GENERALUL FLYNN: „TRUMP VA ÎNVINGE!”

00:55, 13 decembrie 2020 | America | 1628 vizualizări | 4 Comentarii
Distribuie

de Calistrat Atudorei

După ce ieri, 11 decembrie 2020, Curtea Supremă din Statele Unite (SCOTUS) a respins procedural cererea formulată de statul Texas, de alte 18 state și de președintele Trump însuși, de a examina reclamația de fraudă electorală îndreptată împotriva statelor Georgia, Wisconsin, Philadelphia și Michigan, speranțele a milioane de oameni nu doar din SUA, ci din întreaga lume, păreau că s-au năruit. Pentru că este clar că de soarta alegerilor din Statele Unite depinde acum parcursul pe termen lung al întregii umanități.

Să o spunem deschis: frauda uriașă de la alegerile din SUA, pentru care există un munte de dovezi, efectuată cu complicitatea unui mare număr de politicieni corupți și a mass-media, arată fără doar și poate că în America a avut loc o lovitură de stat! Iar gruparea care urmărește să preia atât de brutal puterea în SUA plănuiește de fapt să preia conducerea întregii umanități. Este aceeași grupare ocultă care a orchestrat sinistra înscenare a „pandemiei”; cea care urmărește să instituie controlul total al populației prin intermediul rețelelor 5G și al „orașelor inteligente”. Este aceeași „elită” care a plănuit vaccinarea în masă (cu un ser ce conține substanțe toxice și nanocipuri); care pune la cale de zeci de ani majoritatea războaielor și a loviturilor de stat; care manevrează vaste rețele de trafic de copii, pedofilie și trafic de organe. Ei sunt cei care pervertesc sistemele educaționale, culturile naționale și – sub masca globalizării – urmăresc instaurarea Guvernului Mondial și a „Noii Ordini Mondiale”. Ei sunt cei care fac parte din ceea ce denumim ca fiind Deep State, Guvernul din Umbră, Complexul Militar Industrial, Oculta Mondială și care activează în grupări precum Bilderberg, Comisia Trilaterală, Clubul de la Roma, etc. De aceea știm cu toții că dacă acești psihopați, care sunt organizați în grupări oculte de factură masonică, ar învinge în statul cel mai puternic din lume, ar reuși apoi cu cea mai mare ușurință să își extindă dominația asupra întregii lumi.

Iată însă că din inima evenimentelor cele mai fierbinți ne-a parvenit astăzi, 12 decembrie 2020, un mesaj de încredere în puterea Binelui, Adevărului și Dreptății. Iar acest mesaj a venit din partea celebrului general Michael Flynn, care a vorbit la un miting din capitala Statelor Unite, Washington. Trebuie spus că în pofida a ceea ce mass-media mincinoasă nu doar din America, ci din întreaga lume ne spune, majoritatea americanilor au ajuns să îl iubească pe Donald Trump. Generalul Flynn a reamintit miilor de oameni adunați în Washington că Noi, Poporul (WeThePeople) nu putem fi opriți nici de Curtea Supremă trădătoare, nici de Fake News Media și a asigurat cetățenii că „VOM ÎNVINGE!”.

Cu onestitatea care îl caracterizează, Generalul Flynn a vorbit oamenilor într-un mod simplu și direct, din adâncul inimii. Este profund semnificativ că el și-a început discursul prin rostirea rugăciunii „Tatăl Nostru”. A denunțat apoi fără menajamente acțiunile criminale ale Deep State, care reprezintă acum inamicul public nr. 1, care nu mai poate să se ascundă în tenebrele din care provine. Iată câteva dintre afirmațiile rostite de Flynn pe parcursul celor 20 de minute cât a vorbit:

Nu doar întreaga populație a Americii, dar întreaga lume ne privește acum cu foarte multă atenție. Ceea ce am cerut noi Curților de Justiție nu a fost altceva decât transparență. De ce nu vor să examineze dovezile? Pentru că au ceva de ascuns! Dar există și alte căi de a restabili dreptatea, lucrăm la aceasta chiar acum. Fiți siguri că Adevărul va triumfa! Noi suntem cei care vom învinge pentru că noi luptăm pentru Adevăr! Aici nu mai este vorba doar despre Donald John Trump. Este vorba despre drepturile și țara noastră. Dacă m-ar întreba cineva cine va fi următorul președinte și mi-ar cere să evaluez pe o scară de la 1 la 10 care sunt șansele, știți ce aș răspunde? Pe scara 10 va fi Trump!

Ca o interesantă coincidență (sincronicitate), exact când generalul Flynn a început să vorbească despre Trump, deasupra mitingului a făcut câteva ture chiar elicopterul prezidențial, în care se afla Donald Trump, spre încântarea și amuzamentul mulțimii.

Flynn a comparat Deep State-ul cu o fortăreață ai cărei ocupanți au impresia că pot fura și supune poporul american, dar a promis că zidurile acestei infame fortărețe vor fi dărâmate. Plin de încredere, el a repetat că „Nu vom renunța niciodată! Vom învinge!”.

Flynn și-a încheiat discursul îndemnând oamenii la rugăciune deoarece „Nimic nu poate rezista puterii rugăciunii!”.

În finalul mitingului a luat cuvântul printr-o legătură online arhiepiscopul Carlo Maria Vigano, care a îndemnat oamenii să reziste în lupta cu „Fiii Înunericului” din Deep State și a reamintit că ne aflăm în mijlocul unei bătălii spirituale, a cărei cea mai puternică forță este rugăciunea.

Discursul lui Flynn și a celorlalți vorbitori a fost transmis în direct de postul de televiziune Trunews.

Este util să știm că Michael Flynn este comandantul unui serviciu foarte special de intelligence, pe care mulți îl asociază printre altele cu existența ‘armatei digitale’, Q-Anon. Neîntâmplător, el a fost numit de Trump, încă de la începutul mandatului său, în poziția de Consilier al Președintelui pe probleme de Securitate Națională. Întrucât Deep State știa încă din 2016 de valoarea strategică excepțională a lui Flynn, a căutat să îi blocheze activitatea prin acuzația stupidă că ar fi conspirat cu Rusia pentru alegerea lui Donald Trump. Ca urmare, de la începutul lui 2017 Flynn a fost oficial pus sub acuzare și scos din administrația Trump. Deși această conspirație (Russia Hoax) s-a dovedit după trei ani a fi lipsită de orice temei, hărțuirea lui Flynn în justiție și limitarea prerogativelor sale a continuat. Dată fiind situația, Donald Trump a pus de curând, în data de 25 noiembrie 2020, capăt acestei mascarade, fără a mai aștepta finalizarea procedurilor juridice firești, amânate la nesfârșit de judecători fideli Deep State-ului. Tocmai pentru că acum Trump are mare nevoie să îl aibă din nou pe Flynn complet operațional.

Într-un interviu recent, generalul Flynn afirma că ceea ce a făcut Deep State Americii, cu această fraudă electorală, este absolut grotesc. El a precizat însă că „soldații digitali” vor lua măsuri foarte curând și astfel multe informații vor fi expuse. Dar, explica el, este nevoie de o nouă platformă pentru Adevăr, ca alternativă pentru  presa corporatistă. „Și se va face! Trebuie să ne menținem încrederea și răbdarea!”.

Deși pentru mulți pare greu de crezut, logica faptelor ne conduce la concluzia că roata evenimentelor se va răsuci, într-adevăr, și foarte curând istoria lumii va lua o fericită întorsătură. Nu va fi nevoie să așteptăm prea mult pentru a verifica această previziune. Data limită până la care vom ști cum stau lucrurile este 20 ianuarie 2021, data inaugurării în funcția de președinte al Statelor Unite pentru mandatul 2021-2024.

 

Facebook Comments