Știrea anului 2021: Șoșoacă anunță că va candida la președinția României

Senatoarea Diana Șoșoacă, personalitatea politică a anului 2021, a anunțat pentru Sputnik că va candida la prezidențiale în anul 2024 și că le va câștiga din primul tur

16:28, 16 decembrie 2021 | Uncategorized | 470 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie
Anunț șoc făcut de senatoarea Diana Șoșoacă pentru Sputnik: ea a anunțat că va candida la „președinția României Mari!”
”În primul rând, voi candida pentru că aproape tot poporul român mă vede ca președinte al României”, a declarat senatoarea pentru Sputnik, ea ținând să precizeze că ”va candida la președinția României Mari”.
”Am așteptat să văd că apare cineva capabil, apropiat de popor, de Biserică, și nu văd pe nimeni”, a mai declarat Șoșoacă pentru Sputnik.
Apoi, a mai spus ea ca argumente ale deciziei de a candida la președinția țării, ”avem numai trădători la pupitrul țării”. Ea a sesizat că italienii au sărit imediat să își apere jurnalista numai pentru că e cetățean al Italiei, chiar și ambasadorul Italiei s-a implicat.
”Dar mi-am amintit că sutele de români cărora le-au luat state străine copiii, iar MAE și ambasadorii au spus că nu se pot amesteca. Alte țări le dau comenzi instituțiilor noastre, Poliției, și spun ce să decidă instanțele”, și-a motiva senatoarea decizia.
”Nu mai există nimeni care să mai iubească România atât cât o iubesc eu și echipa mea, nu am văzut pe nimeni care să dea atâta curaj poporului”, a afirmat Șoșoacă.
”Voi candida din partea poporului român”
Întrebată din partea cărui partid va candida sau dacă va intra în cursa prezidențială ca independent, Șoșoacă a spus clar: ”Voi candida din partea poporului român”.
Despre posibilitatea de a coagula și alte forțe naționaliste în jurul candidaturii sale, Șoșoacă a spus că ”alții se lipesc de mine”, dar a atras atenția că sunt și mulți lideri falși, ”dar îi aștept alături de mine pe cei cu adevărat patrioți”.
Ea spune că va avea tot ce este necesar organizațional în fiecare județ și localitate și că are un efectiv de 3228 de echipe, pentru fiecare unitate administrativ-teritorială a României.
”Nu va exista turul doi al alegerilor”
Acest proiect a început de mult, a dezvăluit Șoșoacă, nu de acum, din momentul în care a văzut că nu e lăsată să își desfășoare activitatea.
Șoșoacă a mai adăugat că nici nu va fi nevoie de turul doi la alegerile prezidențiale, adică va câștiga alegerile cu peste 50 la sută.
”Dacă voi participa, nu va exista turul doi și voi candida sigur cu trei condiții: să fiu sănătoasă, liberă și… vie”, a ținut ea să menționeze.
Referitor la scorul în alegeri, senatoarea spune că ea nu și-a făcut măsurători sociologice, dar i-au făcut alții și a rezultat că ar câștiga alegerile peste scorul lui Ion Iliescu din primii ani de după Revoluție (în 1990, Ion Iliescu a obținut peste 85 la sută, iar în 1992 peste 61 la sută).
”De aceea sunt disperați. De ce credeți că m-au lovit cu 3 ani înainte de alegeri?”, a arătat senatoarea.
Ea a arătat că în primul și singurul tur al alegerilor prezidențiale din 2024 se va confrunta nu cu candidații României, ci cu candidații altor state din lume, pentru că ceilalți candidați nu reprezintă România, ci alte țări și multinaționalele.

Ea a spus că, de altfel, nici în cazul lui Dănileț, nu i s-a părut corectă excluderea lui, în timp ce alți procurori și judecători care vând România ies la pensie, după ce au distrus viața oamenilor. ”Ar trebui excluși aceia și să li se ia pensia”, a spus Șoșoacă.

SURSA: https://ro.sputnik.md/20211215/stirea-anului-2021-sosoaca-anunta-ca-va-candida-la-presedintia-romaniei-47270390.html
Facebook Comments