Răul din umbră a început să fie în mod accelerat expus la scară planetară

03:34, 9 noiembrie 2023 | | 1096 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

de Marvin Atudorei

Vechiul Sistem Globalist a început să dea serioase rateuri pe toate planurile. Toate strategiile malefice care au declanșat crizele medicale, politice, militare, financiare ajung să fie tot mai mult demascate pe zi ce trece. Un aspect esențial, dar poate prea puțin conștientizat însă de către toți curajoșii care aspiră să facă Binele este că până și în această privință, a dăruirii Binelui, am rămas totuși, în mare parte, captivi într-o falsă paradigmă. Am fost condiționați să credem că Binele poate fi adus în lume doar printr-o atitudine de luptă: fie prin revoluții și războaie, fie prin victoria în alegeri sau măcar prin postările noastre entuziaste pe internet.

În realitate lucrurile sunt mult mai complexe pentru că Dăruirea Binelui în lume ține foarte mult de o înțelegere profundă a psihologiei maselor, de o înțelegere a Lecțiilor și a Scopului Vieții sau, altfel spus, de revelarea unei perspective spirituale mult mai mature.

O reflectare a acestei realități poate fi desprinsă din cuvintele spuse cu puțin înainte de moarte de unii ca Petre Țuțea sau Ion Antonescu. Țuțea spunea, de exemplu, că „Am suferit 13 ani în temniță pentru un popor de idioți”, iar Antonescu (încă și în prezent nedreptățit de istorie) spunea după pronunțarea condamnării sale la moarte celebrele cuvinte „Istoria mă va judeca” (fiind foarte dezamăgit de lipsa de recunoștință și verticalitate a contemporanilor săi).

Ideea, pe scurt, este aceasta: atâta timp cât marea masă a populației nu are un nivel suficient de trezire a conștiinței, ea nu poate înțelege și aprecia Binele care i se oferă. Mai mult decât atât, o masă de oameni imaturi, egoiști și cu sufletul împietrit nu pot nici să susțină un lider – fie el și autentic, total dăruit semenilor și extrem de capabil. Am văzut chiar și exemplul lui Iisus, care în pofida divinității Sale, nu a fost prea mult susținut nici de cei cărora le-a făcut enorm de mult bine și nici măcar de discipolii săi. Desigur, Iisus a venit să ofere un model de Lumină, care a și străbătut generațiile, deși mesajul său a ajuns acum foarte deformat, puțin înțeles și cu atât mai puțin aplicat.

Dar conștientizarea la care mă refer nu are nicidecum un fundal pesimist. Dimpotrivă. Este însă necesar să înțelegem lucrurile așa cum sunt. Vom vedea apoi că posibilitățile de salt spiritual există, sunt imense și chiar se află în curs de derulare.

Ceea ce se petrece acum în lume reprezintă o accelerare teribilă a unui proces de trezire colectivă care se produce prin expunerea deliberată în văzul oamenilor a fațetelor Răului. Acest Rău, în diversele sale forme, lucrează pervers și insidios de foarte multă vreme în sânul umanității. Dar, așa cum anunță mai multe tradiții spirituale, suntem la sfârșitul unui mare ciclu planetar și va urma în mod necesar o desprindere de influențele satanice și demoniace. Planurile diabolice sunt acum tot mai mult demascate în Lumina Adevărului cu scopul ca oamenii să vadă și să priceapă. Și în consecință să aleagă în mod conștient ieșirea din Iluzie, din Suferință și din Letargie. Constatăm în acest sens cum au fost în mare parte expuse și demascate pe scară largă narațiunile mincinoase și autorii lor în ceea ce privește pLandemia Covid-19, războiul din Ucraina, genocidul ce are loc de 75 de ani în Palestina, faptul că o „elită” de psihopați sataniști urmărește crearea unui Guvern Mondial tiranic… Cu siguranță vor mai urma multe dezvăluiri șocante!

Cei răi, care acționează de sute de ani fiind ascunși în umbră, ne-au programat să credem că istoria (și viața) nu reprezintă decât un lung șir de suferințe inevitabile. Ne spun și acum că se apropie alte crize, războaie și pandemii. Și că în prezent, chipurile, trebuie să facem pasul de a admite să ne lăsăm total controlați (colectiv și individual)… pentru „Binele” general. „Nu veți avea nimic și veți fi fericiți”, nu-i așa? Asta ne șoptesc diavolește unii ca Klaus Schwab și Yuval Harari. Sau că a Patra Revoluție Industrială „te va schimba pe Tine!” cu ajutorul cipurilor, vaccinurilor, 5G-ului, Inteligenței Artificiale și a altor tehnologii diabolic pervertite.

Creația lui Dumnezeu nu a fost, nu este și nu va fi niciodată abandonată în Voia Răului. Ordinea Dumnezeiască nu a fost niciodată pierdută și nimic nu a fost și nu este la întâmplare. Totul se petrece cu un Scop, cu un Rost Dumnezeiesc. Oricât ar părea de paradoxal, Răul are rolul său în Creație. Rol pe care Dumnezeu îl permite ca făcând parte integrantă din planul Său. Iar acest rol este cel de a impulsiona Trezirea (individuală și colectivă). Trezirea la care mă refer se întinde pe cicluri ale umanității, pe parcursul cărora ființele individuale învață în mod specific anumite lecții necesare pentru fiecare în parte. Există ierarhii întregi de îngeri care supraveghează aceste procese evolutive. Să ne amintim de mesajele Fecioarei Maria, care a apărut de nenumărate ori însoțită de îngeri și arhangheli chemând oamenii la deschiderea inimii și la înălțarea sufletului prin rugăciuni. Pentru că altfel – anunța ea – urmau teribile tragedii (care adeseori chiar au venit întrucât îndemnurile Sale nu au fost suficient puse în practică).

Există și grupări de oameni înțelepți care cunoscând foarte bine toate acestea acționează în scopul Trezirii colective, în acord cu Voia Dumnezeiască. Scopul lor nu este lupta cu Răul, ci Trezirea conștiinței oamenilor. Este esențial de înțeles că este necesar ca mai întâi oamenii să învețe și să asimileze lecțiile vieții și abia apoi Răul va fi cu cea mai mare ușurință anihilat. Pentru puterile superioare îngerești stoparea Răului este oricând și cu ușurință posibilă. Dar, să nu uităm, Răul face parte din scenariul necesar Trezirii. Cei care cred că Dumnezeu se luptă din răsputeri cu Satana nu au deocamdată o perspectivă spirituală prea avansată. Gândiți-vă: dacă Dumnezeu este atotputernic, cum să nu îl poată învinge pe Satan? Ar fi cu totul absurd.

Într-adevăr, nu toți oamenii înțeleg Adevărul care este în prezent metodic expus. Nu a sosit încă vremea trezirii lor. Ei sunt încă prinși în mrejele iluziei și tocmai de aceea vor mai fi încă multă vreme, în mod necesar, șlefuiți de suferință. Acesta este rolul Răului. Astfel de oameni se află – din cauza hipnozei malefice la care au fost supuși – într-o stare de disonanță cognitivă și nu sunt deocamdată capabili să iasă din condiționarea care le-a fost timp de zeci de ani indusă.

Accelerarea evenimentelor, care e în teribilă creștere pe zi ce trece, arată însă foarte clar că un deznodământ se apropie. Fiecare dintre noi poate contribui la Marea Trezire și la răspândirea Luminii Conștiinței la nivel planetar. Aceasta implică nu doar să răspândim informațiile esențiale, dar și să trăim cu sinceritate Iubirea de semeni, iertarea așa-zișilor „dușmani” (în realitate ființe imature ce sunt chinuite și posedate de demoni) și, mai presus de toate să trăim Iubirea Armoniei Universale, care face parte din Ordinea lui Dumnezeu. Să depășim așadar etapa conflictuală a conștiinței și să înțelegem că atunci când lecțiile umanității vor fi suficient învățate, atunci Dumnezeu (prin prelungirile sale îngerești și pământești) va pune capăt unei suferințe care nu își va mai avea rostul.

O concluzie ar fi aceasta: puterile superioare care supraveghează permanent totul orchestrează demascarea masivă și accelerată a Răului planetar cu scopul ca oamenii să se trezească din somnul cel de moarte, să își utilizeze liberul arbitru și să manifeste intenția de a se ridica din sclavie. Odată ce această alegere va fi ferm adoptată, atunci și numai atunci, Răul va fi anihilat în primul rând prin intervenția puterilor spirituale ce mențin ordinea dumnezeiască. Bineînțeles, acesta nu este un îndemn la pasivitate printr-o deducție greșită gen „Da, eu am înțeles foarte bine, acum nu fac decât să aștept să intervină Dumnezeu”. O înțelegere reală înseamnă să ne implicăm în efortul eroic și sublim de trezire și înălțare, care este coordonat de puterile superioare ale Creației. Iar în acest efort concertat să participăm și noi, cu toate puterile, cu toată dăruirea și aspirația noastră, spre a accede la noul ciclu de civilizație și evoluție a umanității, care este inevitabil, făcând parte din Ordinea stabilită de Dumnezeu.

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , , , , , ,