X

Sacha Stone: „În România există tehnologii care pot revoluționa umanitatea!”

Distribuie

de Marvin Atudorei

Pentru cine nu știe prea multe despre britanicul Sacha Stone și dorește să își formeze rapid o opinie concludentă este suficient să vizioneze unul dintre filmele pe care acesta le-a realizat recent și anume Apocalipsa 5G: Evenimentul extincției. Este un film care a avut zeci de milioane de vizualizări, care a zguduit audiența prin efectul de trezire la realitate și care a fost (și este în continuare) drastic cenzurat de autoritățile din toată lumea.

Așadar, este Sacha Stone un personaj credibil? Ei bine, dacă ați văzut acest film în care se aduc argumente solide despre faptul că 5G este o armă militară folosită intenționat pentru a controla umanitatea, atunci înțelegeți de ce mass-media îl numește „conspiraționist”. Rămâne acum la latitudinea dvs. să vă decideți de care parte sunteți. Dacă sunteți de părere că nu avem motive majore de îngrijorare cu tehnologia 5G, atunci nu are rost să vă mai pierdeți vremea cu acest articol cu care, de asemenea, nu veți fi de acord.

Eforturile făcute de Sacha Stone în ultimii 30 de ani pentru a trezi cât mai mulți oameni din hinoza malefică pe care o induce Sistemul au mai inclus, de exemplu, înființarea Tribunalului Internațional pentru Justiție Naturală (ITNJ), a Comisiei Judiciare de Anchetă privind traficul de ființe umane, a Summit-ului Mondial pentru Suveranitatea Sănătății, a proiectului New Earth sau, mai nou, a Simpozionului lunar de dezvăluiri fulminante, Lazarus Initiative. În aceste proiecte sunt implicați avocați, medici, oameni de știință faimoși pe plan mondial, dar pe care adeseori, autoritățile îi cenzurează/interzic în mediul „oficial” tocmai pentru că spun cu mare forță Adevărul. Printre aceștia îi menționez pe avocatul Robert Kennedy Jr., Del Bigtree, G. Edward Griffin, profesorul Dolores Cahill, Dr. Christiane Northrup, Marla Maples, Charlene Bollinger, Dr. Rashid Buttar, Dr. Sherri Tenpenny, Andrew Wakefield, Dr. David Martin, dar sunt și mulți alții…

Partea care ne interesează în mod special pe noi este că în luna octombrie 2021 Sacha Stone a venit pentru două săptămâni în România. În data de 15 octombrie a fost invitat de onoare la Nașul TV într-o emisiune moderată de Radu Moraru și Gabriela Calițescu. Însă motivele mai profunde ale vizitei sale la noi au devenit mai clare abia acum câteva zile, când Stone a oferit un interviu de două ore și jumătate în cadrul programului The Missing Link Jesse. Stone a relatat cu un amestec de uimire, emoție și entuziasm că a luat contact în România cu un grup de generali din armată și cu savanți care lucrează în domeniul militar și că aceștia i-au arătat o parte din rezultatele cercetării lor. A vizitat laboratoare, a participat (sau a fost subiect) al unor experimente care… l-au uluit! Este în primul rând vorba despre tehnologii de vindecare. Dar tehnologiile respective au potențialul de a vindeca nu doar milioane de ființe umane, ci și de a revoluționa umanitatea, de a rezolva cele mai presante probleme legate de necesitățile de bază ale populației și chiar de a neutraliza Kabala satanică ce orchestrează în prezent această plandemie genocidară.

Cum ar putea fi posibil așa ceva? Și, mai ales, cum ar putea pleca toate acestea tocmai din România? Până și marea majoritate a românilor cred că țara lor ar fi înapoiată, eșuată, colonizată, sclavizată și aflată la limita disoluției… Dar poate că tocmai asta și-au dorit colonizatorii să credem, v-ați gândit la asta? Vă mai amintiți că la noi există foarte mulți copii geniali, că avem resurse naturale extrem de rare și de bogate? Că am rezistat timp de multe veacuri în mijlocul unor imperii hrăpărețe? Că mulți istorici faimoși ne-au spus că istoria noastră este glorioasă, iar alți străini ne-au spus că aici este „Grădina Maicii Domnului”?

În video-ul din finalul articolului puteți viziona un colaj cu afirmații într-adevăr uimitoare spuse în data de 18 noiembrie 2021 de Sacha Stone despre România și despre viitorul deloc îndepărtat al umanității. Iată mai întâi o sinteză a acestor informații:

Stone spune că tehnologiile pe care le-a văzut la noi au potențialul de a schimba literalmente fața Pământului, în Bine! El a avut ocazia să intre în laboratoare și să asiste timp de aproximativ 10-12 zile la experiențe care i-au demonstrat pe deplin eficacitatea deja actuală a acestor metode complet revoluționare. Mai vorbește despre anumite module cu proprietăți vindecătoare spectaculoase (un fel de paturi de regenerare) care vor fi gradat făcute publice începând de anul viitor. Modulele respective ar putea vindeca tumori canceroase, pot stimula mitocondriile și refacerile celulare și lucrează chiar la nivel de ADN. O aplicație esențială este purificarea sângelui, despre care britanicul spune că este afectat de oxidul de grafen prezent în vaccinuri, ce provoacă inflamații și vâscozitate a sângelui.

Modulul are capacitatea de a efectua o scanare completă a corpului pentru a detecta orice deficiență a sănătății (chiar și o carie ascunsă) și poate de asemenea potența și echilibra întreaga aură bioenergetică. Aparatul utilizează în mod benefic inteligența artificială pentru a corela datele și a eficientiza procesul de diagnostic și reparare. Pare de necrezut, dar Stone afirmă că prin potențarea câmpurilor subtile matriciale (formatoare, morfogenetice) ale ființei respective, ar putea fi stimulată refacerea unor membre amputate sau refacerea vederii sau auzului!

În laboratoarele din România Stone spune că a mai văzut și dispozitive care produc energie liberă (free energy) cum ar fi cele bazate pe fuziune la rece sau generatoare cu inducție magnetică ce ar putea propulsa chiar și rachete…

Există și alte aplicații esențiale, de exemplu cele care pot neutraliza prin câmpuri plasmatice undele electromagnetice extrem de negative produse de instalațiile 5G sau de alte aparaturi întreținute (impuse) de structurile guvernamentale. Acestea din urmă produc enorm de mult rău asupra sănătății oamenilor. Stone susține că inclusiv simptomele Covid-19 (deficiențe respiratorii, în primul rând) sunt provocate și amplificate de aceste câmpuri electromagnetice nocive. Serul din așa-zisele vaccinuri conține anumite structuri nanotehnologice care pătrund exact în zonele cele mai deteriorate ale organismului, în funcție de problemele fiecărui subiect: la unii în plămâni, la alții în inimă, la alții la nivel cerebral, etc. Structurile nano respective au și funcția de antenă și primind semnal din câmpul electromagnetic prezent din abundență, mai ales în mediul urban, vor crea un câmp distructiv în special acolo unde subiectul este vulnerabil, ceea ce conduce la probleme grave sau chiar la deces.

Planul la care lucrează Stone, echipa sa și alți colaboratori este să răspândească în lume aceste dispozitive de echilibrare, vindecare și anihilare a câmpurilor negative produse intenționat de „elita” din umbră. Va fi astfel blocat planul lor nebunesc și demonic de a reduce populația globului și de a înrobi umanitatea.

Sacha Stone relatează impresionat că a fost condus la locuința unui academician român în vârstă de aproximativ 85 de ani, undeva în apropierea Bucureștiului. Acesta i-a arătat un program de calculator extraordinar de complex, elaborat după mulți ani de studii. Programul are capacitatea de a se conecta printr-un limbaj matematic la un fel de „minte” a Universului cu care poate comunica. Foarte multe probleme extrem de dificile și complexe pot fi soluționate pe această cale. Stone spune că va oferi mai multe informații despre acele adevărate revelații în cadrul Simpozionului Lazarus Initiative din luna decembrie 2021.

Stone relatează că el însuși a fost echilibrat de un dispozitiv cu plasmă în aproximativ trei minute. Mai spune că a asistat la o demonstrație în care a fost utilizată energia liberă pentru a încinge până la punctul de topire un metal, pentru a fierbe apa sau pentru a provoca aprinderea unui obiect. Efectele au fost produse aparent „din senin” (fără o cauză vizibilă), într-un timp extrem de scurt. Toate acestea necesită o mare cantitate de energie, putând să pară neverosimile, dar demonstrațiile făcute în fața ochilor săi au arătat cât de simplu se poate obține respectiva energie pe o cale destul de facilă. Consecințele sunt imense, subliniază Stone. În primul rând, ar putea fi oferite cu cea mai mare ușurință resurse energetice pentru întreaga omenire. Pe lângă asta, câțiva savanți italieni i-au împărtășit că urmăresc să protejeze toate orașele prin intermediul unor dispozitive care generează câmpuri plasmatice în diametru de 100 de kilometri, care ar anihila în întreaga lume toate energiile negative produse de 5G și alte câmpuri electromagnetice.

Stone relatează și despre o tehnologie care se folosește în secret în Israel și America pentru a face de exemplu un dinte să crească direct în gingie, fără a mai fi necesar implantul. El afirmă că de fapt această tehnologie a fost furată cu mulți ani în urmă de la niște cercetători din România.

Modulul de vindecare lucrează exact invers față de ansamblul vaccin-5G. În timp ce vaccinul și 5G atacă zonele vulnerabile, modulul stimulează mitocondriile, scanează tot corpul și apoi repară exact zonele cu probleme. Stone afirmă că a fost martor la vindecarea ultra-rapidă a unei persoane care avea coloana și membrele contorsionate și nici măcar nu putea sta în picioare. După plasarea sa în modulul de vindecare, persoana a fost în stare să se îndrepte și să se deplaseze normal. Practic orice boală poate fi vindecată: diabet, boli de inimă, etc. Nici măcar nu este necesară o intervenție pe corp (operație, injecție, etc) pentru că influența regeneratoare este exercitată direct prin câmpurile plasmatice.

Desigur, toate acestea par de domeniul SF. S-a tot auzit în diferite cercuri despre astfel de paturi de vindecare de cel puțin 10 ani. Ca și despre replicatoare, care pot materializa hrană, de exemplu. Este ceva real în toate acestea? Potrivit lui Stone, nu mai avem mult de așteptat până când astfel de dispozitive vor fi făcute publice. El apreciază că în 10 ani fața Pământului va fi radical modificată ÎN BINE. Mai mult, el susține că de fapt acesta este doar începutul. Direcția generală ar fi aceea că umanitatea se îndreaptă rapid către Marea Ascensiune, către saltul spre dimensiunea cuantică la nivel colectiv. Starea normală de conștiință la acel nivel este perceperea Unității Beatifice, trăirea Iubirii necondiționate, ancorarea în Eternul Prezent. Dacă toate acestea au vreun sens… cei pregătiți pentru un astfel de viitor o înțeleg deja în mod intuitiv foarte bine.

Puteți accesa un colaj al celor mai reprezentative dezvăluiri ale lui Sacha Stone la acest link de pe site-ul Bitchute (28 de minute, șters de youtube).

Interviul complet (2h, 30 min), în care sunt detaliate multe dintre problematicile de ordin spiritual, poate fi urmărit aici(re-postat pe Bitchute pentru că a fost și acesta interzis pe youtube)

Facebook Comments
Calistrat Atudorei:
Comentează