X

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA. Comunicatul Nr. 8

Distribuie

Cetățeni ai României,

Grupul pentru România a dezbătut posibilitatea de schimbare a guvernării actuale, trădătoare, anti-suveraniste, și susținerea partidelor suveraniste în vederea alegerilor din acest an.

La ora actuală în România există doar două partide suveraniste cu șanse reale de a accede în Parlament: AUR și SOS. Conform sondajelor de opinie, aceste două partide au împreună un potențial de vot total de maxim 30%.

Totuși, conform ultimelor studii sociologice, în România există un bazin electoral pro-suveranist, patriotic, mai mare: de 60-65%. În concluzie, la ora actuală există și o nișă suveranistă de aproximativ 30-40% – potențial votanți suveraniști, potențial votanți ai unui partid de patrioți luminați – dar care astăzi nu s-ar prezenta la vot pentru că nu se regăsesc în genul de patriotism promovat de AUR și SOS.

În acest sens, GpR consideră necesară și oportună unificarea tuturor partidelor mici suveraniste și crearea unei alianțe naționale patriotice, adică o a treia cale patriotică, ce ar putea să promoveze un patriotism de calitate care să susțină UNITATEA NAȚIONALĂ și nu dezbinarea!

Prin realizarea acestei unități a mișcării naționalist-suveraniste, procentul total al voturilor obținute de partidele suveraniste ar putea trece de 50% și ar putea reda poporului român speranța unei schimbări de sistem și de paradigmă.

De asemenea, GpR consideră necesară și binevenită o dezbatere publică pentru identificarea și susținerea la alegerile prezidențiale a unui candidat care să reprezinte patriotismul și suveranismul de calitate, o personalitate publică de mare calitate intelectuală, morală și umană, care să poată mobiliza întregul popor în greaua încercare de a redirecționa România pe calea naționale.

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA

16 martie 2024

Facebook Comments
Calistrat Atudorei:
Comentează