GRUPUL PENTRU ROMÂNIA. Comunicatul Nr. 13

22:35, 2 mai 2024 | | 324 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

Despre unificarea mișcării suveraniste

Cetățeni ai României,

Grupul pentru România a dezbătut posibilitatea de schimbare a guvernării actuale, trădatoare, anti-suveraniste și susținerea partidelor suveraniste în vederea alegerilor din acest an.

La ora actuala există doar doua partide suveraniste cu șanse reale de a accede în Parlament – AUR si SOS. Conform sondajelor de opinie, aceste două partide au un potențial de vot total de maxim 30%.

Conform ultimelor studii sociologice în România există un bazin electoral pro-suveranist, patriotic, de 60-65%. În concluzie, la ora actuală există o nișă suveranistă de aproximativ 30-40%, potențial votanți suveraniști, potențial votanți ai unui partid de patrioți luminați ce nu s-ar prezenta la vot pentru că azi nu se regăsesc în genul de patriotism promovat de AUR si SOS.

În acest sens, GpR consideră necesară și oportună unificarea tuturor partidelor mici suveraniste și crearea unei alianțe naționale patriotice, o a treia cale patriotică, care să promoveze un patriotism de calitate care să susțină UNITATEA NAȚIONALĂ și nu dezbinarea!

Prin realizarea acestei unități a mișcării naționalist-suveraniste, procentul total al voturilor obținute de partidele suveraniste ar putea trece de 50% și ar putea reda  poporului român speranța unei schimbări de sistem și de paradigmă.

De asemenea, GpR consideră necesară și binevenită o dezbatere publică pentru identificarea și susținerea la alegerile prezidențiale a unui candidat care să reprezinte patriotismul și suveranismul de calitate, o personalitate publică de mare calitate intelectuală, morală și umană care să poată mobiliza întregul popor în greaua încercare de a redirecționa România pe calea suveranității naționale.

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA

28 aprilie 2024

 

 

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , , , ,