GRUPUL PENTRU ROMÂNIA. Comunicatul Nr. 1

16:40, 16 aprilie 2024 | | 318 vizualizări | Nu există niciun comentariu
Distribuie

 

CETĂȚENI,

Suntem un grup de români preocupați și îngrijorați de situația în care a ajuns România după 34 de ani de la alungarea lui Ceaușescu.

Ne-am adunat în acest Grup pentru a ieși din fundătura în care am fost împinși de stăpânii ilegitimi ai României cu scopul de a ne jefui țara și de a bloca încercările de rezistență națională românească.

Suntem grav depopulați, românii sunt nevoiți să-și părăsească țara și sunt înlocuiți de sute de mii, chiar milioane de străini de rase, culturi și religii diferite. Prin menținerea intenționată a unui nivel de trai inferior, elitele românești, muncitorești și intelectuale sunt aspirate de Occident. Exodul românilor nu se mai oprește de 34 de ani!

Sistemul nostru educativ este sabotat. Drogurile și indisciplina cuprind pe zi ce trece un număr tot mai mare de tineri. Cei foarte valoroși continuă să părăsească România. Abandonul școlar ia amploare numărul analfabeților este în continuă creștere.

Sistemul de sănătate este dezastruos. În România este criză de personal medical. Spitalele sunt infectate cu bacterii nosocomiale, indicatorii de tuberculoză și mortalitate infantilă au coborât la nivelul anului 1907.

Infracționalitatea a cunoscut o adevărată explozie în acești 34 de ani, prostituția, traficul de persoane,  explozia drogurilor, traficul de organe umane, traficul de arme, contrabanda, sunt în foarte mare parte scăpate de sub control.

88% din capitalul Român aparține străinilor iar 98% din sistemul asigurărilor este unul străină. Sistemul bancar a fost înstrăinat, astfel încât România nu mai are decât două bănci de stat, iar guvernul României este nevoit să se împrumute la bănci străine, achitând cele mai mari dobânzi de pe piața financiară internațională. România este supra-îndatorată, iar creditorii au obligat guvernul țării să înstrăineze proprietățile care aparțin poporului român, sub diverse amenințări.

Armata României, împuținată, a fost antrenată să lupte în Orientul Mijlociu împotriva unor popoare nevinovate, în războaie pe care președintele SUA, Donald Trump, le-a catalogat a fi fost „mari greșeli”.

Au fost aduse armate străine de ocupație, pe care poporul român trebuie să le întrețină. Industria română de apărare a fost în cea mai mare parte distrusă, iar România cumpără armament uzat, moral și fizic, la prețuri exorbitante. Mai mult, România a achitat în avans sume colosale de bani pentru un armament care nu a fost livrat.

României i sau impus drept „prieteni” țări și popoare care au dușmănit-o în istorie, iar acestea au început  să ne penetreze și să ne slăbească.

De asemenea, ni se impune o linie politică de adversitate față de mari puteri și grupuri de state de care în trecut ne-au legat relații economice și politice avantajoase.

Suntem obligați să ajutăm țări și popoare străine, în dauna poporului român. Suntem obligați să promovăm interesele economice, cu deosebire agricole, ale unor companii și state străine, sacrificând firavele întreprinderi, afacerile mici și mijlocii ale românilor. Dușmănia impusă românilor împotriva Rusiei aduce țării riscuri mari de securitate, chiar un pericol de război, imposibil de gestionat.

Distrugerile economice din România euro-atlantică au depășit cu mult pierderile suferite de România în timpul celor două războaie mondiale la un loc, de  inundațiile catastrofale din anii 1970 și 1975 și cutremurul din anul 1977. De 34 de ani mergem înainte coborând spre un dezastru economic.

Patrioții români care doresc să-și slujească patria cu devotament sunt opriți să o facă. Se promovează o poliție politică represivă, îndreptată în principal împotriva naționalismului românesc curat.

Oamenii politici care au dorit să promoveze interese românești au fost întemnițați pentru acuzații fără acoperire, defăimați și asasinați civic. Serviciile secrete românești au devenit sucursale ale serviciilor secrete din SUA, Israel, Marea Britanie, Germania  și Franța. Clasa politică aflată la conducerea României slujește interesele străinilor și implementează măsuri contrare intereselor României.

Prin operațiuni comandate de sfătuitorii externi ai României, cu sprijinul SRI+DNA+ANAF, a fost distrus un mare număr de societăți comerciale românești, cu deosebire ale unor etnici români, iar afacerile lor au fost acaparate în cea mai mare parte de străini.

S-a promovat o legislație neconstituțională antiromânească, care le interzice românilor să-și promoveze istoria adevărată, să-i omagieze unii eroi din trecut, dar și marile personalități culturale, care nu sunt agreate de cei care ne stăpânesc. Libertatea cuvântului, proclamată prin Constituția României, a fost încălcată prin legi promovate la ordin extern.

În școlile din România se predă în mod obligatoriu o disciplină, „Istoria evreilor. Holocaustul”, prin care elevilor români li se explică faptul că bunicii și străbunicii lor au fost niște criminali, care, fără motiv, au comis genocid împotriva evreilor. În același timp, contestarea unor exagerări și învinuiri la adresa poporului român este sancționată prin legi aspre, care prevăd inclusiv pedepse de până la 5 ani de închisoare.

Toată această situație, ca și multe alte fenomene grave din viața social-politică a României  au determinat GRUPUL PENTRU ROMÂNIA să se întâlnească pentru a căuta soluții de ieșire a României din această prăpastie și pentru a comunica unele din ideile sale poporului român.

Avem speranța că românii conștientizează situația reală a țării, dar și nevoia de a o scoate din această prăbușire.

Credem că românii înțeleg că orice amânare adâncește dezastru instalat, așa încât obligația morală de a se ridica din această tăcere anesteziată care i-a cuprins este mai presus de orice. Românii nu pot rămâne înlănțuiți în indiferență.

Modalitățile pe care le prevedem pentru a ieși din acest dezastru vor fi sugerate în comunicatele ulterioare ale GPR.

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA, 

31 ianuarie 2024

Facebook Comments
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , , , ,