Scandal uriaș în Germania. Medicii dau OMS în judecată pentru crime împotriva umanității

Testele PCR, false în proporție de 90%

17:15, 5 octombrie 2021 | America, Europa, România | 916 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

Peste 10.000 de medici și 1.000 de avocați au dat în judecată CDC, OMS și Forumul Davos pentru crime împotriva umanității, ce au avut loc pe fondul pandemiei de coronavirus. Medicii susțin că toate cele zece principii stabilite prin Codul de la Nürnberg au fost încălcate.

O echipă de peste 10.000 de medici și peste 1.000 de avocați din Germania, în frunte cu doctorul Reiner Fuellmich, au acționat în instanță Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC), Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Forumul Mondial Davos, pentru crime împotriva umanității, pe fondul pandemiei de coronavirus. Echipa amintită susține că toate cele zece standarde de la Nürnberg au fost încălcate.

Testele PCR au raportat fals 90% dintre cazurile Covid-19

Doctorul Reiner Fuellmich împreună cu celelalte cadre medicale acuză că testele PCR pentru depistarea cazurilor de infecție cu coronavirus au determinat o raportare falsă a 90% dintre presupusele cazuri Covid-19. Potrivit echipei medicale în cauză, testele PCR nu au fost concepute în așa fel încât să detecteze prezența agenților patogeni.
Presa străină scrie că CDC a recunoscut că, la nivelul testelor PCR, există un prag de „cicluri” care nu trebuie depășit, astfel încât testele să raporteze corect (in)existența unei infectări cu coronavirus.

În contextul pandemiei de coronavirus, testele de depistare rapidă Covid-19 prezintă un prag reprezentat de cifra „28 (cicluri)”. În cazul în care acest prag este depășit, cazurile de infectare cu coronavirus sunt raportate greșit.
CDC a recunoscut, conform presei internaționale, că a dat spre utilizare teste care prezentau praguri de „37-45 cicluri” și, automat, raportau că persoanele testate ar fi infectate cu coronavirus.

Începând cu pragul de 35 (cicluri), testele PCR sunt 100% incorecte, susțin medicii care au atacat în instanță OMS, CDC și Davos. Ei mai spun că instituțiile internaționale au comis crime împotriva umanității, deoarece au obligat medici să raporteze cazurile de deces ale persoanelor cu comorbidități drept decese cauzate de Covid-19.

Vaccinul este experimental

Potrivit echipei de cadre medicale și avocați care au atacat în instanță CDC, OMS și Davos, vaccinul – care este „experimental” – încalcă articolul 32 din cadrul Convenției de la Geneva din 1949, care instituie că „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare tratării medicale al unei persoane sunt interzise”.

Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice la nivelul cetățenilor constituie o încălcare gravă a Convenției.

Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 principii de la Nürnberg – ceea ce înseamnă că oricine nu respectă aceste legi internaționale poate fi condamnat cu moartea. Iată câteva dintre prezumțiile oficiale care s-au dovedit a fi false:

„Vaccinul oferă imunitate la virus” – Aici este vorba despre o terapie genetică „indiscretă”, care nu oferă imunitate la coronavirus și totuși, susține că reduce simptomele bolii. În realitate, acum, 60% dintre pacienții vaccinați cu ambele doze au nevoie de intervenția departamentelor de urgență ale spitalelor sau trebuie internați la Secția de Terapie Intensivă, fiind infectați cu coronavirus, conform echipei de medici sus-citate.

„Vaccinul protejează populația de infecția Covid-19” – Vaccinul nu oferă imunitate împotriva coronavirusului. Chiar și cetățenii vaccinați cu ambele doze de ser anti-coronavirus pot să se infecteze și să transmită mai departe virusul, mai arată cadrele medicale.

„Vaccinul reduce numărul deceselor Covid-19” – Vaccinul nu determină scăderea deceselor din cauza coronavirusului. Persoane imunizate deja împotriva noului coronavirus au murit, susține grupul de cadre medicale.

Sursa

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , ,