tărie în posibilitatea materializării unei realități superioare ca vibrație și nivel de conștiință, vom ajunge să fim tot mai mult și mai concret integrați în aceasta. Suntem la un punct de răscruce și alegerea este în fața fiecăruia dintre noi. Totul depinde de frecvența dominantă din inima noastră spirituală. Ce alegem? Frica sau iubirea? Aceasta este întrebarea fundamentală. Captivitatea sufletelor de lumină ale oamenilor, afirmă Sacha Stone, se va menține până când fiecare om în parte, dar și cu toții împreună, vom conștientiza că suntem în esență fiii și fiicele lui Dumnezeu. Nu vom putea ieși din robie până când nu ne vom manifesta intenția clară și fermă de a fi liberi. Eliberarea din închisoarea materialității demonice trebuie să fie un act pe deplin conștient, un act voluntar manifestat la nivelul conștiinței colective. Doar în felul acesta înlănțuirea mincinoasă și ascunsă (invizibilă) va înceta.

Cum putem în mod concret să ieșim din sistemul corupt?

Soluția, ne spune Sacha Stone, este aceea de a ne extrage conștient din „regatul întunericului”. Nu este doar o metaforă, putem efectiv pune în practică acest deziderat în viața noastră. Din punct de vedere concret este necesar să subliniem însă că toate aceste comunități de tipul New Earth Project sunt posibile doar atunci când nu mai suntem preocupați de profit și de exploatarea financiară a altora. Lăcomia și preocuparea pentru dobândă/profit sunt rădăcina tuturor relelor. Este fundamental să nu mai existe un profitor (cămătar) care să intermedieze. Avem nevoie de relații directe între noi, fără a treia parte care să condiționeze și să preia controlul.

Un prim pas efectiv este să ieșim din procesul înregimentării și înregistrării ca persoane numerice în sistemul globalist. Este stringent necesar să ieșim din tot ceea ce este artificial, anorganic. Să ieșim de sub controlul băncilor și instituțiilor guvernamentale. Aceasta este singura cale, care însă trebuie aplicată la nivel colectiv, nu doar individual. Este perfect legal să ieși din contractul social, mai ales că „normele contractuale” au fost impuse prin viclenie, fără o informare onestă. Dar statul nu vrea ca noi să știm asta. Statul vrea să ne facă să credem că nu avem altă cale decât să ne supunem, rămânând obedienți în cadrul sistemului. Aceasta este o mare minciună, ne atrage atenția Stone. Putem obține controlul direct asupra vieților noastre în primul rând dacă știm că acest lucru este posibil și apoi dacă alegem cu fermitate această cale.

Trebuie să mai știm că „Imperiul diavolului” este cel în care ești controlat de bani, frică și timp. Este cel în care ești deconectat de Natură, de bucuria comuniunii cu Dumnezeu și nu mai înțelegi semnificația stării de libertate. Viața în orașe, într-o grabă continuă, sub agresiunea poluării și a radiațiilor electromagnetice, generează un imens stres și modificări biochimice dramatice, care conduc inevitabil la boli grave și în final la moarte. Comunitățile în natură sunt singura alternativă. La munte, în pădure, în apropierea oceanelor revenim la starea naturală, la echilibru și la sănătate.

Înființarea acestor comunități bazate pe tehnologii avansate nu este însă deloc simplă. Ca să se înțeleagă mai clar, Sacha Stone dă un exemplu. Să presupunem că am inventat un dispozitiv care produce energie liberă ce poate asigura independența energetică totală a unei locuințe. Dacă vrem să îl vindem pe piață avem însă o mare problemă pentru că ne vom lovi de stabilimentul internațional (băncile, Big Pharma, guvernele, corporațiile, industriile globaliste). Sistemul se va opune vehement, din toate fibrele sale, oricărei posibilități ca noi să aducem pe piață un astfel de produs. Avem consemnate numeroase exemple de savanți și inventatori care au fost asasinați pentru că au avut asemenea inițiative revoluționare. Dar mai apare și a doua problemă: înregistrarea standard a produsului. Există agenții abilitate în patentarea dispozitivelor și acestea vor interzice categoric ca produsele ce pot aduce libertatea și independența oamenilor să ajungă pe piață. Iar fără un certificat de înregistrare este ilegal să vinzi un aparat. Stone cunoaște foarte bine aceste lucruri pentru că a fost director general al departamentului de tehnologii regenerabile din cadrul ONU. Și atunci ce este de făcut? Deși dificultatea pare insurmontabilă, soluția este crearea de asociații și comunități private. Acesta este unul dintre motivele de bază pentru care Stone a început să dezvolte „Proiectul Noului Pământ” (New Earth Project). Atât timp cât folosești un produs în interiorul comunității și nu îl vinzi în exterior, nu mai ai nevoie de niciun fel de aprobare sau certificat din partea guvernului. Și nu mai ai nevoie de bănci ca să rulezi banii proiectului. Prin faptul că toți membrii comunității semnează că nu vor duce tehnologia în exterior pentru a obține profit, guvernul nu se mai poate amesteca pe cale legală. De asemenea, Sacha Stone ne recomandă să nu ne facem iluzii cu privire la Bitcoin și diversele cripto-monede, afirmând că aceiași diavoli care controlează sistemul „oficial” sunt stăpâni și pe acest domeniu.

Sacha spune că a ales ca prin conceptul de comunitate New Earth Project să aducă Raiul pe Pământ și să implementeze pattern-urile perfecțiunii divine. Sunt deja milioane de oameni de pe tot cuprinsul lumii care s-au unit în această aspirație. Mișcarea are acum și un tribunal care îi apără drepturile de „justiție naturală”. Au fost achiziționate terenuri în diferite părți ale lumii și au început să fie create comunități. Avem economiști, arhitecți, agricultori, inventatori, avocați, medici… oameni extraordinari din toate profesiile. Toți aceștia au ales să trăiască în afara orașelor și să își construiască propriul ecosistem. Au început să fie stabilite întâlniri și dialoguri cu autoritățile locale și naționale pentru pune bazele unor relații de acceptare reciprocă și cooperare.

New Earth Project în România

Un rol esențial în potențarea proiectului pe plan mondial îl va avea tocmai România. Pentru că impulsul tehnologic major al viitoarelor comunități ecologice va fi dat de dispozitivele dezvoltate în țara noastră. Oamenii de știință și inventatorii români deja au testat și pregătit pentru producția de serie mai multe module de vindecare și de producere a energiei, așa cum geopolitika.ro a arătat și în alte articole (vezi aici sau aici). Am semnalat de asemenea (vezi aici) că un mare geniu al României, savantul Florian Colceag, s-a alăturat echipei care susține New Earth Project, respectiv proiectul Eco Light City. Reamintim aici că după 35 de ani de cercetări intensive, profesorul Colceag a descoperit genomul Universului, numit și „ADN-ul lui Dumnezeu”, care permite explorarea și aprofundarea unei game uluitoare de revelații. Fiind foarte impresionat de această excepțională realizare, Sacha Stone urmărește să îl propună pe Florian Colceag pentru Premiul Nobel. Având contact direct cu aceste linii foarte speciale de acțiune, Stone a devenit convins încă de când a venit pentru prima dată în țara noastră (în octombrie 2021) că de aici va porni o formidabilă revoluție spirituală și tehnologică ce va cuprinde întreaga lume. Bruno Mihăilescu, cel mai apropiat colaborator al lui Stone din România, a observat cu încântare cum sufletul acestuia parcă s-a deschis și vibrează în acord cu sufletul și energia profundă a poporului român. Se pare că tocmai de aceea Sacha Stone a devenit cel mai faimos și mai dăruit ambasador al României. El transmite un mesaj extraordinar de pozitiv despre țara noastră prin toate rețelele sale de comunicare, către milioane de simpatizanți și urmăritori, iar pentru aceasta merită din plin să îi fim recunoscători. Stone spune lumii că românii sunt un popor creativ și înțelept și numește România cu multă admirație ca fiind „inima umanității”, „moștenirea tracilor și a dacilor”. El mai mărturisește un lucru impresionant: a fost încurajat de inițiații uneia dintre cele mai mari case regale arabe să sprijine România pentru că este formată pe tărâmul adevăraților regi ai lumii. Stone dorește să reveleze toate aceste adevăruri ascunse de mii de ani și să valorifice potențialul pe care România îl are de dăruit umanității. Și fiindcă se pricepe foarte bine să producă și filme, Sacha Stone va face și un film documentar despre România. Un film care va arăta că aici a fost leagănul civilizației lumii și care va reda mândria națională a românilor. Mesajul principal al filmului va fi acela că restaurarea, eliberarea și regenerarea umanității re-încep de aici. Vom ieși din sistemul societății opresive creată de elita satanică și globalistă și vom recâștiga planeta pentru homo sapiens. În viitorul apropiat vor urma mari surprize, foarte plăcute. În ceea ce privește alăturarea doritorilor la astfel de comunități, în curând vor fi făcute anunțuri mai concrete, care vor prezenta baza proiectului și modalitățile efective de implementare.

Sacha subliniază că este important să avem în vedere că mișcarea oamenilor liberi lucrează mult dincolo de spectrul politic pentru că în realitate noi, oamenii, suntem fiii și fiicele lui Dumnezeu. Prin conștiințele noastre putem cuprinde în esență totul, de la alfa la omega, pentru că Totalitatea se reflectă holografic în fiecare parte și deci în fiecare dintre noi. Urmărim să creăm împreună Noul Pământ, în acord cu valorile dumnezeiești. The New Earth Project va duce mai departe mesajul lui Sacha Stone pentru o politică a iubirii și pentru o religie a inimii la nivelul întregii umanități.

Facebook Comments