O reconquista pentru Europa. Exemplul Africii și revenirea la normalitate

23:32, 3 iunie 2023 | | 389 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

de Iurie Roșca

Urmând exemplul Ugandei și al altor zeci de țări din Africa, despre care noi, europenii, spre rușinea noastră, nu prea știm nimic, să râvnim și noi instituirea unor pedepse drastice pentru sodomie și pedocriminalitate, care sunt valorile cheie ale puterilor occidentale afiliate unor cercuri sataniste.

O adevărată revoluție națională, o Reconquista și o scuturare a jugului forțelor luciferiene care folosesc ”Occidentul colectiv” ca armă de distrugere a întregii umanități ar trebui să aibă în programul său, pe lângă măsuri radicale de ordin politic și economic, o serie de măsuri care să oprească practicile genocidare impuse de către ocupanții occidentali.

Epoca de azi este marcată de asaltul total al cercurilor oculte ce controlează agenda mondială contra omului ca și creație divină prin impunerea a ideologiei LGBT: teoria genului, sodomia, pedocriminalitatea, sexualizarea copiilor, graviditatea masculină, schimbarea sexului, conceperea artificială de prunci, redactarea sau modificarea genetică a omului etc.

Toate aceste manifestări ce urmăresc distrugerea rapidă și iremediabilă a omenirii trebuie să constituie cele mai grave crime împotriva poporului și a ființei umane, urmând să fie pedepsite cu moartea.

Aceeași pedeapsă capitală se impune și pentru pruncucidere, asasinarea copiilor nenăscuți fiind mai gravă decât omorul cu premeditare a unui matur nevinovat. În acest sens pedepsei cu moartea trebuie să fie supuse femeile care își ucid fetușii (crimă numită cu viclenie ”avort), doctorii care le operează și asistentele care îi ajută. Complicitatea la astfel de crime, ca și tăinuirea informației despre intenția de ale comite sau despre comiterea acestora se va pedepsi cu detenție pe viață.

Viața care este amenințată cu totala dispariție trebuie să fie apărată cu metode deosebit de severe.

Lumea de azi mai poate fi salvată doar de niște regimuri politice puternice, conduse de bărbați de stat cu vocație, cu dragoste pentru semeni și cu spirit de sacrificiu. Pentru a opri degradarea și dispariția definitivă a neamului, Statul trebuie să instituie o dictatură a moralei creștine, a bunului simț, a decenței și a normalității.

Restul e vorbărie goală și orbire spirituală cauzată de liberalism, depravare și creștinofobie.

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,