România tricoloră sau România curcubeu?

21:32, 20 aprilie 2021 | România | 732 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

de Teodor Bujor

În timp ce România asistă neputincioasă la felul cum se moare în mod absurd în spitale, iar guvernanții ridică din umeri și se ceartă pentru putere, așa-numiții „progresiști” împing în spațiul public agenda LGBT și acreditează ideea că românii ar fi de acord cu căsătoriile între persoane de același sex.

Puternic finanțați din afara țării, cei reuniți în asociația Accept au anunțat pe site-ul lor că, potrivit „cercetării” lansate de acest ONG,

Majoritatea adulților tineri din România consideră că familiile de același sex au nevoie de protecția legii prin căsătorie sau parteneriat civil, iar gradul de acceptare a persoanelor LGBT și a cuplurilor de același sex a crescut semnificativ în rândul românilor de toate vârstele.

Nimeni nu verifică temeinic rezultatele acestei așa-zise cercetări, dar momentul ales de Accept pentru a relansa agenda LGBT în România arată un cinism înfiorător. Sau poate tocmai pentru că societatea românească e atentă în altă parte au ales acești promotori ai distrugerii familiei să acționeze tocmai acum.

Societatea românească ar trebui însă să reacționeze, ca și Biserica Ortodoxă Română și celelalte culte care au sprijinit Referendumul pentru Familie. Pentru că fundația Accept ar vrea să acrediteze ideea că românii ar fi gata să accepte politicile LGBT, ceea ce este foarte departe de adevăr și reprezintă o manipulare grosolană.

De altfel, Teodora Roseti, directoarea executivă a Asociației ACCEPT, folosește această așa zisă cercetare pentru a face presiuni asupra politicienilor cum că „românii au intrat cu capul sus într-un nou deceniu, și sunt din ce în ce mai pregătiți să accepte reglementarea căsătoriei egale și a parteneriatului civil”.

Dar progresiștii nu se opresc aici, ci arată că vor, de fapt, să adopte și copii în cadrul așa ziselor familii de același sex, lucru pe care nu îl recunoșteau în alți ani. Acum însă se lansează ideea că ”creșterea copiilor în cadrul familiilor de același sex este un subiect dezbătut frecvent”, ca și cum românii nici nu au altă treabă decât să se gândească la anomaliile propuse de Accept!

*

Cine sponsorizează o asemenea batjocură la adresa României și a istoriei și tradiției poporului român?  Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate.

Ia pentru a da greutate manipulării, Accept a adus și politicieni care să susțină aceste idei, ba chiar și pe Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Germaniei la București, care nu are altceva de făcut decât să jignească tradiția și spiritualitatea poporului român, făcând lobby deșănțat pentru LGBT!

Printre politicienii români care au venit repede să aplaude distrugerea familiei se numără Cătălin Teniță, deputat USR-PLUS; Petre Florin Manole, secretar general adjunct PSD; Ovidiu Raețchi, membru important al PNL; și Nicu Ștefănuță, europarlamentar USR-PLUS. Toți aliniați să facă pe plac noii stăpâniri progresiste din afara țării!

E nevoie de o reacție pe măsură a conservatorilor români, a Bisericii și a celor care vor să apere ființa națiunii! Altfel, peste scurt timp, unii plătiți din afara țării ne vor spune că România nu mai are nevoie să existe ca stat unitar și suveran! Ceea ce, suntem siguri, acești „progresiști” trădători de neam și țară ar aplauda cu o criminală obediență!

 

 

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,