Raul Coltor: Apel urgent către poporul român

16:25, 27 decembrie 2021 | | 925 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

de Ion Marinescu

Rezervistul Raul Coltor avertizează că România este amenințată de un război iminent. Foarte curând (la sfârșitul lunii ianuarie 2022) ar putea fi instrumentat un conflict artificial de către forțele globaliste.

Există o mare probabilitate ca Federația Rusă să fie determinată să intre într-o confruntare cu Ucraina, care este susținută de Statele Unite, NATO și Uniunea Europeană. Politicienii vânduți și trădători de la București au semnat în vara acestui an (2021) un acord prin care în eventualitatea unui război între Ucraina și Rusia, asumă că România ar deveni automat un aliat al Ucrainei. În aceste condiții poporul român ar fi împins către un sacrificiu absurd și inutil, în pofida faptului că a căutat întotdeauna să trăiască în relații pașnice cu toți vecinii săi.

Este analizată succint și natura generală a conflictelor armate, care aproape întotdeauna în istorie au fost provocate de către „elita” financiar-bancară. Aceasta urmărește de sute de ani înrobirea tuturor popoarelor prin mecanismele frauduloase ale creării „din nimic” a banilor, prin împrumuturi aproape imposibil de returnat și ulterior printr-un întreg lanț al spolierii statelor de orice tip de resurse.

 

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , ,