Ion Coja despre strategia genocidului anti-creștin

10:47, 6 iulie 2023 | | 392 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

Tentativa de anihilare a rasei albe și a civilizației creștine reprezintă un pericol încă insuficient conștientizat. Cine sunt cei care pun la cale un astfel de plan? Care sunt modalitățile prin care se operează? Ce putem face în apărarea noastră?

Pentru prima oară întreaga planetă este pe cale să ajungă sub jugul/controlul unui Guvern Mondial, care țintește guvernarea/dictatura asupra tuturor popoarelor, a tuturor statelor, având puterea și mijloacele de a supune populația globului unor politici discreționare, distructive, urmărind în mod deosebit destructurarea identității naționale și rasiale a albilor, a popoarelor ariene, indo-europene.

E cazul să conștientizăm măcar acum pericolul în care se află rasa albă, popoarele indo-europene, ariene: suntem ținta unui vast proiect de genocid rasial, care se desfășoară în secret de câteva secole, iar acum a ajuns în faza finală, când cei angajați în această manoperă diabolică nici nu-și mai ascund intențiile, ci le recunosc public, cu un cinism disprețuitor pentru victimele lor.

Acestea au fost temele principale din emisiunea difuzată în direct de televiziunea DIS TV în data de 4 iulie 2023.

Invitat special: Ion Coja, scriitor, profesor universitar, fost senator.

Moderator: dr. Calistrat Atudorei.

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , ,