Statul Român și-a anunțat inamicul nr. 1: Iurie Roșca

Iurie Roșca e declarat persona non grata pe teritoriul României

22:53, 1 septembrie 2021 | | 645 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

 

La 14 august 2021 semnatarul acestor rânduri, fost demnitar de prim rang în Republica Moldova, jurnalist, editor și activist civic cu o carieră de persoană publică de 35 de ani, a primit interdicție de a intra pe teritoriul României. Ofițerii poliției de frontieră m-au anunțat că mi s-a impus această interdicție, fără a-mi explica motivele. Doar au precizat că sunt vizat de formularea trecută la litera H) din documentul care mi s-a înmânat și care poartă denumirea de ”Refuzul intrării la frontieră”.

Iată formularea respectivă: ”Este o persoană care a fost dată în consemn în scopul refuzului intrării”. Pe antet sunt trecute următoarele elemente: ”România. Ministerul Afacerilor Interne. Poliția de Frontieră. Punctul de trecere al frontierei Albița”. Am mai fost anunțat verbal de către ofițerii respectivi precum că această interdicție ar fi fost impusă printr-o Ordonanță de Urgență a Guvernului României în luna septembrie 2020 pentru o durată de trei ani. Însă în textul documentului respectiv nu este scris expres nimic nici despre data adoptării acestei hotărâri, nici despre durata pentru care sunt persona non grata pe teritoriul României.

De remarcat în mod special faptul că imediat ce s-a consumat episodul cu expulzarea mea de pe teritoriul Românei, începând cu aceeași zi de 14 august și timp de mai multe zile a fost organizată o campanie gigantică de denigrare publică a persoanei mele de către întreaga caracatiță de presă dominantă din România și Republica Moldova. Toate posturile  de televiziune și de radio, centrale și de provincie, zeci de portaluri de știri, structuri media precum BBC, Europa Liberă, Deutsche Welle au declanșat un adevărat război mediatic împotriva mea.  Și, desigur, nici un mercenar deghizat în postura de jurnalist n-a telefonat NICIODATĂ celui vizat pentru a-i cere o părere despre cele întâmplate. În mod evident, este vorba despre o campanie de presă care țintește discreditarea mea ca persoană publică.

Cine ar fi putut ordona o astfel de operațiune de presă? Desigur, aceleași cercuri de influență care controlează atât Statul Român, cât și rețelele de presă ce le servesc interesele oculte. Le numim de obicei cu diverși termeni eufemistici, mai mult sau mai puțin convenționali: mondialiști, globaliști, corporatocrație, plutocrație, banksteri etc. Le mai spunem în mod curent și Oculta Mondială, artizanii Noii Ordini Mondiale. Anume aceste cercuri din spatele cortinei istoriei și politicii internaționale au fost ținta investigațiilor mele jurnalistice și a criticilor mele publice din ultimii ani.

Cauzele ce ar fi putut determina măsurile punitive împotriva mea, întreprinse în numele Statului Român

Prin articolele mele de presă, prin conferințele cu caracter academic, prin activitatea mea editorială, prin prezența pe plan internațional, prin multitudinea de evenimente publice în care am abordat subiecte de ordin geopolitic, economic, socio-politic și, mai larg, civilizațional, am reușit să focalizez asupra mea atenția diplomațiilor occidentale, a rețelelor Soros, a întregii caracatițe care a vasalizat și devastat țara mea, alături de celelalte țări ale lumii. Sunt practic singura persoană publică din Republica Moldova, care articulează în mod sistematic un discurs eurosceptic, suveranist, antiatlantist, favorabil naționalismului economic și mai ales axat pe valorile Creștinismului Ortodox. Sunt un critic fervent și consecvent al ”corectitudinii politice”, al gândirii unice, al promovării colonialismului economic și al agendei LGBT. Combat unipolarismul americanocentrist și hegemonismul capitalismului speculativ, dezvălui esența dictaturii plutocrației globale, care capătă la ora actuală dimensiunea unei tehnocrații și ne împinge într-o eră a transumanismului și a unui GULAG digital planetar.

*

La baza interdicției de intrare în România ar mai fi putut sta următoarele evenimente publice, pe care le organizasem cu ocazia ultimelor mele vizite la București. La 24 ianuarie 2020 am organizat lansarea cărții autorului francez Lucien Cerise ”Neuro-pirații. Reflecții despre ingineria socială”.  În cadrul acelui eveniment anunțasem că intenționăm să să venim cu astfel de evenimente editoriale în fiecare lună, cu prezența unor autori occidentali anti-Sistem (vezi linkul de la eveniment: https://www.youtube.com/watch?v=_9VczDUUCf8). Iar la 5 martie 2020 urmat lansarea cărții mele ”Interesul Național ca Modus Vivendi” (vezi: https://www.youtube.com/watch?v=hUL2WVdnj2I). Înclin să cred că cele două evenimente publice au umplut paharul răbdării adevăraților stăpâni ai României.

De remarcat, că din decembrie 1989 și până în prezent sunt singurul etnic român, căruia i s-a interzis întrarea în România. Deși nu dețin cetățenie română, sunt descendent din cetățeni români care și-au pierdut-o în urma invaziei sovietice în Basarabia din 1940. Și întrucât nu am desfășurat niciodată pe teritoriul României nici o activitate cu caracter criminal, n-am avut nici o activitate economică, n-am încălcat nici măcar regulile circulație rutieră, reiese în mod clar că sunt persecutat pentru convingerile mele exprimate public. Anume atitudinea mea tranșantă față de Sistem m-a transformat în inamicul public numărul unu al României. De fapt, al mafiei care controlează acest stat.

Câte ceva din trecutul meu

Este bine cunoscut faptul că după căderea comunismului țările din spațiul ex-comunist au fost invadate și colonizate de către corporatocrația occidentală. Centrele de influență bazate în Vest, care au desuveranizat definitiv  în cea de-a doua parte a secolului XX nu doar țările Lumii a Treia, ci și statele Europei Occidentale, SUA și Canada, au întreprins o ofensivă generală împotriva popoarelor din Europa Centrală și de Est, utilizând în acest scop întregul arsenal de război non-militar. Astfel, extinderea caracatiței de ONG-uri și de media a asigurat colonizarea mentalului colectiv al fostelor popoare captive ale Imperiului Sovietic. ”Terapia de șoc”, instituirea regimului de liber schimb, impunerea unor credite exorbitante, privatizările în masă și liberalizarea prețurilor au asigurat colonizarea economică. Dictatul învingătorilor în Războiul Rece a impus paradigma liberală în calitate de ideologie unică, cu caracter axiomatic, ceea ce a produs uniformizarea și vasalizarea spectrului politic din spațiul ex-comunist. Impunerea aderării la Organizația Mondială a Comerțului, la Uniunea Europeană și la NATO au finalizat procesul de subjugare a țărilor ex-comuniste.

Semnatarul acestor rânduri a fost angajat plenar în mișcarea anticomunistă și de emancipare națională de la sfârșitul secolului trecut, fiind în vâltoarea tuturor evenimentelor care au precedat căderea URSS și au urmat după acest eveniment geopolitic major. Am fost unul dintre liderii primului partid anticomunist, am creat primele ziare libere, am condus timp de două decenii cel mai vechi partid anticomunist, care a avut cea mai lungă prezență parlamentară continuă, timp de cinci legislaturi, din 1990 până în 2009. Am fost de patru ori deputat în Parlamentul Republicii Moldova, de două ori vicepreședinte al Parlamentului și viceprim-minstru al țării.

Gândirea mea politică și implicit traiectoria de acțiunea politică a fost una tipică pentru patrioții din acest spațiu. Intrând în viața publică în calitate de anticomunist și naționalist, am crezut cu naivitate că Occidentul colectiv, aflat în competiție cu sistemul sovietic, ar fi aliatul nostru firesc, iar modelul vestic ar fi unul benefic pentru noi. Anume așa se explică faptul că respingerea paradigmei comuniste ne-a aruncat în mrejele paradigmei liberale. Însă experiența acumulată în timp ne-a arătat adevărata față a ”binefăcătorilor” noștri occidentali. Astfel, din postura de luptător împotriva imperiului sovietic, m-am pomenit în cea de luptător împotriva imperiului planetar american. Și dacă până acum un deceniu și ceva eram inamicul numărul unu al Moscovei, între timp am devenit inamicul numărul unu al Washingtonului.

Am o carieră de ziarist de patru decenii. Am publicat și o serie întreagă de cărți, unele dintre acestea putând fi găsite în format PDF aici: http://iurierosca.md/carti/.  Printre ultimele volume ale subsemnatului sunt ”Căderea din URSS în UE. Cronici antiliberale” (20014), ”Ortodoxie și Naționalism Economic” (2017), ”Conspirația demonilor roșii. 100 de ani de la lovitura de stat bolșevică. Interviuri” (2017) ”Interesul Național ca Modus Vivendi. Cronicile unui disident eurosceptic” (2020).

În calitate de editor am publicat în ultimii ani o serie de cărți ale unor autori anti-Sistem la editura Universitatea Populară. Autorii publicați de mine toți reprezintă o pleiadă a noii disidențe europene, suveraniste, de rezistență împotriva hegemonismului american. Acești autori au apărut exclusiv la editura noastră, nici o altă editură din Republica Moldova sau România (fiind vorba despre același spațiu lingvistic) n-a publicat vreun autor din acest nou val al patrioților antiatlantiști. Pentru exemplificare enumerăm aici o serie de autori editați în traducere românească de către noi: Herve Juvin, Ivan Blot, Jean-Michel Vernochet, Youssef Hindi, Lucien Cerise, Valerie Bugault, Pierre-Antoine Plaquevent (toți șapte fiind autori francezi de frunte din cohorta nealiniaților), Alecsandr Dughin (cel mai remarcabil sociolog și geopolitician din Rusia de azi), Ilie Badescu (cel mai remarcabil sociolog și geopolitician din România de azi).

Sunt organizatorul unei inițiative cu caracter internațional, denumite Forul de la Chișinău, create în 2017, care a avut trei ediții și a reunit intelectuali de marcă din mai  multe țări ale lumii, angajați plenar în curentul de gândire și de acțiune suveranist. În mai 2017 reuniunea de la Chișinău s-a soldat cu adoptarea următorului document: https://flux.md/opinii/manifestul-de-la-chisinau-sa-realizam-europa-maximahttps://flux.md/stiri/the-chisinau-manifesto-creating-the-greater-europe).  Reproduc aici titlul documentului adoptat în mai 2017: ”Manifestul de la Chișinău : Crearea Europei Mari. Draftul Geopolitic al Lumii Multipolare”. În decembrie a aceluiași an 2017 a urmat ce-a de-a doua ediție a forumului nostru, care s-a desfășurat sub genericul următor: ”Capitalismul financiar și alternativele sale pentru secolul XXI. Contribuții la a Patra Teorie Economică”. (înregistrarea video completă: https://flux.md/stiri/video-international-conference-financial-capitalism-and-its-alternatives-for-the-21st-century-contributions-to-the-4th-economic-theory-chisinau-15-december). A urmat cea de-a treia ediție din septembrie 2019. Cuvântările participanților pot fi găsite pe www.flux.md. Iată intervenția mea de deschidere: https://flux.md/stiri/chisinau-forum-iii-perspective-asupra-deveniri-lumii-multipolare.

În 2019 am organizat, la inițiativa avocatului internațional Arno Develay, o delegație internațională  a suveraniștilor europeni, care a vizitat Siria care este victima unui război de agresiune. În cadrul acelei vizite am o serie întreagă de întâlniri publice în mai multe orașe din Siria. Era o formă de  solidaritate cu poporul sirian. Am realizat reportaje zilnice de acolo, pe care le-am publicat în www.flux.md. Iată unul dintre ele: https://flux.md/stiri/externe/foto-video-conferinta-publica-a-suveranistilor-europeni-la-opera-din-damasc.

Sunt urmărit penal din 2017, dosarul e în instanța de judecată, risc până la 7 ani pușcărie

În ziua de 29.02.2017 domiciliul meu a fost supus unei percheziții din partea Procuraturii Anticorupție. Atunci am aflat că sunt urmărit penal într-un dosar fabricat de fosta guvernare criminală. Mi se impută crima de ”trafic de influență”. Risc până la 7 ani privațiune de liberate. Asta în condițiile în care am fost un critic dur al celor care au uzurpat puterea de stat în Republica Moldova începând cu anul 2009 și au menținut-o în stare de captivitate până acum un an și jumătate. După schimbarea puterii, inclusiv a Procurorului General, câteva zeci de persoane au fost anunțate de către Procuratura Generală drept ”victime ale persecuțiilor politice ale regimului Plahotniuc în perioada uzurpării puterii de stat”.  Asta cu toate că, spre deosebire de mine, nimeni dintre cei absolviți de orice învinuire nu avusese nici o activitate publică în dezacord cu fosta guvernare. Lor li s-au cauzat prejudicii în activitatea de afaceri, atât. Însă dosarul meu nu s-a bucurat de același tratament, deși am fost un opozant ireconciliabil al acelui regim. Dosarul e în continuare în instanța de judecată, la faza audierilor preliminare.

2020-2021: Marea Resetare, uzurparea puterii la scară planetară, dictatura tehnocrată

Începând cu luna martie 2020 am fost singurul intelectual din Republica Moldova și printre puținii dintre persoanele publice din întregul spațiu românesc, angajată din plin în deconspirarea planurilor globaliștilor de a instaura Noua Ordine Mondială ca formă de dictatură la scară planetară, care se avansează rapid sub un pretext de ordin medical. Am realizat mai multe sute de înregistrări video, zilnic, în limbile română și rusă, dezvăluind punct cu punct toate elementele acestei mascarade mondiale, ținta căreia se reduce la două priorități majore ale sataniștilor din culise:

1) DEPOPULAREA sau REDUCEREA POPULAȚIEI GLOBULUI CU 90-95%;

2) SCLAVIZAREA SUPRAVIEȚUITORILOR ACESTUI HOLOCAUST PLANETAR.

A se vedea în acest sens: www.flux.md, iurierosca.md, altermedia.md, Telegram canalul Iurie Roșca.

Instituirea p(l)andemiei, măsurile liberticide și genocidare precum purtarea măștii, testarea și mai ales injectarea forțată și repetată, lockdown-urile, digitalizarea totală, suprimarea banilor cash, Agenda 21 și Agenda 2030, „dezvoltarea durabilă”, Clubul de la Roma și ”limitele creșterii”, Raportul Fundației Rockefeller pentru anul 2010, Bill Gates și Klaus Schwab, Organizația Mondială a Sănătății și GAVI, nano-particulele, 5G, pandemia cibernetică, urgența climatică (mitul încălzirii globale și armele climaterice), dârele chimice, agenda transumanistă, cipurile, programarea predictivă, controlul asupra minții umane, ingineriile sociale etc., etc. Iată subiectele investigațiilor mele și a intervențiilor mele publice bazate pe o multitudine de surse internaționale de maximă credibilitate.

Este de notorietate publică faptul că materialele mele se bucură de audiență majoră pe rețelele de socializare, unele dintre ele acumulând peste 500 000 de vizualizări și zeci de mii de like-uri. Canalul meu de pe YouTube a fost suprimat. La ora actuală contul meu de bază pe Facebook este blocat pentru 30 de zile. Presa dominantă, sponsorizată de globaliști, promovează agresiv agenda acestora și întreprinde cu regularitate campanii de denigrare a mea. Scopul este de a mă compromite și astfel de a decredibilza discursul meu public.

Din păcate, în Republica Moldova nici un partid politic, nici o organizație neguvernamentală, nici un jurnalist nu au adoptat atitudini critice față de regimul de dictatură cu pretext sanitar din ultimul an și jumătate. Vocea mea rămâne singulară, ceea ce mă transformă într-o țintă predilectă a tuturor atacurilor agenților puterii globaliste.

Concluzie

Actul punitiv de interzicere a a intrării mele în România, precum și urmărirea mea penală timp de ani de zile, ca și denigrarea mea metodică de presa corporatistă reprezintă mijloacele tradiționale utilizate de către centrele de influență bazate în Occident împotriva unui oponent periculos pentru acestea. Sunt o persoană publică incomodă cercurilor care instaurează metodic la ora actuală Noua Ordine Mondială. Pe parcursul îndelungatei mele cariere de persoană publică m-am obișnuit deja cu starea de teroare permanentă. Însă orice s-ar întâmpla, nu voi ceda și nu voi renunța la rostirea adevărului.

Iurie Roșca,

Chișinău, Republica Moldova,

23.08.2021

Sursa

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , , ,