Și eu sunt Iurie Roșca

02:14, 6 iulie 2024 | | 584 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

de Mihai Șerban

  1. Iurie Roșca este supus unui proces politic, via Chișinău, însă comanditat de către Departamentul de Stat American. Amintesc pe această cale Memorandumul semnat intre Blinken și Min. de ext. Ro. Luminița Odobescu, care instituie in Romania un minister oficial al adevărului supus integral interesului imperial americano-sionist. Iurie Roșca este victima unui atentat terorist in sensul etimologic al expresiei, sistemul mijlocind o teroare pseudo-legalistă pentru a impune o ideologie colectivă, in speță, convenabilă imperialismului SUA.

 

  1. Motivul acestui teribil abuz al autorităților de la Chișinău este activitatea informațională prolifică pe care a inițiat-o in ultimii ani Iurie Roșca. Demersuri care s-au înscris in opoziție cu orice formă de ocupație ideologică, morală, sanitară, politică si teritorială. Demersuri care s-au înscris in cea mai pură expresie democratică, populară, socială și care s-au cristalizat pe scena internațională sub egida Chișinău Forum.

 

  1. Este foarte important să evidențiem o realitate care înglobează cazul Iurie Roșca. Alain Soral, intelectual, ideolog și scriitor de mare anvergură, pentru același motive a trebuit să fugă din Franța și să se refugieze in Elveția. Dieudonné, care este cel mai mare umorist francez din ultimele decenii, este in momentul de față arestat la domiciliu din același motive. Julian Assange este un caz și mai cunoscut.

 

  1. Și aici înțelegem că orice voce liberă, asumată, mai ales o voce structurată și racordată la realitățile geopolitice actuale, trebuie anihilată! Ce colonie permite unui dizident să existe prin diseminarea adevărului ? Aici doresc să atrag atenția asupra faptului că nu există opoziție politică reală sau dizidentă față de sistem in tabăra pro-atlantistă… Nu o să dau nume, dar in momentul de față avem de a face in România cu agenți de influentă a cărui rol este să justifice sistemul electoralist reprezentativ și astfel să întărească dominația străină și cosmopolită in România.

 

  1. Există o legătură intrinsecă intre colonizarea unei țări de către SUA și elementele cosmopolite interne care asigură structura pozițiilor și a opozițiilor politice ! Și merge foarte departe, până la controlul absolut al mass mediei și al culturii, ținând controlul la ambele capete prin școală și showbiz via TV și internet.

 

  1. In încheiere aș vrea să menționez că nu numai in Rep. Moldova observăm această evoluție antidemocratică, ci și in Franța, in Germania sau in Italia. Nu întâmplător Extrema Dreapta pune treptat stăpânire pe întreg occidentul și, chiar dacă in acest moment expresia acestui curent rămâne blocat pe formă intru-n soi de corectitudine politică, sentimentul anti-american crește pe întreg continentul, iar instituția U.E. este privită extrem de negativ, fiind asimilată pe bună dreptate la un paravan financiaro-juridico-politic al colonizării Europei de către SUA.

 

 

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , ,