GRUPUL PENTRU ROMÂNIA. Comunicatul Nr. 5

17:51, 16 aprilie 2024 | | 118 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

Cetățeni ai României,

Politicieni care conduceți România,

Suntem Grupul pentru România. Suntem profund îngrijorați și nemulțumiți de modul în care este condusă România în etapa istorică euro-atlantică. Agenda Președintelui României, a Guvernului României și a partidelor de guvernământ este diferită de problematica dificultăților, nevoilor și aspirațiilor poporului român. Instituțiile nominalizate mai sus au ca prioritate agenda unor state străine, agenda Comisiei Europene, agenda companiilor multinaționale care jefuiesc România și agenda intereselor grupurilor de putere care au acaparat România și au ca și preocupare cum să o mențină în continuare prizonieră pentru a-și satisface interesele economico-financiare, în dauna poporului român.

Grupul pentru România a luat act cu nemulțumire de modul în care s-au comasat alegerile și s-a stabilit agenda acestora în anul electoral 2024. Discursurile justificative ale „nevoii” de comasare a alegerilor, rostite de președinții partidelor de guvernământ și mesajele legate de viitoarele alegeri rostite de președintele în funcție al țării și de ambasadorul SUA la București, au menționat cu claritate că în cadrul acestor alegeri se duce o luptă împotriva „extremismului”. Grupul pentru România constată că sunt numiți „extremiști” reprezentanții unor partide din eșichierul politic românesc și electoratul care îi susține, ceea ce este o atitudine jignitoare, nedreaptă, discriminatorie și nedemocratică, față de o parte a clasei politice și față de o parte a electoratului din România.

Grupul pentru România afirmă cu tărie că în România nu există partide sau electorat extremiste. În lupta politică din România nu s-au folosit măsuri extreme, nu s-au comis crime politice, nu se folosește violența împotriva adversarilor politici, iar mesajele politice ale clasei politice nu îndeamnă la măsuri extreme. În lupta politică din România se respectă legile. Foarte puținele excepții, întăresc această regulă. Ca urmare, Grupul pentru România solicită autorităților statului român să înceteze să mai jignească electoratul și politicienii din opoziție și să promoveze o atitudine democratică și de respect, proprie mentalităților poporului român.

Este cunoscut că în această etapă istorică, pe plan internațional, dar și în România, lupta politică se dă în principal între curentul politic sprijinitor al globalismului, susținut în SUA în special de marii bancheri și de conducerea Partidului Democrat și curentul politic național-suveranist, susținut în SUA de Partidul Republican. Grupul pentru România consideră că diriguitorii de la București ai României, aflați cu toții în tabăra globalistă, au aservit interesele electoratului din România intereselor grupării globaliste a Uniunii Europene și a Partidului Democrat din SUA, dezavantajând electoratul și politicienii din tabăra național-suveranistă din România, ceea ce este incorect politic.

Astfel, comasarea alegerilor locale cu cele euro-parlamentare are ca principal scop ca primarii localităților, majoritatea zdrobitoare din PSD, PNL și UDMR să atragă și să impună europarlamentari din grupurile lor politice și să blocheze în cea mai mare parte alegerea unor europarlamentari din tabăra național-suveranistă. Desigur, cetățenii nu vor renunța la primarii pe care și doresc, care performează în administrația locală, pentru a promova în schimb europarlamentarii pe care i-ar fi votat în cadrul unor alegeri corecte, separate.

De asemenea, GpR consideră că stabilirea ca date ale alegerilor prezidențiale zile din luna septembrie are ca urmare negativă faptul că ele au fost poziționate înaintea alegerilor prezidențiale din SUA, astfel că electoratul din România nu se poate decide asupra candidatului pe care îl va vota în funcție de tabăra politică din care face parte câștigătorul scrutinului din SUA.  În această etapă în care România și-a pierdut total independența și suveranitatea , GpR consideră că este foarte util, chiar necesar, ca președintele României să nu ignore consecințele politicii globaliste actuale a României, în eventualitate în care alegerile din SUA vor fi câștigate de Partidul Republican, susținător al politicilor național-suveraniste, inclusiv privitor la statele din Europa.

În concluzie, GpR condamnă și contestă modul în care a fost stabilit calendarul alegerilor și modul în care autoritățile române acționează nedemocratic împotriva opoziției din România.

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA

24 februarie 2024

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , ,