GENOCID ÎN DESFĂȘURARE!

Masacrul din spitale: Le dădeau oxigen la maxim pacienților până le ardeau plămânii, inclusiv oxigen tehnic, industrial, nu medical. Mărturie tulburătoare despre ce se întâmplă în Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Oradea: Mureau cu zile! Cerem anchetarea DSP-urilor, medicilor, ambulanțelor și spitalelor începând de la MARELE ALB până la femeia de serviciu!

23:14, 2 noiembrie 2021 | | 892 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

 

Colega noastră de la NaționalClaudia Marcu, a redat o mărturie tulburătoare a unui fost membru al personalului sanitar din Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Oradea: Pacienți lăsați să moară singuri în saloane, oxigen administrat în exces, tratamente psihotrope și, în general, fabrica perfectă de morți Covid. Așa descrie sistemul un brancardier, de profesie inginer electromecanic, care a ajuns, din întâmplare, să lucreze 6 luni într-un spital Covid, din decembrie 2020 până în mai 2021. ”Sunteți niște criminali”, le-a spus brancardierul medicilor și asistentelor din spital.

Cristian Cernat, un inginer electromecanic în vârstă de 28 de ani, a ajuns, printr-o conjunctură, să lucreze temporar ca brancardier în Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Oradea. Ceea ce a văzut acolo l-a marcat pe viață. Deși lua un salariu bunicel, de 6.000 de lei pe lună, nu a putut să tacă, și a intrat în conflict cu medicii și asistentele de acolo, cărora le-a și spus că sunt niște criminali, pentru că îi omoară pe pacienți. Cum să auzi ce se întâmplă în spitalele Covid, când nimeni din sistem nu-și riscă salariile cu sporuri de 85%? Un medic specialist pleacă acasă cu 30.000 de lei pe lună, un medic rezident cu 13.000 de lei, o asistentă cu 9.000 de lei, iar o infirmieră, cu 5.000 de lei. Ce fac pentru acești bani? Probabil ce li s-a ordonat.

”Mulți se plângeau în spital și se plâng și acum că le ard plămânii. Le dădeau oxigen la maxim pacienților, că noi, brancardierii, reglam oxigenul, la indicația medicilor. Și le dădeam 15 litri de oxigen pe minut, ceea ce este enorm. Îmi spuneau pacienții că îi ustură, că nu au aer, că se simt amețiți, că nu au vlagă. De câteva ori le-am redus eu presiunea oxigenului. Erau oameni de 80-90 de ani care își dădeau masca de oxigen jos, pentru că le făcea rău. Oxigenul începea să fie administrat din camera de primire. Așa spunea medicul, chiar dacă pacienții spuneau că nu au nevoie. Dacă aveau sub 95% saturație începeau să le dea oxigen. Toți veneau în Ambulanță cu oxigenul. Apoi pe salon iar oxigen. Iar medicii nu știu de unde scoteau cifrele, că la unii îmi spunea să le pun 8 litri pe minut, la alții 10, la alții 15, fără să facă o analiză a concentrației gazelor din sânge. După ce le băga oxigen starea pacienților începea să se degradeze, nici vorbă să se facă bine. Eu aș vrea din tot sufletul să dau de persoane pe care eu le-am internat și să stau de vorbă cu ele acum, după câteva luni, chiar sunt curios dacă mai trăiește cineva”, ne-a declarat Cristian Cernat, fost brancardier la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Oradea.

”Veneau pe picioarele lor și mureau în două-trei zile”

Brancardierul angajat temporar pe post se lega tot timpul de medici și de asistente că nu-și făceau treaba și că le dădeau sedative pacienților. ”M-am luat de asistente că le băgau medicamente psihotrope pacienților Covid. Le spuneam că este normal să fie agitat pacientul dacă ele i-au băgat nu știu ce în el, pentru că atunci când a venit nu avea nimic. A fost un caz cu un bătrân pe targă care a stat pe targă de la 2 noaptea, pentru că asistenta și medicul dormeau, și pe la 5 s-a trezit doamna doctor, m-a pus să-l duc sus, în salon, ca după nici 15 minute să fim chemați că bătrânul era agitat și voia să-și scoată branula că îl deranja tratamentul. L-au legat de pat și i-au dat diazepam. Trei ore cât a stat pe targă bătrânul nu a avut nimic, chiar a și adormit, iar când i-au băgat tratamentul a devenit agitat. După trei zile, când m-am întors la tură, nu mai era acolo, sigur a murit. A venit într-o zi un bărbat tânăr, de 30 și ceva de ani, pe picioarele lui, și după tratament, în două-trei ore a murit, deși nu avea alte boli. Nu știu ce tratament i-au dat, dar eu nu l-am auzit să tușească, nu avea oxigen. Omul a spus că nu se simte bine și că-l doare spatele”, ne spune Cristian Cernat.

Au murit în drum spre toaletă, de unde voiau să bea apă

Medicii nu ieșeau din camera de gardă, ne mai spune Cristian Cernat, și nu se știe ce făceau acolo, că nimeni altcineva nu avea acces. ”<<Nu auziți cum strigă oamenii? Mergeți la ei, nu trimiteți asistenta angajată de două săptămâni >>, le spuneam medicilor. Toaleta era în capătul celălalt al holului. Au fost cazuri de persoane care au murit în drum spre toaletă, pentru că s-au desaturat. Mureau de sete bolnavii. Dacă cerea un pahar cu apă, le spuneau că nu au pahare. Se târau până la baie, la capătul holului acela lung, să bea apă. Prin octombrie anul trecut s-a defectat stația de oxigen în spital și au murit 12 pacienți, dar nu s-a raportat nicăieri incidentul acesta. Eu știu pentru că i-am auzit pe medici vorbind”, ne-a mai precizat Cristian Cernat. (Național)

Mărturii horror din spitalele morții: ”Sunt niște criminali!”

Deputatul independent Mihai Lasca l-a prezentat pe pagina sa de Facebook pe Cristian Cernat și i-a redat mărturia în extenso (video în baza materialului). O publicăm și noi mai jos cu transcrierea unui cititor (unei cititoare – Enya) ActiveNews căruia (căreia) îi mulțumim în mod deosebit:

Marturia lui Cristian Cernat, fost brancardier la spitalul TBC Oradea, in dialog cu deputatul independent Mihai Lasca in data de 29 octombrie 2021

Mihai Lasca: – Protocoalele din spitalele din Romania sunt criminale, iar arafat va fi la un moment dat raspunzator si anchetat pentru crimele impotriva romanilor din perioada pandemiei. Distribuiti live-ul sa ajunga la procurorii din Romania care in urma acestui live vor trebui sa se sesizeze de urgenta!

In aceasta seara vom dovedi ca aceasta pandemie este una artificiala, este una care are scop precis, ca oamenii sa ajunga in numar cat mai mare la ATI, dupa care sa decedeze! Am alaturi de mine un invitat special, care a raspuns apelului meu catre cadrele medicale prin care le ceream sa vina sa dezvaluie lucruri care se petrec in spital, si Cristian Cernat a avut curajul si inspiratia sa apeleze la noi si impreuna sa dovedim lucruri pe care le stiam, dar pe care concret nu le puteam dovedi, deoarece sunt foarte putini dintre cei care aleg sa spuna adevarul si sa nu lase aceste atrocitati sa ramana mascate si ascunse. Va rugam sa distribuiti pentru ca va vom dezvalui lucruri foarte importante cu privire la protocoalele criminale impuse in spitalele din Romania, protocoale la care o mare parte din doctori sunt complici si vor raspunde pentru faptele lor!
Asadar, il avem aici pe Cristian care a fost angajat 6 luni pe post de brancardier la Spitalul TBC Oradea. In aceste 6 luni, a vazut foarte multe lucruri in interior, a fost martor ocular la multe fapte ilegale petrecute in spitale, acum le va dezvalui in detaliu, ne va explica exact cum se procedeaza, de la intrarea unui bolnav sau a unui pacient in spital pana cand ajunge in saci de plastic, pana ajunge sa decedeze. Fac un apel catre procurori sa urmareasca acest live, iar la sfarsitul acestei filmari va trebui sa se autosesizeze si sa inceapa anchete foarte, foarte vaste. Vreau sa incep cu un aspect,

TELEVIZIUNILE MINCINOASE

Televiziunile mincinoase, care au primit peste 30 milioane de euro ca sa emita si sa-i terorizeze pe romani. De fapt, nu acesta este adevarul, cel pe care il prezentau televiziunile cand ne spuneau ca saloanele ATI erau pline. Saloanele ATI erau goale! Si
avem si poze potrivit carora … noi trebuia sa credem ca nu mai sunt locuri in spitale, ca pacientii bolnavi de covid stau inghesuiti si nu mai au loc unde sa fie tratati cand de fapt spitalele erau goale, saloanele, de asemenea! Vreau sa va arat o poza aici, sper ca se vede, cu dl. Cristian (minutul 7.45) in timpul serviciului, la sectia ATI, cu paturile goale, in timp ce ziarele uitati ce ne spuneau in aceeasi zi (min. 8.14): “Toate locurile ATI din Oradea sunt ocupate! Prefectul a dispus deschiderea Sectiei de Boli infectioase!”

FALSIFICAREA TESTELOR PCR

– De la inceput am sustinut faptul ca aceste teste sunt o inselatorie, testele PCR nu au absolut nici o legatura cu aceasta boala inventata, covid, aceasta boala imaginara! Martorul nostru care a lucrat 6 luni in spital a vazut cum se falsifica aceste teste si nici macar nu se analizeaza aceste teste, rezultatul se da pe loc. Nu se mai fac analize! Cate ore…
– 24 de ore ar presupune o analiza la laborator a unei probe naso-faringiene, adica nas si gat, ceea ce nu se face deoarece verdictul se da pe loc, din start, cum ai intrat pe usa adus de salvare, caci in Spitalul tbc nu poti sa intri tu de capul tau, trebuie sa fii adus prin UPU de catre salvare sau SMURD, ti se pune diagnosticul din start, nu trebuie sa astepti 24 ore in mod normal ca sa fii (…) de 80 si ceva la suta, ca nici ala nu e 100% concludent. Sa nu mai vorbim de testele rapide care nici nu se iau macar in considerare. Asa se intra la spital in Oradea, probabil la fel si in toata tara, ca suspect de covid!
– Cristian, ai cunostinta de unde veneau directivele ca aceste teste sa fie falsificate?
– Nu poate veni decat de sus, presupunem ca vin de la arafat. Spitalele nu iau decizii de capul lor, totul vine de sus.
– Deci, testele erau falsificate! Celor care ajungeau cu salvarea sau care veneau cu diferite probleme…
– da! Automat erai catalogat drept cu covid, indiferent ca ai cancer, tuberculoza, chestiuni care presupun analize amanuntite, nu 5-6 minute cat dura o internare!
– Asa, deci se facea testul covid dupa care problema initiala a pacientului era ignorata, pacientul era trecut pe protocolul covid si se trecea la tratamentul obligatoriu cu pastila galbena!
Cerem procurorilor din toata tara sa se autosesizeze, urgent in toate spitalele din Romania trebuie incepute urgent anchete! Doctorii trebuie sa fie anchetati! Sefii lor sa fie anchetati! Iar la urma si arafat pentru crimele impotriva romanilor! Deci, testele sunt falsificate, exact cum am anticipat eu de foarte mult timp, iar persoanele care ajungeau in spital, pur si simplu nu erau tratate de diferitele probleme
– … la intrare, automat se presupunea ca ai aceasta boala inventata covid, orice alta problema respiratorie ai fi avut, si sunt multe, sunt zeci, sute de boli pulmonare, asta se stie, dar odata ajuns in Spitalul de pneumoftiziologie care se ocupa numai de plamani, acum nu mai exista alta boala decat aceasta inventie covid!
– Cati din 10 pacienti ajungeau pozitivi de covid?
– Toti! Toti ajungeau, unul nu a plecat acasa sa fie negativ, sa-i spuna: “nu ai covid, poti sa pleci”, unul nu a fost!
– Si daca venea cu degetul taiat, tot de covid era…
– Mai erau si persoane care faceau scandal sa ii lase sa plece acasa. Care era mai indraznet, i se dadea un tratament sa-l faca acasa si pleca, dar apoi era amenintat “vezi ca oricum vei ajunge inapoi!”

– Oamenii ajungeau de voie, de nevoie sa li se administreze protocolul criminal covid, protocolul directionat de arafat, ca el e stapanul protocoalelor. In aceste tratamente, tu imi spuneai de REMDESIVIR, celebra pastila galbena, iar pacientii erau obligati sa accepte aceasta pastila, altfel erau legati de pat si obligati cu forta, ca in spitalele de psihiatrie pentru criminali. Deci, dragi romani, oamenii care ajungeau la spital cu diverse afectiuni erau testati si scosi pozitiv, apoi obligati sa accepte protocolul criminal covid!
– Tratamentul incepea automat in momentul internarii, indiferent de test sau nu!
– Haideti sa va aratam cum procedau doctorii, si cum procedeaza si acum, romanii nostri sunt omorati si acum in spitale! Uitati cum procedau cu unii pacienti care nu acceptau aceste tratamente, unii dintre ei aveau suspiciuni ca tratamentele sunt pentru a-i imbolnavi si nu pentru a-i trata! Vreau sa va arat o poza (minutul 16.23) cum i se cerea dlui Cristian ca sa participe si sa intimideze pacientii care nu acceptau. In poza apare imbracat in negru, cu cagula neagra, are undeva la 130-140 kg, are 1,85 m si imbracat in negru exact ca un inger al mortii. Asa trebuia sa se prezinte el in fata pacientului care nu “colabora”, iar cel care se opunea, era legat de pat
– … ceea ce nu se face decat in spitalele de psihiatrie, la ordinul unui medic psihiatru, nu a altui tip de medic sau in alt tip de spital, si nu poti fi obligat sa iei tratament, oricare ar fi acela, impotriva vointei tale!
– Deci, pacientii care refuzau sa inghita aceste medicamente, precum remdesivir, erau legati de pat si pur si simplu obligati sa le inghita!
– Da, altfel erau sedati cu diazepam! Ce cauta un medicament psihiatric intr-un spital de pneumoftiziologie!
– Ce efecte are acest remdesivir? Cum se prezentau pacientii dupa ce erau obligati sa-l ia?
– Dezvoltau o serie de simptome, de la hipopotasemie (lipsa potasiu din organism), anemie, lipsa celulelor rosii din organism, hipotensiune (atentie, nu hipertensiune, ci hipotensiune, cand ai hipotensiune nu te poti ridica din pat ca esti ca o leguma)…
– Deci, oamenii ajungeau leguma dupa acest tratament!
– DA! Ajungeau leguma, nu mai puteai discuta cu ei, INTRAU IN COMA, erau intubati, iar apoi, in momentul decesului, erau automat trimisi la inmormantare cu sicriul sigilat, fara autopsii si din start cu diagnosticul pneumonie virala nespecificata, adica covid!
– […]
– Deci, pacientii trebuiau sa accepte aceste pastile ale mortii, ajungeau legume, nu mai aveau reactii, erau pur si simplu inerti, dupa care erau transferati la ATI…
– la Municipal, unde era practic capatul drumului, mai traiau max.1 zi deoarece nu mai mancau, nimeni nu mai manca, se arunca mancarea in prostie, nimeni nu dadea nutrienti perfuzabili nimanui, tu mergi la un om in coma si ii pui caserola cu supa in fata, cum vine asta?
– Cristian, cine iti cerea sa legi pacientii de pat?
– Doar medicul poate cere acest lucru, medicul de garda.
– Cum il chema pe medicul de garda?
– Sunt mai multi.
– Daca se dovedeste ca ati cerut brancardierilor sa lege pacientii de pat, veti fi anchetati si veti raspunde pentru faptele grave! Ai amintit de cineva care a decedat la 86 ani care avea cancer pulmonar.
– Chiar am avut ocazia sa-i citesc fisa acelui pacient unde scria ca are cancer, am prins persoana in viata, chiar am participat la resuscitarea dansului, insa din pacate nu a putut fi salvat, a decedat, a fost impachetat, sigilat ca un parizer, fara nici o urma de decenta, inmormantat cu sicriul sigilat, cauza covid, fara nici o autopsie!

SPORURILE

– Vi se ofereau sporuri covid.
– Da, care sunt uriase pentru nivelul de trai si al statutului sistemului sanitar, sunt niste sume incredibile. De unde vin aceste sume?
– Doctorii aveau un interes sa se mentina aceste sporuri?
– Bineinteles! In primul rand, doctorii aveau interesul principal sa mentina pandemia si starea de alerta deoarece au mai multe feluri de sporuri. Spor 85% doar ca e stare de alerta si e pandemie. Apoi, un spor necunoscut mie, spor de cap de mort, ca la animale, ca la o subventie APIA de cap de oaie sau capra!
– Deci, doctorii aveau interes sa se pastreze cat mai mult aceste sporuri si era o concurenta intre ei care sa aiba cat mai multi morti de covid.
– Da, exact, chiar daca suna sinistru!

– Vom inainta o solicitare de la cabinetul meu catre procurorii din fiecare oras sa inceapa anchete pentru: falsificarea testelor PCR, comportamentul fata de pacienti privind legarea lor de pat, fortarea administrarii acestor medicamente, intimidarea pacientilor deoarece brancardierii erau folositi pentru a-i intimida, sa-i lege…
– Bruscarile erau la ordinea zilei, mai ales din partea brancardierilor batrani, care nu au nici un pic de demnitate, si am curajul sa spun asta! Asta faceti toata ziua, atat de mult lucru aveti, stati pe telefon, sa va fie rusine, va stiti voi …
– Trebuie anchetate toate cadrele medicale care au participat la acest genocid, la aceste crime controlate! Cu totii vor raspunde si vor primi ceea ce merita fiecare!

AMBULANTELE

– Stim cu totii ca ambulantele circula de dimineata pana seara ca sa dea impresia ca sunt atat de multi pacienti incat ele trebuie sa circule cu sirene, aud sirene toata ziua, ce stii de asta?
– De multe ori, ambulantele sunt folosite pe post de taxi particular pentru cadre medicale, nu au nici o legatura cu vreun caz nu doar de covid, ceea ce e si mai grav, ca e combustibil din banii statului, poate o ambulanta trebuie sa fie la un accident sau un atac vascular sau infarct, in schimb ea plimba brancardieri si infirmiere intre spitale pe post de taxi!
– Tu ai participat?
– Da, am fost, avem poze (minutul 28) pe post de “turist”.
– Deci, erai plimbat prin oras.
– Da.
– Uitati poza, se plimba cu ambulantele goale. Aceasta directiva tot lui arafat ii apartine, ca sa induca frica in populatie privind gravitatea acestei boli inventate, covid. Mai am o poza cu 2 colegi ai tai
– … in perioada in care se transmitea ca medicii pica pe capete din cauza pacientilor, iata ce faceam noi aici, curatam frigidere si cafetiere in camerele de garda ale medicilor. Practic ardeam gazul degeaba in perioada in care presa anunta ca era maxima pandemie, iar noi aveam zile cu zero internari! In perioada de maxima pandemie, paturile erau goale, saloanele erau goale!
– Presa era mituita sa ne minta ca avem mii si zeci de mii de internati covid!

– Cristian, odata pacientii ajunsi in aceasta stare inerta ca urmare a acestor tratamente criminale, erau apoi intubati.
– Da, erau intubati degeaba oricum. Erau transferati la Municipal, ca sa moara acolo, sa nu ocupe patul.
– Pacientii veneau cu ambulanta?
– Majoritatea veneau cu ambulanta.
– Si erau erau pe picioare, da?
– Da, cazuri de targa erau extrem de rare, sau SMURD, sau oameni cu diverse forme de handicap, care nu se puteau deplasa, de exemplu amputati sau paralizii…
– Cat dura pana cand o persoana care se putea prezenta la spital pe picioare ajungea sa fie intubata, apoi in saci de plastic?
– De multe ori, doar cateva ore, nici nu mai apuca sa fie intubat, in primul rand nici nu-i verifica nimeni, persoanele stateau in salon singure si nici nu le baga nimeni in seama, multi nici nu ajungeau sa fie intubati, mureau singuri in salon, ii gaseau infirmierii cand veneau sa arunce gunoiul sau sa schimbe patul, nu se mai facea nici macar resuscitare.
– Cati dintre pacienti consideri ca mureau din cauza pastilelor?
– Toti! Toti primeau tratament, indiferent cu ce boala veneau, primeau acelasi tratament, luau pastila galbena cu multiplele ei efecte adverse! REMDESIVIR.
– Mai cunosti si alte pastile?
– Da. FAVIPIRAVIR.
– Facea parte din acel protocol?
– Da. Si AZITROX.
– Deci, un om sanatos care de exemplu avea o problema chirurgicala…
– Medicamentele alea sunt moarte curata!
– Deci, in circa 1 zi – 2 zile, aceste medicamente il puneau jos..
– Poate si mai putin. Cei care si-au revenit pot sa ii multumeasca poate doar Celui de Sus!
– Arafat! Arafat, ti se par cunoscute aceste fapte? Ti se strange latul, arafat! Procurori, va cer, va indemn sa incepeti anchete, e vorba de Spitalul TBC din Oradea si trebuie incepute si in alte spitale pentru ca sunt protocoale la nivel national, am convingerea ca aceleasi protocoale s-au aplicat tuturor romanilor care au ajuns in spitale, de aceea mureau foarte multi romani! Nu mureau de la covid, dragi romani, ci de la aceste protocoale criminale!!

Un aspect foarte grav: OXIGENUL

– Oxigenarea noastra, a oamenilor sanatosi, este undeva la 4 litri pe minut. Iar in spital, celor care ajungeau sa fie intubati, li se administra o oxigenare de …
– 15 litri pe minut! MAXIMUM POSIBIL AL BARBOTORULUI!
– 15 litri pe minut in loc de 4 litri pe minut, cat are oxigenarea unui om sanatos, va faceti idee cum explodeaza plamanii acelui pacient? Tie ti se cerea sa programezi acel aparat…
– Da, noua, brancardierilor, ni se cerera tuturor sa… cum sa spun, sa adaptam barbotoarele la priza de oxigen, noi faceam lucrul acesta, iar in majoritatea cazurilor ni se spune “DA-L LA MAXIMUM!”
– Iar medicii stiau ca o oxigenare corecta era de 4 litri pe minut.
– Absolut! Asta invata in primul an de facultate de medicina, orice medic stie!
– Iar medicii va cereau sa puneti aparatele la maximum, de fapt erau autorii morali ai crimelor respective, ca nu poate nimeni sa supravietuiasca la 15 litri pe minut in loc de 4 litri pe minut!

Oamenii sunt omorati in spitale, protocoalele sunt criminale impuse de arafat, calaul romanilor, calaul cu masca al romanilor, procurorii trebuie sa inceapa anchetele! Romanii care au murit de ordinul zecilor de mii in aceasta pandemie, trebuie sa li se faca dreptate, iar cei care au participat direct si moral la aceste crime, vor trebui sa raspunda, asa ca, doctorilor, va trebui sa dati socoteala pentru faptele voastre! Doctorilor cu prime grase oferite de ministerul sanatatii…

AMENINTARI – Spune-ne ce ti s-a intamplat cu privire la amenintari.
– Am fost amenintat si anchetat de catre politia muncipiului Oradea si au incercat sa ma intimideze fara citatie, prin telefon, chemat la sediu, pus sa dau declaratie dictata, dar nu am dat nici o declaratie pentru ca am dreptul la tacere, prin urmare nu s-au adeverit acuzatiile aduse mie, nu au gasit probe, dar m-au dat afara.
– Ti-au cerut doctorii sa nu divulgi ce se intampla in spital, nu?
– Da, si cu privire la ce se afla in sistemele lor informatice, despre care eu am fost acuzat ca le-am spart. Nu sunt hacker, nu am parole. E imposibil, nu am drept, nu am parola!
– Te-au avertizat sa nu divulgi ce ai facut, ca ai legat oamenii de pat…
– indirect, ca o Omerta a mafiei siciliene! Ce se intampla in Sicilia ramane in Sicilia. Ce se intampla in spitale ramane in spitale. Oricum, spitalele erau inchise, oamenii nu puteau intra, nu puteai afla informatii de la oamenii in coma, doar de la un angajat, si lumea se teme, tine la posturile lor de brancardier, infirmier, pentru ca automat esti dat afara, iar apoi hartuirile continua.
– Consideri ca doctorii care au fost complici la aceste crime nu au curajul sa iasa si sa puna pentru faptul ca au fost complici sau pentru ca…
– nu neaparat! Pentru ca au locuri banoase, ar trebui sa fii nebun sa dai vrabia din mana pe cioara de pe gard. De ce cineva care e platit cu 7-8.000 euro pe luna si-ar risca jobul acela?
– Deci, doctorii primeau 7-8.000 de euro.
– da, cam 30.000 lei pe luna
– … ca sa aplice protocoalele criminale.

– Intelegeti acum de ce mor oamenii in spitale, pentru ca sunt testati fals pozitiv de aceasta boala imaginara, sunt obligati sa li se administreze aceste tratamente criminale, iar daca nu le accepta, intervin acesti brancardieri mascati, precum niste infractori cagulati si sunt legati de pat ca sa ajunga sa fie tratati cu forta, sa ajunga niste cifre, iar sporurile sa fie pastrate de “eroii salvatori”, care trebuie sa raspunda pentru faptele lor. Aceia sunt bani patati cu sangele romanilor, dar pentru asta vor trebui sa curga anchetele!!

– Inca o dovada a celor confirmate de Cristian. Dupa ce i s-a desfacut contractul de munca fara cercetare disciplinara, ti s-a oferit suma de 3.900 lei la 2 luni.
– Da, la 2 luni dupa ce am incetat sa mai lucrez acolo, plus ca am fost mutat disciplinar de la Spitalul de tbc la cel de psihiatrie cand am inceput sa fac dezvaluiri.

– [ ….]

– De ce ne-ai contactat sa ne dezvalui aceste atrocitati? Eu le stiam deja sub anonimat, primite de la diferite persoane, asistente in special, deoarece li se incarca constiinta si nu mai pot pastra aceste lucruri groaznice. Deci, Cristian a fost amenintat (…), dupa care i-au desfacut contractul de munca si la 2 luni i-au transmis prin virament bancar suma de 3.900 lei pentru a-i cumpara tacerea.

[…]

– Deci, acesta este protocolul criminal, dragi romani, cu care concetatenii nostri sunt omorati, rudelor le este imposibil sa intervina deoarece paznicii pazesc spitalele si nu au cum sa-si apere rudele si pe cei internati. Numarul de morti era exact cum isi propuneau acesti criminali!
– Se stie numarul de morti de maine, de duminica, sunt CIFRE care sunt statistic calculate exact cum sa iasa la numaratoare!
– La fel si incidenta imbolnavirilor.
– Incidenta imbolnavirilor este un fals grosolan!
– Cei care v-ati pierdut rudele, parinti, copii, mintiti de doctori ca li s-au imbolnavit plamanii si nu mai rezistau, acesta le-a fost destinul.
– … au ajuns statistici ca unii sa ramana bogati si voi sa ramaneti sa va plangeti mortii fara sa puteti sa le faceti o inmormantare crestineasca, cu sicriu, fara invitati, fara pomana…

– Deci, cei care rezistau tratamentului medicamentos ajungeau la ATI, unde bineinteles ca mureau, nu aveau cum sa scape acolo pentru ca li se oxigenau plamanii cu 15 litri pe minut in loc de 4 litri pe minut!
– … ca sa nu mai spunem de tipul de oxigen folosit!

Dragi romani, informatia cea mai importanta din aceasta seara este faptul ca la oxigenarea bolnavilor de covid (cel putin in Oradea, dar cu siguranta ca aceasta procedura se folosea la nivel national):

OXIGENUL FOLOSIT IN SPITALE NU ESTE OXIGEN MEDICAL, CI OXIGEN INDUSTRIAL TEHNIC

care se foloseste la sudura, la (?), exact ca si cum in loc de alcool etilic, bea omul alcool metilic. Acum putem asocia informatiile pe care le aveam pana acum potrivit carora oamenii se plangeau ca le ard plamanii si cereau rudelor sa vina sa-i ridice din spital deoarece sunt omorati!

Dragi romani! Avem acum explicatia si raspunsul la aceste acuzatii ale celor internati in spital si anume:
– erau si sunt oxigenati in aceasta clipa cu oxigen tehnic industrial in loc de medicinal, iar producatorul acestui oxigen este Linde, iar in anchetele pe care le vor incepe procurorii in Romania, bineinteles ca vor solicita aceste facturi ale tuburilor de oxigen achizitionate de spitale. Cand se vor dovedi aceste tranzactii, vom sti ca acesta este de fapt instrumentul genocidului, unul dintre instrumente, pe langa tratamentele medicamentoase, faptul ca se folosea un alt tip de oxigen, unul industrial folosit de sudori, de fabrici …

Vom solicta procurorilor declansarea acestor anchete ca urmare a dezvaluirii acestor informatii extrem de grave si pretioase, care sunt bucatile acestui puzzle reprezentand genocidul din spitalele din Romania. Va rog sa distribuiti acest live! Principala persoana vinovata din aceasta tara care a dat aceste protocoale este raed arafat, care poza in erou national, nu mai poate arafat de mortii nostri si suferea si se dadea de pamant ca nu mai stie cum sa-i salveze… Arafat, vei fi demis, arafat, vei fi demis dupa ce va fi demis si iohannis, am declansat deja procedura de suspendare impreuna cu alti parlamentari, vom declansa procedura de suspendare dupa care ii va veni randul lui arafat sa raspunda pentru mortii romani care au fost sacrificati in spitale! Iar “eroii salvatori”, respectiv doctorii din Romania, nu toti, dar o mare parte care au fost servili lui arafat, vor fi parti in aceste anchete care se vor declansa, iar procurorii trebuie sa isi faca treaba!

Distribuiti acest live sa ajunga la cat mai multi dintre romani, sa ajunga la procurori, politisti si sa fie folosit ca proba in anchetele pe care le vor incepe! Va multumim si ne revedem in curand, numai bine, dragi romani!”

Sursa

 

 

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , , , , ,