GRUPUL PENTRU ROMÂNIA. Comunicatul Nr. 11

22:18, 2 mai 2024 | | 226 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

Către președintele României, Klaus Werner Iohannis

Domnule președinte,

Suntem Grupul pentru România. Suntem un grup de români preocupați și îngrijorați de situația în care a ajuns România după 34 de ani de continuă înstrăinare și distrugere morală, economică, culturală, educativă și demografică a românismului. Ne-am adunat în acest Grup pentru România cu intenția de a reflecta împreună și de a împărtăși românilor concluziile la care am ajuns și posibilele căi de urmat pentru a ieși din fundătura în care stăpânii străini ai României ne-au fixat cu scopul explicit de a jefui țara și de a distruge încercările de rezistență națională românească.

Domnule președinte,

Ne adresăm dumneavoastră pentru că în arhitectura administrării puterii din România aveți un rol foarte mare. Dumneavoastră puteți influența orice decizie internă și, chiar dacă nu ați făcut-o până acum, aveți posibilitatea să influențați și decizii la nivelul Uniunii Europene și al NATO, inclusiv prin dreptul de veto al României în cadrul acestor organisme.

Considerăm că România este într-o situație deosebit de gravă și aveți datoria să interveniți pentru a stopa evoluții actuale care conduc la dezastru. În acest sens, Grupul pentru România vă solicită, în numele României profunde, cea ale cărei interese au fost călcate în picioare de către actualul regim politic euro-atlantic, inclusiv în deceniul în care ați condus dumneavoastră România, să luați următoarele măsuri strict necesare.

1)     Respectați Constituția României, care proclamă că țara noastră este un stat suveran și independent. Acționați în conformitate cu această prevedere constituțională, care este expresie a voinței majorității zdrobitoare a etniei majoritare românești. Mai presus de orice parteneriat politic și militar internațional sunt interesele României.

2)     Dispuneți instituțiilor statului să ia toate măsurile pentru stoparea înlocuirii etniei române cu cetățeni din state de pe alte continente, cu alte culturi, cu alte obiceiuri, cu alte religii, cu alte educații, mulți dintre ei fără educație, care sunt aduși în valuri din interese economice ale unor companii. Interesele economice de moment nu pot să fie puse înaintea intereselor de apărare ale filonului majoritar românesc al națiunii. Opriți depopularea României de români! Opriți distrugerea tradițiilor naționale românești prin legalizarea unor măsuri cu caracter neo-marxist. Abrogați legislația antiromânească promovată în timpul mandatelor dumneavoastră, sub masca protejării intereselor unor minorități naționale.

3)     Dispuneți schimbarea orientării politice a României față de războiul din Ucraina. Războiul din Ucraina nu este și nu trebuie să fie o problemă a României. Opriți implicarea României în conflict. Opriți livrările de armament și echipamente militare pentru Ucraina. Opriți recrutarea și trimiterea de mercenari din România în Ucraina. Opriți continuarea cheltuielilor uriașe pentru Ucraina făcute din bani împrumutați. Opriți pătrunderea în România a produselor agricole și alimentare din Ucraina, care falimentează o parte însemnată a agricultorilor români. Ucraina nu a fost și nu este un stat prieten al României. Ucraina a fost și este unul din dușmanii istorici ai României. Chiar și la ora când scriem aceste rânduri, sutele de mii de români din Ucraina, care nu au fost încă deznaționalizați, sunt oprimați etnic și religios, fără ca dumneavoastră să aveți reacția de a încerca să-i apărați.

4)     Dispuneți oprirea oricăror manifestări provocatoare la adresa Federației Ruse, care pun în pericol grav securitatea națională. Opriți continuarea transformării României într-o mare bază militară a străinilor îndreptată împotriva Rusiei. Nu repetați greșeli din trecutul istoric care au costat atât de scump poporul român. Nu mizați pe înfrângerea Rusiei, care nu este posibilă decât cu prețul distrugerii Planetei și vieții pe pământ.

5)     Domnule președinte, constatați criza uriașă a regimului globalist-euro atlantic. Nu mai sacrificați întregul viitor al României în favoarea susținerii unui singur regim politic globalist euro-atlantic, care are un caracter istoric trecător. Dispuneți măsuri interne care să pregătească România și pentru posibilitatea foarte mare a schimbării în viitor a regimului politic globalist euro-atlantic cu un regim politic național-suveranist, sau a unui regim politic caracterizat prin sintagma „o țară, mai multe sisteme”. Nu puneți monopol pe viitorul țării și nu îngreunați viitoarele schimbări de regimuri politice în România. Nici un regim politic nu este veșnic în istorie. Nu mai susțineți minciuna promovată în societatea românească în etapa ei euro-atlantică, potrivit căreia integrarea euro-atlantică „este ireversibilă”. Toate drumurile din politică au și dus și întors. Constatați, domnule președinte, că și în SUA regimul globalist este contestat și nu de orice forță minoră, ci chiar de Partidul Republican, care reprezintă cel puțin jumătate din țară. Nimic nu este ireversibil în istorie, din contră, roata istoriei se învârte continuu.

6)     Constatați, domnule președinte, că lumea este într-o schimbare de mari proporții, că SUA nu mai este unica putere mondială. Constatați, domnule președinte, că dominația SUA a ajuns să se limiteze la un miliard de oameni din cele opt miliarde ale Planetei, ceea ce reprezintă doar aprox. 13%. Constatați că majoritatea resurselor de materii prime și energie ale Globului sunt în cealaltă tabără, opusă și în mare parte adversară celei a SUA. Constatați, domnule președinte că TREBUIE să vă gândiți că aceste evoluții internaționale vor influența decisiv și România, mai devreme sau ceva mai târziu, iar dumneavoastră nu trebuie să lăsați țara nepregătită pentru toate posibilele situații de viitor.

Pentru noi, Grupul pentru România, este evident că aveți consilieri foarte slabi, dar trebuie să căutați soluții ca să acționați în direcția celor semnalate de noi mai sus și a multor altor direcții care nu fac obiectul prezentului mesaj, dacă doriți binele României.

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA

15 aprilie 2024

Facebook Comments