Să de-construim metoda de impunere a „Noii Ordini Mondiale”

12:28, 26 martie 2021 | | 1053 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

de Marvin Atudorei

Generalizarea manipulărilor „pandemice” a acutizat constatarea că am ajuns să trăim în două realități paralele: una impusă cu forța, care a devenit dominantă, dar care este FALSĂ; și una ADEVĂRATĂ, dar care a ajuns, săraca, să nu mai fie percepută decât de oamenii care și-au păstrat bunul simț al „vechii normalități”.

Realitatea cea adevărată mai este înțeleasă azi doar de către cei care mai cred în valori precum „Dumnezeu”, „mamă”, „tată”, „bărbat”, „femeie”, „umblu fără mască”, „trăiesc fără vaccin” și alți astfel de termeni și obiceiuri despre care acum ni se spune oficial că ar fi deja… anacronisme de la care trebuie să ne luăm adio.

Lăsând trista ironie la o parte, să observăm deci că aberanta „nouă realitate” este un CONSTRUCT SOCIAL la care s-a lucrat intensiv zeci de ani, într-un mod sistematic și coordonat, și care acum este implementat la scară mondială.

Cine proiectează acest construct și prin ce infrastructură socială? Răspunsul este sub ochii noștri: iată că deja a ieșit pe jumătate din umbră „Guvernul Mondial”, despre care ne-au avertizat nenumărate personalități în ultima sută de ani. De remarcat printre aceștia câțiva președinți ai Statelor Unite ale Americii precum Theodore Roosevelt, Dwight Eisenhower, John Kennedy sau Donald Trump.

Să ne amintim mai concret ce au spus aceștia, pentru ca în fața acuzației (inevitabile) de „conspiraționism”, măcar să fim conspiraționiști cu surse:

Theodore Roosevelt sublinia în 1912 că:

În spatele guvernului aparent este întronat un guvern invizibil, care nu are nicio loialitate față de popor și care nu își asumă nicio responsabilitate față de acesta. [1]

Dwight Eisenhower avertiza în 1961 că:

Trebuie să ne protejăm împotriva obținerii unei influențe nejustificate, fie că este căutată sau nu, din partea Complexului Militar Industrial. Potențialul creșterii dezastruoase a puterii necorespunzătoare există și va persista. Nu trebuie să lăsăm niciodată ponderea acestei combinații să pună în pericol libertățile sau procesele noastre democratice! [2]

John Fitzgerald Kennedy constata cu seriozitate maximă în 1962, cu puțin înainte de a fi asasinat:

Ne opunem în întreaga lume unei conspirații monolitice și nemiloase care se bazează în primul rând pe mijloace ascunse pentru extinderea sferei sale de influență. (…) Este un sistem care a consacrat resurse umane și materiale imense în construirea unei mașinării bine închegate, extrem de eficiente, care combină operațiuni militare, diplomatice, de informații, economice, științifice și politice. [3]

Donald Trump s-a referit adeseori la administrația paralelă și ascunsă numită „Deep State” sau „Stabilimentul” ca fiind

„o structură globală de putere”, ce are „interese speciale la nivel mondial”. O entitate de care „suntem controlați”, care este strâns legată de „corporațiile financiare și mediatice” și care „fraudează sistemul”. [4]

Așadar ne confruntăm în întreaga lume cu o organizație trans-națională extrem de eficientă și coordonată, a cărei prezență o sesizăm acum mai concret ca niciodată, prin impunerea în forță a mascaradei pLandemice. Având în vedere că orice fel de argument valid și plin de bun simț, venit din partea oricui, specialist sau nespecialist, este călcat în picioare în mod absolut similar de către autoritățile din marea majoritate a statelor lumii, putem avea o imagine clară a forței de intruziune a acestei mașinării globaliste.

Ceea ce îi enervează însă cel mai mult pe globaliștii „Noii Ordini Mondiale” masonice și satanice este să le DE-CONSTRUIM metoda prin care lucrează. Metoda lor este crearea unei FALSE REALITĂȚI, mai exact a unui gen de ILUZIONARE DEMONICĂ pe toate căile posibile. Ei fac aceasta prin mass-media, politicieni aserviți, instituții și organizații trans-naționale, societate (aparent) civilă, educație și cultură pervertite, mediu academic propagandist, industria Hollywood, VIP-uri, cenzură tiranică în spațiul informatic virtual, eliminarea celor „prea” îndrăzneți în a spune adevărul, simbolism, sugestii subliminale, dispozitive psihotronice, ritualuri publice bizare, care impactează subconștientul colectiv, etc…

Atenție! În aceste condiții de război informal, a duce „lupta” doar pe domeniul valorii de Adevăr nu are decât o foarte mică eficiență. Psihopații globaliști creează „adevărul” și „realitatea” prin sugestia hipnotică exercitată la nivel conștient și subconștient. Păpușarii din spatele scenei știu exact cum să orchestreze spectacolul. Marionetele care apar public în rol de demnitari doar execută ordine pe care cel mai adesea nu le înțeleg decât foarte parțial. Toți acești „oficiali” se prefac că discută cu societatea civilă, dar de fapt nu le pasă câtuși de puțin de dovezile științifice, de logică sau de rațiune. Mașina lor de propagandă este atât de copleșitoare și invazivă pentru mintea maselor, aflate deja într-un fel de transă, încât pe ansamblu agenda „elitelor” merge mai departe nederanjată de „bâzâitul unor musculițe” care invocă naiv „democrația” și „statul de drept”. Pe de altă parte, pentru cei hipnotizați apare fenomenul disonanței cognitive, în care subiecții nu mai disting adevărata realitate dacă sugestia „noului normal” a fost inoculată persuasiv în sistemul lor cognitiv.

Plandemia actuală este doar o etapă, care se vrea finală, în implementarea „Noii Ordini Mondiale”, dar aplicarea sistematizată a metodei de hipnoză în masă a început încă din anii 1920 prin studiile Școlii de la Frankfurt. Cercetările și experimentele au continuat cu nenumărate programe de tip Mind Control și cu vaste Operațiuni Psihologice. Câteva exemple notorii sunt programele CIA MK-ULTRA, experimentele de la Tavistok Institute, Operațiunea Mockingbird, Operațiunea Monarch, strategiile disociative tip Gaslighting.

Cu directa implicare a operațiunilor psihologice au fost apoi puse la cale și executate cam toate războaiele de mare anvergură, crizele economice, atentatele majore (vezi 9/11), revoluțiile sociale și culturale, înregistrarea reperelor istorice… Toate acestea au fost regizate, măsluite, întreținute și repetate obsesiv tocmai pentru a genera o FALSĂ REALITATE.

Mentalitatea celor care fac parte din „Elita din umbră” este că ei sunt un fel de zei, având acces la bogății și tehnologii la care omul de rând nici nu visează. Pentru „zeii” din umbră masele nu sunt decât un fel de insecte insignifiante, pe care trebuie să le țină sub control fără scrupule, cu drept de viață și de moarte.

Un exemplu: în anii 1990 globaliștii au efectuat prin SUA și ONU un embargo extrem de dur asupra Irak-ului, în urma căruia au murit 1,7 milioane de oameni, dintre care jumătate de milion de copii. Întrebată la o emisiune în direct în ce măsură crede că embargoul „a meritat prețul”, secretarul de stat al SUA de la acea vreme, Madeleine Albright, a răspuns

Cred că este o alegere foarte grea, dar prețul – da, credem că a meritat prețul. [5]

Să nu rămânem prizonieri în capcana de a analiza și critica doar falsa paradigmă creată de Guvernul din Umbră

Mai concret, în cazul pLandemiei este insuficient să spunem că testele PCR, măștile, carantinarea, internarea cu forța a „asiptomaticilor”, vaccinurile experimentale, acuzațiile de „terorism” pentru „vechii normali”, etc reprezintă abordări greșite, nesusținute științific, ilegale și ilegitime. Este necesar să ieșim din pătrățica dezbaterilor aproape inutile și să DE-CONSTRUIM METODA lor de lucru.

Metoda „elitelor” este, pe scurt, aceasta: prin „inginerie socială”, operațiuni psihologice și hipnoză în masă se impune gradat și insidios o Falsă Realitate.

Contra-metoda: la fiecare știre panicardă și aberantă este nevoie să înțelegem și să explicăm și altora DE CE se lansează acea minciună. Nu este de ajuns să spunem că e o minciună, este necesar să avem viziunea de ansamblu, să scoatem în evidență SCOPUL și PLANUL general pentru care fiecare piesă a mascaradei este plasată la un moment dat, deloc întâmplător, în spațiul public. Odată ce suntem avizați și conștienți de modul în care este corelată strategia construcției de minciuni, devine mult mai greu să fii păcălit. Manipularea se bazează pe menținerea în ignoranță, pe lipsa viziunii de ansamblu, pe principiul că știi și înțelegi doar ce și cât vrea „marele frate” (Big Brother).

Planul de ansamblu al „elitelor” transpare din programe făcute publice ca Agenda 2030, A Patra Revoluție Industrială corelată cu Inteligența Artificială sau „Marea Resetare” corelată cu Covid-19. Pe scurt, dincolo de declarațiile „corecte politic”, acest plan se pare că este ca după ce un procent suficient de mare din populația lumii va fi înșelată sau condiționată să se vaccineze, va fi pusă extensiv în funcțiune rețeaua globală 5G. Prin combinația vaccinărilor repetate și a comasării populației în „orașe inteligente” supravegheate de Inteligența Artificială, se urmărește ca masele de oameni să fie „reglate” la numărul dorit de conducători (500 de milioane, conform Pietrelor îndrumătoare din Georgia), iar cei rămași să fie total controlați și monitorizați fizic și psihic (adică lipsiți de orice libertate, nu doar exterioară, ci și interioară, de conștiință).

Contra-Planul nostru este acela ca fiind în număr cât mai mare conștienți de toate acestea, să respingem cu putere capcana ce ne-a fost pregătită și să ne solidarizăm. În acest fel vom reuși cu ușurință să re-organizăm pe baze ale Binelui și Armoniei întreaga viață de pe Pământ. Să nu uităm că cea mai mare groază a „Elitelor” este ca populația să fie informată și unită. Noi fiind incomparabil mai mulți decât ei, singura lor șansă este să ne înșele, să ne țină dezbinați (distanțați social) și în ignoranță.

Percepția adevăratei realități nu ține însă doar de condiționările și informațiile exterioare. Este determinant NIVELUL DE CONȘTIINȚĂ de pe care ne trăim viața. O conștiință cantonată în instincte primare, frică, egoism și exterioritate poate fi programată cu ușurință din exterior, asemenea unei simple subrutine de calculator. În schimb, o conștiință care a descoperit legătura dintre dimensiunea interioară (psiho-mentală și spirituală) și Dumnezeu, Cel Atotputernic, nu mai are teamă, înțelege clar Adevărul și este dispusă să sacrifice orice aspect material decât să se deconecteze de la Sensul Universal al Existenței.

Cu privire la această legătură interior-exterior, care ne menține sufletul viu, să ne amintim cuvintele marelui filosof Immanuel Kant, a cărui opera a rămas ca fundament al eticii moderne:

Două lucruri îmi umplu sufletul cu mereu nouă și crescândă admirație: cerul înstelat de deasupra mea și legea morală din mine. [6]

Esența metodei de de-construcție a dez-ordinii masonice este aceasta: acolo unde pătrunde Lumina și Armonia lui Dumnezeu, puterea iluzorie a umbrelor luciferice se risipește.

Referințe „conspiraționiste”:

  1. Theodore Roosevelt, Progressive covenant with the people, Recorded Aug. 1912, Published in New York by Thomas A. Edison, 1912, https://www.loc.gov/item/99391565/
  2. Dwight D. Eisenhower, Military-Industrial Complex Speech, 17 ianuarie 1961, Yale Law School, http://avalon.law.yale.edu/20th_century/eisenhower001.asp
  3. John F. Kennedy, Discurs în fața Asociației editorilor de ziare americane, April 27, 1961, https://www.jfklibrary.org/archives/other-resources/john-f-kennedyspeeches/american-newspaper-publishers-association-19610427
  4. #TrumpTheEstablishment, Donald Trump vs The Establishment, October 21, 2016, https://www.youtube.com/watch?v=SKGjczYz1bg
  5. 60 Minutes Show, Is the price worth it?, 19 apr. 2013, https://www.youtube.com/watch?v=4iFYaeoE3n4.
  6. Immanuel Kant în „Critica raţiunii practice” (1788), http://www.citatepedia.ro/index.php?id=3533

 

Facebook Comments