GRUPUL PENTRU ROMÂNIA. Comunicatul Nr. 3

17:30, 16 aprilie 2024 | | 141 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

Cetățeni ai României,

Suntem Grupul pentru România. Ne adresăm dumneavoastră legat de anul electoral 2024. Fiecare dintre dumneavoastră doriți mai binele societății românești și reflectați cui să dați votul în fiecare dintre cele patru runde de alegeri la care veți fi chemați în calitate de cetățeni.

În Comunicatul nr. 1, Grupul pentru România a prezentat succint situația gravă în care a ajuns țara noastră. Întreaga prăbușire a României s-a datorat politicienilor care au condus România în ultimii 34 de ani. Nu dorim să minimalizăm rolul „partenerilor” străini și al serviciilor secrete în distrugerea României, dar cei care au fost efectiv la conducerea țării au fost politicienii români, grupați într-o serie de partide politice. Unele dintre aceste partide politice grav vinovate au dispărut din viața publică, dar altele au rămas și continuă să activeze și să vă ceară votul. Sistemul ticăloșit care a cuprins România în ghearele lui s-a grupat în interiorul acestor partide și continuă să țină România prizonieră într-o fundătură, pentru a putea fi jefuită de băncile și companiile străine care s-au înstăpânit în România.

Partidele care au condus România și care mai activează în Parlamentul României provocând mari daune țării sunt: PSD, PNL, USR, UDMR și Grupul minorităților naționale.

Stimați români,

Nu votați partidele care au distrus România! Ieșiți în număr cât mai mare la urne și votați NUMAI partide și politicieni care nu au mai fost la conducerea locală și centrală.

Desigur, GpR știe că, mai ales pe plan local, au fost în funcții și oameni vrednici, care și-au îndeplinit obligațiile față de cetățeni, dar făcând parte din partidele care au distrus țara și susținându-le, au contribuit și ei la răul general. Suntem convinși că în rândul partidelor mai mici care nu au fost și nu sunt la conducerea țării sunt oameni vrednici care merită votul dumneavoastră. Vă îndemnăm să-i votați pe aceștia. Nu urmați sfaturile primarilor și altor politicieni din partidele care au condus și conduc România și nu votați listele lor, nici în alegerile europarlamentare, nici în cele locale și nici în cele pentru Parlamentul României.

Stimați români,

Așa cum am arătat în Comunicatul nr. 2, Grupul pentru România crede cu tărie că România are nevoie mare de suveranism național. Din această cauză vă îndemnăm să votați pe oricare dintre partidele care susțin prin programul lor politic suveranismul național. Din acest punct de vedere, sunt foarte importante alegerile europarlamentare, astfel ca România să trimită în Parlamentul European un număr cât mai mare de europarlamentari suveraniști, pentru ca grupul suveranist să poată influența cât mai mult viața politică a Uniunii Europene, inclusiv a României.

Stimați români,

Nu vă mai lăsați înșelați de viclenia celor care ne-au condus, ne-au distrus țara, ne-au sărăcit, ne-au depopulat și ne-au îndatorat grav. Partidele aflate la putere afirmă că ideile patriotice, care susțin interesele naționale suverane ale României sunt „populiste” și „extremiste”! Prin acest vocabular abuziv și denigrator, ei îndeamnă electoratul român să ocolească partidele suveraniste.

Nu cădeți în capcana propagandei celor care ne-au distrus țara! Ieșiți la vot în număr mare și eliminați RĂUL de la conducerea României!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA

11 februarie 2024

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , , ,