X

Globaliștii în impas: Putin și Xi Jinping refuză Noua Ordine Mondială

Distribuie

de Calistrat Atudorei

Să stabilim mai întâi câteva adevăruri elementare. Retorica oficială ne prezintă relațiile internaționale ca fiind determinate de statele naționale, între care cele mai puternice ar fi SUA, China, Rusia sau statele care compun Uniunea Europeană. Această raportare este în realitate o imensă manipulare. Cel mai important actor pe scena lumii nu este nici măcar pomenit. El este de fapt constituit de o uriașă, veche și extrem de puternică organizație trans-națională, căreia îi putem spune „Oculta Globalistă”.

Membrii acestei organizații globaliste, care cuprinde o întreagă rețea complexă de societăți secrete, doresc înființarea unui Guvern Mondial, a Noii Ordini Mondiale sau declanșarea Marii Resetări. Chiar dacă existența acestei structuri este asociată cu „teoria conspirației”, este semnificativ că ea a fost menționată cu fermitate de numeroase personalități care știau foarte bine despre ce vorbesc. Între aceștia amintesc câțiva președinți ai Americii din ultima sută de ani, cum ar fi: Theodore Roosevelt, Dwight Eisenhower, John Kennedy sau Donald Trump.

Trebuie să mai precizez un alt fapt elementar: globaliștii s-au infiltrat în majoritatea statelor printr-o operare insisdioasă și sistematică. Au distrus ierarhiile sociale ce existau acum 2-300 de ani, au subminat credința în Dumnezeu în rândul popoarelor și au falsificat grosolan istoria oficială. Ei au inventat sloganul „Libertate, Egalitate, Fraternitate” al Revoluției Franceze, în 1789. Ei au adaptat principiile democrației, cunoscută din antichitate, pentru a servi în mod mascat intereselor lor. Ei au creat „revoluții”, au creat comunismul și tot ei au creat ordinea liberală. Tot globaliștii au provocat cele două războaie mondiale, prăbușirea Uniunii Sovietice sau „atentatul” (înscenarea) din 11 septembrie 2001. Iar pLandemia actuală, o mascaradă cum nu s-a mai văzut în istoria omenirii, este tot „opera” lor.

Să intrăm acum în subiect. Există în prezent state pe care globaliștii le controlează în foarte mare măsură (cum ar fi România) și există state în care controlul lor este mult mai redus. Desigur, focalizarea a fost pe marile puteri și pe statele semnificative geostrategic. România este foarte importantă din acest al doilea punct de vedere, fiind parte din „cordonul sanitar” ce divide Eurasia. În geopolitică, Eurasia este „centrul-pivot” al lumii, al cărei control permite hegemonia globală.

Prin așa-numitul „Deep State”, globaliștii controlează o parte semnificativă din SUA. Puterea lor a fost serios amenințată de președinția lui Donald Trump, dar prin cea mai mare fraudă electorală din istorie (altă mare „performanță”), au reușit (deocamdată) să îl dea jos de la putere. Spun „deocamdată” pentru că Trump, care este susținut de generali patrioți și alte structuri puternice din America, a preferat să evite un război civil în SUA, care cu siguranță ar fi avut loc dacă el nu pleca de la Casa Albă. Dar șansele lui Trump să revină la putere cresc pe zi ce trece pentru că americanii sunt în mare parte conștienți de frauda din noiembrie 2020 și de faptul că Biden e o marionetă care nu este în stare să joace nici măcar un teatru ieftin. Trump a reluat deja marile sale raly-uri (mitinguri) la care participă mii de patrioți și în care adevărul se spune pe față. De asemenea, Trump pregătește o platformă de social-media care să înlocuiască Big Tech (Facebook, Tweeter, Youtube, etc). Actualele rețele social-media sunt instrumente ale CIA și alte servicii globaliste și au ajuns să recurgă la o cenzură de tip dictatorial, în care au aroganța de a stabili, chipurile, care este adevărul despre orice și cine are voie să se exprime. Să mai clarificăm și că „hegemonia americană” este de fapt hegemonia globalistă, America fiind folosită doar ca braț principal al Ocultei, interfața prin care aceasta își exercită puterea politică, economică și militară. În realitate SUA are cea mai mare datorie financiară din lume, în mare parte către sistemul bancar privat (Federal Reserve și altele), care creează bani din nimic (îi tipărește sub formă de Note ale Rezervei Federale) și pe care apoi îi „împrumută” (cu dobândă cu tot) statului american. Kennedy a vrut să schimbe asta și știm ce a pățit.

Federația Rusă are la rândul ei o „coloana a cincea” trădătoare, prin care globaliștii reușesc să tragă anumite sfori în interiorul său. Imaginea Rusiei este folosită mai ales în Vest pe post de „sperietoare” care să justifice existența NATO. Se afirmă că ar avea tendințe expansioniste, fiind o continuatoare a URSS. Aceasta este o mare și tragică minciună. În primul rând pentru că cele multe victime ale comunismului (zeci de milioane de oameni) au fost tocmai dintre ruși. Comunismul a fost adus în Rusia țaristă, la începutul secolului XX, de mii de alogeni susținuți financiar de bancherii occidentali. Planul comunismului a fost să unească „proletarii din toate țările” prin Internaționala Comunistă, care să distrugă clasele sociale bazate pe ierahia aristoctatică și religioasă. Planul a eșuat definitiv odată cu venirea la putere a lui Stalin, în 1927. Stalin a inversat obiectivul socialist prin trecerea de la internaționalism la naționalism. Și el vroia expansiunea socialismului, dar din cu totul alte motive, mai mult ca o reacție de apărare față de liberalismul capitalist. Stalin a fost asasinat în 1953 prin manevrele globaliștilor și de atunci infiltrarea acestora în URSS a crescut până la punctul culminant al conducerii sabotoare a lui Mihail Gorbaciov și a lui Boris Elțin. Este de notorietate, de exemplu, că Elțin a fost susținut cu milioanele de dolari pompați din SUA. Problema pentru globaliști a reapărut în Rusia odată cu venirea la conducere a lui Putin, care deși a acceptat să le facă anumite concesii, păstrează linia creștină și naționalistă rusă.

China este variabila care crește exponențial în ecuația geopolitică a ultimilor ani. Iar asta îi alarmează peste măsură pe „stăpânii lumii”. Este adevărat, și în China există o facțiune aservită Ocultei. Aceasta a colaborat cu globaliștii pentru propagarea pLandemiei din Wuhan. A se vedea conexiunile cu finanțările din America, implicarea lui Obama, a lui Bill Gates, Anthony Fauci și a celorlalți. Partea mai dificilă pentru Ocultă este că președintele chinez, Xi Jinping, este naționalist. Ca și Putin sau Trump. China a creat un sistem paralel cu hegemonia globalistă și deja l-a depășit economic. Eficiența Chinei se datorează amestecului de socialism și capitalism, chiar dacă e un sistem autocratic. Ca să ne facem o ideea mai clară, este util să știm că una dintre expresiile dictaturii chineze o reprezintă abuzurile cumplite asupra mișcării spirituale Falun Gong, cu zeci de mii de oameni absolut pașnici uciși pentru că produc o alternativă prea atractivă față de autoritatea partidului unic. Cu toate acestea, mai de frică, mai din convingere, populația colaborează în principiu cu autoritățile. China are peste 1,5 miliarde de locuitori. Practic unul din cinci oameni ai planetei este chinez. Unitatea acestora este ținută cu o mână de fier. Iar expansiunea lor economică, susținută de o forță de muncă ieftină, extrem de muncitoare și foarte ascultătoare, nu a putut fi stopată. Însă din moment ce China este naționalistă, asta nu a convenit deloc globaliștilor. Crearea pLandemiei a avut rolul de a reseta întreaga ordine internațională prin scoaterea din joc a lui Trump, prin blocarea sistemelor economice non-corporatiste (naționaliste) și prin sclavizarea populației îndobitocite, la nivel mondial. Probabil că în jocul pLandemic a fost nevoit să intre și Xi Jinping, cel puțin la început. Așa cum au făcut-o și Putin sau Trump, care au cântat pe strunele „pandemiei” și vaccinării. Presiunile interne sunt mai mari decât ne imaginăm. Am văzut câte ceva despre asta în lupta lui Trump cu Deep State, dar cu siguranță că și în Rusia sau China șantajul globalist are, de asemenea, mijloace de constrângere redutabile. Cert este că pLandemia nu a funcționat suficient în privința Chinei, care nu a fost stopată din ascensiunea sa, ba chiar are în continuare cea mai mare creștere economică din lume.

Aici intervine summit-ul NATO de săptămâna trecută (14 iunie 2021) și întâlnirea păpușoiului Biden cu Putin. Mai întâi, China a fost declarată pe față ca reprezentând o „amenințare” pentru ordinea internațională. Dar nu atât pentru pLandemie (deși se încearcă ceva și cu asta), cât mai ales cu acuzații-pretext privind „ilegalități economice” sau „nerespectarea drepturilor omului”. Acuzații clasice, care au dus în alte cazuri la „intervenții umanitare” prin forța armelor și la asasinarea președinților nesupuși. A se vedea cazul Iugoslaviei (1999), Irak (2003) sau Libia (2013). Problema este că globaliștii nu pot recurge la manevrele clasice în cazul Chinei sau Rusiei. Potrivit lui H. D. Harimann, director al Defense Romania și participant la summit, China deja a depășit SUA pe plan economic, iar pe plan militar China are aproape finalizate 40 de portavioane, față de 27 câte are NATO în total (cu tot cu cele ale SUA). Germania, Franța și alte state europene nu mai acceptă imperativele SUA de a nu colabora cu Rusia și China, motiv pentru care discuțiile s-au aprins atât de mult, încât transmisia live a fost întreruptă. Este un fapt semnificativ, care arată că lucrurile nu merg deloc în conformitate cu planul globalist.

Așa că strategia Ocultei a fost ca după ce China a fost declarată „inamicul public nr. 1” la Bruxelles (la summitul NATO), Biden să îi propună la Geneva, două zile mai târziu, în 16 iunie 2021) un târg lui Putin. Să reținem deci că întâlnirea a fost solicitată de Biden, nu de Putin. Așadar Biden i-a sugerat lui Putin că dacă trece de partea globalistă și se aliază cu Oculta împotriva lui Xi Jinping, nu va mai fi șantajat că: a alipit Crimeea la Rusia (Crimeea e oricum leagănul istoric al Rusiei și s-a reunificat cu aceasta prin referendum); că vrea să dea gaz ieftin Germaniei prin Nord Stream 2 și în felul acesta „se infiltrează politic” în „lumea liberă” euro-atlantică. Biden a scos la tarabă și retragerea SUA din Ucraina și oferirea lui Putin a controlului republicilor Donbas și Donetsk precum și stoparea acuzațiilor că Putin nu ar respecta drepturile omului în cazul „liderului opoziției” (Aleksei Navalnîi, o marionetă a serviciilor externe, care de fapt este condamnat și închis pentru fapte penale prevăzute de legea rusă). Circumstanțele întâlnirii lui Biden cu Putin erau oricum din start compromise. Cu câteva luni în urmă, Biden afirmase (pentru a crea impresia că e cocoș) că Putin ar fi un „criminal”. O acuzație fără niciun suport, la care Putin a răspuns cu o (aparentă) glumă: „cine spune, ăla este”. Tentațiile fluturate de Biden pe la nasul lui Putin, cu renunțarea la presiuni, nu au avut niciun efect. Putin nu are nevoie de aprobarea globaliștilor nici pentru a menține Crimeea (unde globaliștii vroiau să instaleze o bază NATO după ce au creat „revoluția portocalie” din Ucraina, în 2014); nici pentru a pune în funcțiune conducta Nord Stream 2 (ultra-dorită de Germania, care are nevoie de energie și nu agreează alternativa gazului lichefiat american, extras prin fracturare hidraulică și vândut la un preț mult mai mare decât gazul rusesc); și nici pentru a ține sub control „rebelii ruși”, sprijiniți în secret din afara țării. Mai mult, la aluziile lui Biden privind „drepturile omului” în Rusia, Putin a dat clar de înțeles că dacă se vor face presiuni asupra sa și a Rusiei, va da publicității informații care dovedesc frauda electorală prin care Biden se preface că e președinte și multe altele.

Așadar, tocmai am asistat la un eșec dur al Ocultei. A fost o mutare la care a recurs din disperare. Dacă nu a putut domina Rusia și China, a încercat măcar să le atragă într-o cursă. Bineînțeles, chiar dacă nu a reușit, agenda globalistă va trece la etapa următoare. Se pare că acum se pregătește „pandemia cibernetică” prin care toate comunicațiile online să fie blocate cu pretextul unui „atac terorist”. Deja e anunțată o simulare identică celei care a precedat isteria Covid (Event 201). Combinația criminală „vaccin + 5G”, pregătită de ani de zile și aflată în derulare, va intra și ea în funcțiune, probabil, nu peste mult timp. Sunt ultimele atacuri ale unei fiare apocaliptice care nu vrea să admită că i-a sosit sfârșitul. Tocmai de aceea se grăbește atât de tare și abia dacă își mai disimulează înșelăciunile. Cu China și Rusia însă nu îi va fi deloc ușor pentru că acestea două devin tot mai puternice și au o alianță întărită de conștientizarea că dacă nu stau umăr la umăr vor fi distruse. Totul se accelerează pe lună ce trece. Să fim atenți la mișcările trio-ului Putin, Xi Jinping și (probabil) Trump.

Facebook Comments
Calistrat Atudorei:
Comentează