GRUPUL PENTRU ROMÂNIA. Comunicatul Nr. 25

Despre necesitatea abrogării unor legi potrivnice intereselor profunde ale națiunii române, cu deosebire ale etniei române

18:40, 2 septembrie 2024 | | 718 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

 

Către

Parlamentul României

Președinția României

Guvernul României

De-a lungul celor trei decenii și jumătate de la lovitura de stat din decembrie 1989, prin diverse stratageme politice, prin proceduri diferite, unele pe care le considerăm imorale, nedemocratice și chiar ilegale, cum ar fi procedura adoptării tacite a legilor, au fost legiferate o serie de acte normative pe care Grupul pentru România le consideră dăunătoare și foarte dăunătoare societății românești, în primul rând etniei române încă majoritare, motiv pentru care prin prezentul comunicat solicităm Parlamentului României, întregii clase politice, abrogarea următoarelor legi:
– Legea 217/23 iulie 2015 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.
GpR reamintește că Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 31/2002 a fost respinsă de Parlamentul României, apoi adoptată tacit, după introducerea acestui procedeu antidemocratic în Constituția României, în noiembrie 2003.
– Legea nr. 2 din 4 ianuarie 2021 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antițigănismului.
– Legea Nr. 28 din 15 martie 1991 pentru acceptarea de către România a Acordului (Statutului) privind Corporația Financiară Internațională (C.F.I.). Prin această lege România s-a supus necondiționat (legea precizează că România acceptă „fără rezerve” statutul) bancherimii evreiești internaționale. În iulie 2024, în ultima sa zi de mandat, senatorul independent Diana Iovanovici Șoșoacă a depus un proiect de abrogare a acestei legi (tot atunci a depus și un proiect de lege pentru abrogarea „legii Vexler” – respectiv Legea nr. 157/2018 sau legea împotriva antisemitismului).
– Legea nr. 86/2024 publicată în Monitorul Oficial nr. 333 din 10 aprilie 2024, prin care s-a instituit ca ziua de 14 mai să fie Ziua Solidarității și a Prieteniei dintre România și Statutul Israel. Această lege trebuie abrogată și pentru că ea se suprapune Legii nr. 127/2017, pentru instituirea Zilei naţionale de cinstire a martirilor din temniţele comuniste, publicată în Monitorul Oficial nr. 412 din 31 mai 2017. Propunem aceasta cu atât mai mult cu cât foștii deținuți politici ai perioadei iudeo-bolșevice, cinstiți în această zi, au fost arestați, torturați și unii dintre ei asasinați de Securitatea din România, care avea o conducere eminamente evreiască în acea perioadă istorică. Mai multe zeci de mii de români au fost arestați și trimiși în temnițe și lagăre.
– GpR își exprimă îngrijorarea față de proiectul inițial de modificare a Legii cetățeniei române nr. 21/1991, care nu se mai regăsește integral transpus și în cuprinsul OUG nr. 100/25.07.2024, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 740/ 29.07.2024. Este eronată și profund dăunătoare ideea unei ,,naturalizări” în doar câțiva ani a unor persoane care nu pot convinge și, prin urmare, dovedi loialitate, care nu au nicio legătură culturală, spirituală, morală cu poporul român, cu tradițiile și continuitatea sa istorică. Condițiile stipulate în proiectul inițial, pus în dezbatere publică încă de la începutul acestui an, au reprezentat un regres legislativ, dovedind condiții chiar mai puțin clare comparativ cu prevederile din vechiul Cod civil de la 1864 (art.16).
Apartenența la UE, existența unor stări de conflict armat sau a unor alte potențiale situații de risc, care pot genera existența unui număr mare de refugiați, accentuarea stării de migrațiune, nu pot reprezenta fundamente pentru regândirea sistemului de dobândire și, astfel, acordare a cetățeniei române. Ne referim la propunerea formulată în proiectul inițial de posibilitate a obținerii cetățeniei române „la cerere” sau ca urmare a faptului că petenții au activat un număr de ani în România. Republica România trebuie să rămână o țară a românilor. Sunt suficiente populațiile de alte etnii moștenite din istorie. Pentru etnia română este dăunătoare aducerea de noi cetățeni de pe meleaguri străine, de alte rase, cu obiceiuri, culturi și educații diferite, în paralel cu depopularea țării noastre de etnici români aspirați de Occident, pentru care nu s-a realizat, în concret, niciun demers în vederea reîntoarcerii acestora acasă, în România.
– De asemenea, GpR solicită organelor statului român să stopeze fenomenul imigraționist din România. România nu a fost un stat colonialist, cum sunt cele din Occidentul Europei, ca să aibă obligații față de cetățeni din state ale Asiei sau Africii. România nu a contribuit cu nimic la sărăcia sau la alte probleme grave din alte state, de natură să accepte popularea țării cu venetici.
De asemenea, GpR consideră că interesele economice ale unor firme din construcții sau alte domenii de activitate, sărăcite de forța de muncă atrasă în Occident, nu pot să prevaleze în fața intereselor națiunii române, în primul rând ale etniei române, interesul firesc de a-și proteja teritoriul de venetici și de a-și impune statutul de populație net majoritară din România.
GRUPUL PENTRU ROMÂNIA
26 august 2024
Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,