Tehnologia „neuromodulării” bazată pe grafen este reală

INBRAIN Neuroelectronics descrie biocircuite care controlează creierul folosind grafen operat de inteligența artificială

02:13, 14 noiembrie 2021 | | 840 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

 

În contextul în care tot mai mulți oameni au devenit conștienți de faptul că în vaccinurile covid-19 a fost identificat oxid de grafen, o companie numită INBRAIN Neuroelectronics demonstrează că tehnologia de „neuromodulare” pe bază de grafen, care utilizează neuroelectronică operată de inteligența artificială, este foarte reală, arată  Natural News.

Un comunicat de presă din 30 martie 2021, publicat de BusinessWire.com, dezvăluie detaliile:

INBRAIN Neuroelectronics obține 17 milioane de dolari finanțare de serie A pentru prima interfață grafen-creier alimentată de inteligență artificială

Finanțarea permite companiei să avanseze primele studii pe oameni pentru produsul său emblematic, un dispozitiv de neuromodulare mai puțin invaziv pentru tratarea afecțiunilor neurologice, care utilizează inteligența artificială și electrozi de grafen.

Pentru a fi clar, nu pretindem în niciun fel că INBRAIN este implicată în fabricarea vaccinurilor împotriva covid. Mai degrabă, ei afirmă că tehnologia lor este folosită pentru tratarea epilepsiei și a bolii Parkinson. Scopul acoperirii INBRAIN este de a dezvălui că „biocircuitele” de control al creierului bazate pe grafen sunt, de fapt, o tehnologie foarte reală.

Așa-numiții „verificatori de fapte” (fact checkers) – care nu sunt altceva decât niște răspândaci ai propagandei dezinformării – susțin în mod constant că grafenul nu se găsește în vaccinuri și că biocircuitele din grafen sunt o teorie a conspirației. Ei bine, iată că INBRAIN Neuroelectronics demonstrează că verificatorii factuali mint!!

De fapt, după cum afirmă cei de la INBRAIN în propriul comunicat de presă, ei urmăresc „să stabilească siguranța grafenului ca nou standard de îngrijire pentru dispozitivele neurotehnologice”.

De asemenea, ei descriu biocircuitele din grafen ca fiind un fel de platformă ce poate fi îmbunătățită:

Tehnologiile neuroelectronice mai puțin invazive și mai inteligente, precum ale noastre, ar putea oferi terapii mai sigure, care pot fi actualizate și adaptate în timp real….

Dacă vă sună familiar, este probabil pentru că Moderna, compania creatoare a vaccinului covid cu ARNm, și-a descris tehnologia ca fiind un „sistem de operare” care poate fi actualizat și reprogramat în orice moment. Pe site-ul web al INBRAIN Neuroelectronics, compania se descrie astfel:

Suntem oameni de știință, medici, tehnicieni și iubitori de umanitate, cu misiunea de a construi interfețe neuroelectronice pentru a vindeca tulburările cerebrale. Folosim grafenul, cel mai subțire material cunoscut de om, pentru a construi noua generație de interfețe neuronale pentru refacerea creierului, cu scopul de a ajuta bolnavi din întreaga lume.

De asemenea, îl citează pe profesorul A. Fasano, spunând:

Grafenul este următorul material revoluționar în domeniul materialelor utilizate în bioinginerie, care sunt componente de bază pentru următoarea generație de electroterapii în domeniul – în continuă dezvoltare – al neuromodulării.

Compania își prezintă tehnologia ca fiind capabilă să „citească” creierul unei persoane, să detecteze tipare neurologice specifice și apoi să controleze neurologia acelei persoane pentru a-i modifica funcția cerebrală. În propriile lor cuvinte:

Interfețele noastre grafen-creier au capacitatea de a citi la o rezoluție nemaiîntâlnită până acum, precum și de a detecta biomarkerii specifici terapiei și de a declanșa neuromodularea adaptivă cu focalizare mare, pentru rezultate superioare în terapiile neurologice personalizate.

Grafenul este descris în continuare ca fiind „cel mai subțire material cunoscut, care permite adaptarea perfectă a stimulării la anatomia creierului vizat”.

Oricine spune că grafenul nu este folosit pentru a controla neurologia umană fie este complet ignorant în ceea ce privește evoluția neuroștiinței moderne, fie vă minte în mod deliberat.

La fel ca orice tehnologie, biocircuitele bazate pe grafen pot fi folosite atât în scopuri bune, cât și nocive, în funcție de etica și motivațiile celor care controlează tehnologia. Există, fără îndoială, utilizări benigne pentru această tehnologie, dar, ca și în cazul majorității tehnologiilor care au fost prezentate cândva ca oferind putere umanității – televiziunea, vaccinurile, internetul, energia nucleară, robotica etc. –, toate acestea ajung în mâinile unora care le mânuiesc ca pe niște arme împotriva umanității.

Cu alte cuvinte, nu există tehnologie pe care psihopații care conduc din umbră să nu o exploateze pentru a înrobi umanitatea și pentru a-și spori propria putere și controlul. Biocircuitele de grafen oferă acestor psihopați însetați de putere acces direct la creierul tău și, potrivit multor analiști, vaccinurile oferă pretextul pentru a injecta victimelor umane substanțe pe bază de grafen care se autoasamblează în biocircuite în creierul uman.

IPOTEZĂ foarte probabilă: Vaccinurile împotriva covid conțin niveluri ridicate de oxid de grafen, care se autoasamblează în biocircuite prin captarea de elemente (cum ar fi fierul) din sângele uman.

În orice caz, cert este că grafenul este toxic, este o substanță chimică, un agent chimic toxic. Introdusă în organism în cantități mari, provoacă trombi, care generează cheaguri de sânge. De asemenea, provoacă sindrom postinflamator și alterarea sistemului imunitar.

Sursa

Facebook Comments