UE forțează pe ușa din dos recunoașterea căsătoriilor LGBT

23:43, 11 mai 2021 | Europa | 530 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

de Teodor Bujor

Țările care nu recunosc căsătoriile între persoane de același gen se află sub o puternică presiune din partea UE, care a descoperit tocmai acum, în pandemie, că prima ei grijă trebuie să fie sexualitatea cetățenilor săi – în special a celor care vor drepturi speciale – nu criza sanitară și cea economică.

Așa încât, pentru că Europa nu mai poate de grija LGBT, a apărut pe firmament o nouă decizie a Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) care forțează calea recunoașterii căsătoriilor LGBT. Astfel, CJUE a decis că Bulgaria ar fi violat dreptul la liberă circulație al cetățenilor UE când a refuzat să emită certificat de naștere bebelușului unui cuplu internațional de același sex.

Desigur că, emițând o asemenea decizie, CJUE încalcă suveranitatea Bulgariei care nu recunoaște căsătoriile între persoane de același sex, forțând-o să accepte politica gender europeană pe ușa din spate, sub pretextul dreptului copilului.

Ca urmare a decizie CJUE, Bulgaria ar trebui să elibereze acte de identitate pentru un copil cu două „mame” aflate într-o căsătorie între persoane de același sex, după cum a explicat unul dintre avocații generali ai Curții de Justiție a Uniunii Europene. UE găsește astfel modalități de a băga ideologia LGBT cu forța pe gâtul statelor conservatoare, deși oficial UE nu poate forța Bulgaria să recunoască legal ”căsătoria” între două femei. Iată cu ce se ocupă UE și pe ce se duc banii contribuabililor europeni, așadar și ai românilor!

Nici o problemă, UE a făcut la fel și cu România. Este de notorietate „cazul Coman”, special promovat pe toate canalele, caz în care CJUE a decis că România trebuie să dea drept de ședere unui american ”căsătorit” cu un român, încălcând astfel legea din România.

Astfel sunt presate ultimele șase țări din UE care nu recunosc ”căsătoria” gay: Bulgaria, Letonia, Lituania, Polonia, România și Slovacia, să devine și ele ”corecte politic” și să intre în rândul țărilor din Vest unde orice idee de familie, normalitate sau ordine divină și biologică a fost deja anihilată!

Situația este similară în toată „comunitatea internațională” a țărilor „democratice”, care sunt din umbră manevrate de elita globalistă, cea care se grăbește să instaureze „Marea Resetare” și „Noua Ordine Mondială”. Dincolo de sloganurile „libertății” și „drepturilor omului”, ne putem întreba: care este rolul „factorului LGBT” în toată această mascaradă ce sfidează bunul simț? Un răspuns foarte ușor de dedus este acesta: scoaterea din rădăcină a „normalității”, a însăși fundamentului polar (interior și exterior) al oamenilor, pentru a-i face astfel mult mai slabi și mai ușor de manipulat. Lumea naturală, așa cum a făcut-o Dumnezeu, are însă legile sale arhetipale, care nu pot fi modificate de o vremelnică rătăcire.

 

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , , ,